Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Wave İsim Listesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

ARKADAŞ YOK DENEYEMİYOM diyen vatandaşlarımız, search kısmına with:public yazarak o anki public wave'lere ulaşabilir. with:public istanbul yazın mesela, istanbul için açılmış wave'ler gelsin.

with:public paticik diye aratırsanız bizim wave'e de ulaşabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
gokaygurcan [at] googlewave [dot] com

Kasılma sorunlarına çözüm bulana kadar ara verdim, 2-3 günde bir bakıyorum iki dakika, davetiye mavetiye gelirse paslarım.
Mesaj tarihi:
toggie said:

tolgaozdmr [at] gmail [dot] com
bu arada googlewave uzantılı mail nasıl alıyoruz?

buna ben de yakın zamanda baktım, şimdilik olmuyo öyle bişey diyolardı.

bakınız google çalışanının cevabına
http://www.google.com/support/forum/p/wave/thread?tid=308256b1ac8c0d12&hl=en

orda verilen linke de bakınız. gmail hesabımla bi @googlewave oluştuğu için benim adıma reserve oldu galiba zaten, acele etmiyorum ben bu olaya. nikimiz duruyo sonuçta.

edit: aaa uykusuzluk hali, dikkat etmemişim. abi gwave ismi olarak tolgaözdmr@gwave demen lazım, o bi mail adresi değil, isim formatı şu an için. mesela ben de şu paticik wave ine katılmak için pekazize pm atmıştım sanırım mailimi yazaraktan, o da abi o gmail değil gwave olacak demişti. yani şu an kendi adına bak gwaveden, @gwave diye gözükür. ya da sanırım. anlatamıyorum umarım anladın beni. uyuyayum.
Mesaj tarihi:
hmm evet. edit profile dedigim zaman [email protected] cıkıyor. eger oyle olacagını bilseydim baska emaille katılırdım daha guzel olurdu email adresim. ben gmail hesabımı verdim direk rahat olsun diye. demek ki verdigim email ne ise onu hesap adı yapıyor wave.

kendine davetiye gondereyim bakiyim yapabilicem mi =P
  • Yeni Oluştur...