nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Arda bi tane ya. Ayarında piç ama o da gençlikten, yoksa efendi ve düzgün bi insan. Hasan Şaş'a bağlamazsa çok başarılı olacak ama bir Hasan Şaş'lık var kendisinde. Dilerim ileride altyapımızdan yeni Sarbi'ler çıkmaz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 paspatur said: kesin sabriden geçmiştir eauheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 emre belezoğlunuda görüyorum yemin ederim iki tane çakasım geliyor ikiside aynı klüpten yetişme demekki klüplerlede bi ilgisi yok bazı şeylerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dogustan fenerli o, ondandir KIKIKIKIKIKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 eyvah kavga çikcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 aquila said: dogustan fenerli o, ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 paspatur said: kesin sabriden geçmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Khelben said: Ben bulaştırdımOha nerde gördün lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bu Sinem Kobal'la mı çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Evt.Ondan bulaşmış.Ona da dayısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yok sineme ben bulaştırdım. son zamanlarda biraz yakınızda kendisiylen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 allah bozmsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 paspatur said: kesin sabriden geçmiştir lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 olmaz gençler birşey, sporcu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bu arada bu adamın Sinem Koballa yakınlaşması varmış, arda reddediyormuş vs. Sinem'i tanırım ben arkadaş ortamından ve hakikaten her kadın biraz şımarıktır ama sinem'in şımarıklığı yani abartı derecelerde. Arda'nın hayatı tabi ki kendi tercihleridir, ona gerçi hiç yakışmıyor sinem ama Arda o-şu-bu derken kendini dağıttın kardeşim haberin yok . İğrenç top oynuyorsun. Ve şımarma diye ne kadar çok istedik yani . Kendine dikkatin sıfır. Bilmiyorum bence Arda Turan'a sorumluluk vermenin ölçüsünü kaçırdı Galatasaray ve şuursuz davranıyor Arda. Ne yapmaya çalışıyorsa umarım bir an önce toparlar , şu kızla da çıkar mı, kaptanlığını mı verir napar bilemem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sinemi bana yapsana hem ardayı kurtarırsın hem beni kurtarırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Holy said: Khelben said: Ben bulaştırdımOha nerde gördün lan? ortak noktamız var, sinem kobal. yada ben sabriyim. 2 ihtimal var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 balon said: Bu arada bu adamın Sinem Koballa yakınlaşması varmış, arda reddediyormuş vs. Sinem'i tanırım ben arkadaş ortamından ve hakikaten her kadın biraz şımarıktır ama sinem'in şımarıklığı yani abartı derecelerde. Arda'nın hayatı tabi ki kendi tercihleridir, ona gerçi hiç yakışmıyor sinem ama Arda o-şu-bu derken kendini dağıttın kardeşim haberin yok . İğrenç top oynuyorsun. Ve şımarma diye ne kadar çok istedik yani . Kendine dikkatin sıfır. Bilmiyorum bence Arda Turan'a sorumluluk vermenin ölçüsünü kaçırdı Galatasaray ve şuursuz davranıyor Arda. Ne yapmaya çalışıyorsa umarım bir an önce toparlar , şu kızla da çıkar mı, kaptanlığını mı verir napar bilemem . Arda'nın reddetmesinin sebebi sinem arkadaşının manitayken onlar ayrılınca sinemle çıkmaya başlamasıymış diye geçenlerde tv de anlatıyodu ne kadar doğrudur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Khelben said: Holy said: Khelben said: Ben bulaştırdımOha nerde gördün lan? ortak noktamız var, sinem kobal. yada ben sabriyim. 2 ihtimal var. Değilsin, sen sarbi den bile kötüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Değilim bir kere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sus konuşma, öylesin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Hadi cmts halı saha o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 haftaya her şeye varım, bu hafta cumartesi pazar vizelerim var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mükemmel güneşli 2 haftayı kaçırdık daha ne. Ayrıca değilim :( hadi halı saha. topici de mahvettik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 arda'nın aids'e kadar yolu var. rakip takım taraftarıyım ama guiza'nın paket paket sigara içmesi kadar rahatsız oluyorum bu çocuğun gece hayatından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar