wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 diğer topik çok karışık olmuş, buraya arkadaşlar yazsalar isimleri, erişim rahat olsun, topik trollemeyelim, sadece isimleri yazalım. dogugurdal [at] googlewave.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 spamatin [et] googlewave.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 "roket adam" said: ARKADAŞ YOK DENEYEMİYOM diyen vatandaşlarımız, search kısmına with:public yazarak o anki public wave'lere ulaşabilir. with:public istanbul yazın mesela, istanbul için açılmış wave'ler gelsin. with:public paticik diye aratırsanız bizim wave'e de ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 roket adam yazmış da ekleyelim biz yine. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 gmail olmuyor, [email protected] benim ama hiç bakmıyorum açıkçası bilesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben bunu hiç görememiştim, teşekkür ederim yazdığınız için. topik gereksiz oldu gibi duruyo, modlar ilgilenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 xocotlanime (at) googlewave (dot) com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yilmaz.ayberk //at// googlewave.com benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 invite edebiliyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 mail ekaraogullari at gmail.com davetiye alabilir miyim lütfen teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ceyhunalyesil at googlewave.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 [email protected] taze taze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 spidersdanger[at]googlewave[dot]com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 diğer topikte istemediğiniz kadar davetiye var hanımlar beyler, burayı şeyetmeyelim. paticik nikim @ googlewave işte ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 12 tane davetiye var hala elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 [email protected] Dela atacaktı, atmadı pezevenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 tolgaozdmr [at] gmail [dot] com bu arada googlewave uzantılı mail nasıl alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 gokaygurcan [at] googlewave [dot] com Kasılma sorunlarına çözüm bulana kadar ara verdim, 2-3 günde bir bakıyorum iki dakika, davetiye mavetiye gelirse paslarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 [email protected] Beni de eklesenize olayi çözmeye calişiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 toggie said: tolgaozdmr [at] gmail [dot] com bu arada googlewave uzantılı mail nasıl alıyoruz? buna ben de yakın zamanda baktım, şimdilik olmuyo öyle bişey diyolardı. bakınız google çalışanının cevabına http://www.google.com/support/forum/p/wave/thread?tid=308256b1ac8c0d12&hl=en orda verilen linke de bakınız. gmail hesabımla bi @googlewave oluştuğu için benim adıma reserve oldu galiba zaten, acele etmiyorum ben bu olaya. nikimiz duruyo sonuçta. edit: aaa uykusuzluk hali, dikkat etmemişim. abi gwave ismi olarak tolgaözdmr@gwave demen lazım, o bi mail adresi değil, isim formatı şu an için. mesela ben de şu paticik wave ine katılmak için pekazize pm atmıştım sanırım mailimi yazaraktan, o da abi o gmail değil gwave olacak demişti. yani şu an kendi adına bak gwaveden, @gwave diye gözükür. ya da sanırım. anlatamıyorum umarım anladın beni. uyuyayum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hmm evet. edit profile dedigim zaman [email protected] cıkıyor. eger oyle olacagını bilseydim baska emaille katılırdım daha guzel olurdu email adresim. ben gmail hesabımı verdim direk rahat olsun diye. demek ki verdigim email ne ise onu hesap adı yapıyor wave. kendine davetiye gondereyim bakiyim yapabilicem mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 muminsaitoglu [at] googlewave.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 adilcakgun at googlewave.com Ekleyin lütfen :) Olayı ne bu wavein ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bende davetiye istiyom: egucel at gmail . com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar