cemad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 gellidus said: Bide madem bu kadar vizyon sahibisin su cok populer soylemler disinda neyini begenmiyorsun besiktas yonetiminin.. Yok su kadar borc yapti bu geliri kirdirdi cart curt disinda.. Sunu soylerkende aklinda olsun dunyada borcsuz klup yoktur. Ha BJK kotu yonetim yuzunden haddinden fazla borc yapti ama su gunlerde Man Utd bile rooney i satmayi dusunuyor ekonomik sebeplerden.. Tekrar belirteyim senin gibi vizyonu genis insanlar tabiki elestirsin.. Ama vizyonu genis insanlar tribunde ana avrat sovmesinler baskanlarina daha 5 ay once en buyuk baskan diyordu tribunler. Digerleri zaten konusmasin macini izlesin sinirini bosaltsin donsun evine.. su cok populer dısında neyini begenmiyorsun derken? daha başka ne yapmasını bekliyorsun anlamadım. adam yapılabilecek her türlü kötü şeyi yaptı. herşeyden önce o beğenmediğin laf ettiğin kapalıdaki satılıklar demirörenin adamları. denizli maçında kadın erkek çoluk çocuk demeden sağa sola saldıran takım elbiseliler de demirörenin adamları. protestolar dinmiyor bi kere. derbide 3-0 diye azaldı doğal olarak ama en az 5-6bin kişi yine yaptı protestosunu. önümüzdeki maç kaldığı yerden devam edecektir. 5 ay önce büyük başkan diyenler de demirörenin maşalarıydı kapalıda. hakkaten kafanıza göre yazıyorsunuz. büyük başkan tezahuratının topluca yapıldığı bir tane bideo görüntüsü gösterir misin bana? benim hatırladığım sadece şampiyonluk kutlamasında bir bölüm yaptı stadın kalanı kulaklarına inanamadı zaten. aklı başında olan birinin yapması da mümkün değildi zaten dünyadaki her kulübün borcu olması demirörenin yaptığını mantıklı kılmaz. manu o kadar borç yaparken neler kazandı ona bakmak lazım. beşiktaş hiç birşey kazanmadı. borç yönetimi diye birşey vardır. borç yapılırken ileriye dönük kazanımlarını garantiye alırsın. manu gibi bir takımın böyle bir lüksü var. beşiktaşın yok. üstelik beşiktaşın borçlanması da yatırım filan değil direkt başarısızlıkların sonucu. yoksa borç var borç var. demirören sözde faizsiz borç veriyor takıma iyilik yapıyor. ama bu verdiği borçlar neden gerçek hayatta şirketlerinin ikili ilişkilerde olduğu kişilerle alakalı olduğunu kimse sormuyor (antep, fulya projesi vs.). ha kimse sormuyor haksızlık olur. bunun hesabını da soran var. kulübü ibra etmeyerek bunları engellemeye calısanlar da var tabi ama onlar da camiada hain ilan edilmeye calısıldı gerek yönetim gerekse de yönetimin medyadaki maşaları tarafından neyse daha fazla konuşacak birşey yok. ülkeler de camialar da hakedildeki gib yönetiliyor işte. daha iyisini haketmiyoruz. nasıl olsa kongrede çözülür bu işler. isteyen kuzuluğuna devam etsin. ben birdahaki maçta da protestoma devam edeceğim. en azından benim vicdanım rahat. isteyen de durdurmaya çalışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 "Tatar Ramazan" said: aralarında en kariyerli adam Emre pardonda carlos var o takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 applev0dka said: naraso said: valla şunu diyim 10 kişi kalecisiz beşiktaş son dakka golüyle maç kazanabiliyosa 10 kişi fenerinde 10 dakkada 2 gol atması inanılmaz gelmiyo bana ama biri BEŞİKTAŞ biri fenev.. Golu kim atcak söylermisn topu taca bile zor atan vederson mu..Yoksa geldiği bile belli olmayan semih mi.. ? Yoksa ben farkli mac izledim de 2. yarida fener tek kale mi oynadi?? YOksa 3. golden önce bizim en az 3 gol daha cıkcak pozisyonumz mu vardi ?? Edit:Yoksa bu 3'ü bir çelişkimidr bana söylermisn ? :D xD futbol şans oyunu abi nolcağı hiç belli olmaz :D güiza bile beşiktaşa gol atabiliyo gökçek niye atamasın :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Razu said: "Tatar Ramazan" said: aralarında en kariyerli adam Emre pardonda carlos var o takımda Carlos'tan geçmiş artık, hiç bir şey umurunda değil ki adamın geldiğinden beri. Geçen seneki maçta Lincoln ile beraber takımı izleyip gülüşünü biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kavga mı etseydi abi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dsafgsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 naraso said: kavga mı etseydi abi adam Takım sporlarında oyuncular arasında bir takım ve kardeşlik ruhu olur, dalıp vursun denemez tabiiki ama olay yerine gidip ayırmaya çalışması arkadaşına destek vermesi gereklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dün gece doğum günümde böyle bir pasta üfledim, üzerine denk geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ayırmaya çalışmak onun görevi değil ki, arkadaşlarına destek olmak ne semih ardaya yumruk attığında semihi sırtına falan mı alıcaktı ya da arda cevap verdiğinde bana vur mu dicekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Biri der "MOR'UZ" biri der "TOPUZ" BEŞİKTAŞLIYIZ ULAN alayına KORUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 fanatiksiniz diye aptallasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ŞŞŞT BEYLER APTAL DEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sinad said: senden başka hiç bir aşk heyecanlandırmıyor beni, seveceğim beşiktaşım her saniyemde seni, bir sen oldun hayatımda doğduğum günden beri, seni sevmeyen ya i.nedir ya doğuştan deli. anladımki başka bir aşk yok şu yalan dünyada, inan hep aklımda oldun her geçen dakikamda, sen benim gözlerimdeki yaşların anlamısın, beşiktaşım seni sevmeyen kadere dert yansın. arkalarda kalmasın cidden süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Helal olsun Karakartalıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 HAYVANLAŞMAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Beşiktaşlı arkadaşlar biraz dalganın boyutunu ve yüklenmeyi abartmışlar , bunun sebebide bundan önceki haftalarda ve maçlarda burdaki diğer takım taraftarlarının beşiktaşlı arkadaşların üzerine çok fazla gitmesidir. Ayrıca gs li arkadaşlar kendilerinede bu galibiyetten pay çıkartmaya çalışmışlar , bıraksınlar bu işleri , zamanı gelicek sizide bu şekilde sahadan silerek asıl Beşiktaşı göstericez bekleyin 2. devre olacak maçı... Maça gelince , kafam çok güzeldi çok fazla maç hakkında bişey hatırlamıyorum , sadece deli gibi tezahurat yapıyordum , Fink ve ernst , ekrem dağ ve ibrahim üzülmezin çok iyi oynadıkları gözüme çarptı.. aslında Beşiktaş takımı türkiyede takım oyununu en iyi oyanayan takım bunun sebebide Beşiktaştan Ernst ve Ferrari dışında hiçbir futbolcu diğer takımlarda oynamıcak kalitedeyken Beşiktaş liderin 4 puan gerisinde ve 6 gol yemiş durumda .. Neyse uzun lafın kısası , burda size ilk devrenin sonun bekleyin o zaman muhteşem takımınızı , reykartınızı , alexinizi , topuzunuzu görün demiştim.. çok az kaldı bekliyin.. Ayrıca unutmadan hala "YILDIRIM DEMİRÖREN YETER" değişen hiçbirşey olmadı... Bu arada Baggio nerde Baggio? Baggio'yu getirin bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 "Tatar Ramazan" said: Razu said: "Tatar Ramazan" said: aralarında en kariyerli adam Emre pardonda carlos var o takımda Carlos'tan geçmiş artık, hiç bir şey umurunda değil ki adamın geldiğinden beri. Geçen seneki maçta Lincoln ile beraber takımı izleyip gülüşünü biliyoruz. sen kariyer ne demek bilmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ya tek mesajı okuyup yorum yazmayalım lütfen, orada Emre'nin koşmayan Santos'a ve ruhsuz oynayan adamlara uyarısına hitaben yazılmış bir yorumum var. Carlos ununu elemiş eleğini asmış, hem parasını alıyor hem vatandaşlarıyla eğleniyor, takmaz tabii Emre gibi hırs falan da yapmaz, dolayısıyla şu takımda liderlik edecek milleti uyandıracak görmüş geçirmiş anca bir Emre var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 asdfasfd nası yenildik ya helal asf neyse saçma eeştri yapıyorsunuz çünkü carlos oynadı bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 harrykewell said: genel olarak kalitesi çok yüksek olmayan bir maçtı, hıncal finkin attıgı golden sonra ayıptır kalitesi dusuk mac demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 inanamıyorum spor yazarlarının yorumlarına açıkçası. istatistikler tamam da.. maçı izleyen bir kişi fenerbahçe'nin topla çok oynadığını oyunun hakimi olduğunu nasıl söylüyor bilmiyorum. fenerbahçe topla oynama oranlarına bakarsak maç boyunca topa daha çok hakim olan taraf olabilir ama bu oranı ne yaparak elde ettiği çok önemli. fenerbahçe maç boyunca kendi yarı sahasında oynayarak bu oranı elde etti. beşiktaş ise maç boyunca ileri hamle yaptı. şu istatistiklerden 1. bölgede topla oynamayı çıkarsalar çok daha anlamlı olacak. penaltı+offside'a gelince.. maç 3-0 bitmiş.. hadi offside verdik 2-0... penaltı da verelim, gol oldu sayalım.. 2-1.. e yine beşiktaş kazanıyor??? ha yok penaltıyı atsaydık şu olurdu bu olurdu söylemleri de çok komik. teyzemin bıyığı olsa durumu... maçın hakemi hakkında da bir kaç şey söylersem, bu hakemi daha önce ki maçlarından da görüp çok sevmiştim. maçları durdurmuyor, saçma sapan fauller verip zevksiz bir maça çevirmiyor. oyunu hareketli tutuyor. premier liginde maç yönetse yadırganmaz. kararlarında da başarılı olduğunu düşünüyorum. offside yan hakemin suçu. penaltı istenen pozisyonu ise görmediğinden deil, aynı şekilde pozisyonlarda hiç faul vermediğinden devam ettirdiğini düşünüyorum. maçın hakemine benden tam not. umarım bu şekilde yönetim yapan hakemler çoğalır. ligimizde maç izlemekten zevk alırız. hareketli, uyutmayan maçlar.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hiç beklemiyordum yenilceğimizi peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ermynorac said: penaltı+offside'a gelince.. maç 3-0 bitmiş.. hadi offside verdik 2-0... penaltı da verelim, gol oldu sayalım.. 2-1.. e yine beşiktaş kazanıyor??? ha yok penaltıyı atsaydık şu olurdu bu olurdu söylemleri de çok komik. teyzemin bıyığı olsa durumu... Asıl komik olan, bu yaklaşım. Penaltıyı verse maçın devamı aynı mı olacak? Film mi bu araya sahne ekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yıllarca bize verilmeyenlere sayarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar