mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Cemal Nalga 5 maçlık cezası varken Gs nin Almanyada yaptığı 3 hazırlık maçından 2 sinde oynamadığından dolayı Oyak Renault ve Fb maçına çıktı. Ama olayın ozu soyle. Cemal aslında hazırlık maçlarından Deutsche Bank Skyliners maçında takım arkadaşı Tufan'ın forması içinde onun lisans ı kullanılıraka maça çıkmıs. Şu da kanıtı: cemal normalde 15 numarayı giyiyormus ama resimde 7 numaralı forma var ustunde. ayrıca boxscore a da baktığımızda cemal yazması gereken yerlerde tufan yazmakta. burdada hazırlık maçlarından bazı kareler. hani fotomontaj falan denirse diye. şu yapılanın adı cok net bir evrakta sahteciliktir. bakalım nası bi ceza gelicek gs ye. ayrıca cezası olan oyuncunun cezasını hazırlık maçlarında oynamayarak cezasını çekebilmeside bambaşkaymış.ilgili linkntvspor linki
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 inanılmaz yahu. sunu yapanları bi acıklasınlar, cok merak ediyorum nasıl bi cesaret.
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 sonuçlarını bekliyorum. cezası bayağı büyük olmalı.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bu arada rakip takımın koçuda Murat Didin. adam illaki farkederdi şu olayı eğer 'isteseydi'.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Cezası direk küme düşme olur heralde.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 antrenor ve basketbol sube sorumlularından baslayarak muebbet men cezası verilebilir. oyuncuya da min bu sezon yasak cıkmalı. tabi bu ceza avrupa macında alındıgına gore fiba verecek cezayı diye dusunuyorum. bizim federasyonun hakkı var mı bu konuda bilgim yok. lig maclarında da cezası devam ederken oynamıs mı onu da ogrenemedik haberden.
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 vay anam vay neler dönmüş serhat ya !
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 işte normalde şu maçlarda oynadığına gore fb ve oyak maçlarında oynayamazdı. daha dogrusu asıl o maçlarda oynayamazdı ama o maçlar olmasaydı arada oyak ve fb maçlarında oynayamicaktı. gs cezasını ceksin diye 3 maç ayarlamıs cunku kuralda cok buyuk bi açık var. eger hazırlık maçında oynamazsa cezalı oyuncu cezasını çekmiş oluo.
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Çok saçma değil mi ama? Hazırlık maçında neden cezalı adamı oynatmışlar ki. Oynatmayın resmi maçlarda garanti olsun. Hakikaten çok saçma bence dış mihrakların işi bu.
Wharekauhau Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ne gerek var GS adını kirletmeye iki üç maç kazanmak adına. Önce oyuncunun bunu düşünmesi lazım ki bi kaç kişide vardır heralde basketbol şubesinde bunlarla ilgilenen. gereği yapılır umarım böyle maç kazanmaktansa kaybet şerefinle daha iyi.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hayır simdi kural hazırlık maclarını da kapsıyosa ona diyecek bisey yok da, benim merak ettigim turkiye basketbol federasyonunun buna karısıp karısamayacagı. ceza bi avrupa macında verilmis, cemal de tufan'ın formasıyla avrupa maclarında oynamıs. yani cezanın alındıgı yer de, ihlal edildigi yer de avrupa macları. eger fb macında cezalı oldugu halde oynadıysa onun cezası ayrı olur. ama bu sahtekarlıgın cezasını tbf degil fiba verecektir zannediyorum.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Hazırlık maçını kazanmak için adamı başka isimle oynatmak falan çok aptalca bir hareket olmuş, kimse çakmaz diye düşünüldü heralde. Bir de hazırlık maçında da ceza tamamlanabilir diye biliyorum, hazırlık maçında ceza alıp resmi maçta oynayamayan oluyor, tersi de olur heralde. Teknik kadroya ve oyuncuya sahtekarlıktan dolayı ceza gelir, ama puan silme falan saçma olur, sadece hazırlık maçlarında hile var çünkü.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hazırlık macında mı yapmıslar bi de? allahım ya ben de eurocup falan zannettim. cezanın agırlıgı acısından farkedebilir tabi bu az da olsa ama ben yine de antrenor ve sube sorumlularının istifasını gormek istiyorum. bi de resmi siteden gelecek acıklamayı merak ediyorum simdi. muhtemelen ust mercidekilerin futboldan baska bisiy dusunmemelerinden oturu bu olaydan yeni haberleri olmustur, onlar da isin aslını ogrenmeye calısıyolardır. ama hazırlık macında oynaması dusunduruyo acıkcası beni, neden yani hakkaten merak ettim nedenini.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 gs once federasyona dioki biz bu adamı hazırlık maçlarında oynamadık dio. federasyonda tmm dio cezası dolmustur oyak maçında oynayabilir. ama o federasyona gosterdikleri belge sahte. sonucta tufan yerine cemal çıkmış maça hemde tufanın lisansını kullanarak. bu evrakta sahtecilik sucuna girer direk. ayrıca bide cezalı oyuncunun oyak ve fb maçlarında oynamış olması cezası var olay ortaya çıktığı için.
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bu kadar ucuz birşey yapan isimlerin açıklanmasını ve takımdan uzaklaştırılmasını dilerim. ayrıca oyuncunun da böyle birşeye alet olmasından ötürü ağır bir ceza almasını ve GS CC ile ilişkisinin kesilmesini dilerim.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bişey olmaz en fazla iki maçın puanı silinir iki üç kişi de ibretlik hak mahrumiyeti alır o kadar. fazla beklentiye girmeyin.
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 japon ligine surgune gonderilsin gs
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 başlık direk kin kusuyo yalnız harbiden.
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ceza lazım. Eğer ceza puan silinme olarak verilirse Oyak ve FB maçlarına denk gelmiyor ama. Oyak'tan sonra Kepez, Erdemir ve Banvit'le oynadı Galatasaray. Ki olmaz öyle bir şey. Yani puan silinecek bir şey yok ortada. Hazırlık maçlarında yapılmış bir ihlal ve artık para, hak mahrumiyeti gibi cezalar gelir herhalde. Bilemiyorum.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 fiba karar veriyorsa GS şube sorumlusundan başlayıp olayla ilgili kim varsa en az 6 ay hak mahrumiyeti alır. oyuncu da 1 seneye kadar ceza alabilir ama ben oyuncuya ceza verilmesini yanlış buluyorum. adamın cezası varken onu kadroya koyanlar cezayı almalı. ayrıca ligden düşürme falan verilmez komik olmayın. ancak bu adam cezalı olmasan gereken maçlarda oynadığı için o maçlarda hükmen yenik sayılabilir GS. belki maç tekrarı da verebilirler ama düşük ihtimal.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 toggie said: hazırlık macında mı yapmıslar bi de? allahım ya ben de eurocup falan zannettim. cezanın agırlıgı acısından farkedebilir tabi bu az da olsa ama ben yine de antrenor ve sube sorumlularının istifasını gormek istiyorum. bi de resmi siteden gelecek acıklamayı merak ediyorum simdi. muhtemelen ust mercidekilerin futboldan baska bisiy dusunmemelerinden oturu bu olaydan yeni haberleri olmustur, onlar da isin aslını ogrenmeye calısıyolardır. ama hazırlık macında oynaması dusunduruyo acıkcası beni, neden yani hakkaten merak ettim nedenini.ha nedeni de cezaya saydırmak işte hazırlık maçlarını :) çakallık yani bir nevi. çok gereksiz bir çakallık olmuş ama. adamın kariyeriyle oynadılar 3 maç eksik çıkmasın takım diye, yazık oyuncuya.
Öne çıkan mesajlar