Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Fenerbahçe 21.11.2009 @ 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Bjk'ya tebrikler ve 8jk diye gereksiz artizlik yapıp şimdi de layığını bulan Kazım niggasına da çok güzel oldu. Ama Daum bunu yine korur, Semih'i Özer'i tekrar harcarsa da şaşmam.
Bjk'da Deli hayatının maçını oynadı, Carlos'un kanadı çökecek denilirken Ekrem ve Deli ters tarafı çökerttiler.
Milli maçların ardından 20 küsür saatlik yoldan gelip yine de oynayan Lugano'ya, her golden sonra saldıran Volkan'a laflar hazırladım, senin Carlos-Baroni efendiler gezinsin, ama sen kolunu kaldırmaktan aciz kalede uyu sonra Lugano'ya saldır iyiymiş be Volkan.
Açıkcası takıma fazla birşey diyemiyorum, çünkü tepedekiler günü kurtarmak için Daum'u getirdiler ve o da korkak futbol mantalitesi ile deplasmanlarda anca bu kadar yapabiliyor işte.
Neyse bence, Carlos'u ilk uçakla memleketine yollamak ve şu Santos'u gerçek yeri olan beke çekmek, önüne Uğur-Vederson-Özer'den birini koymak, uyuşuk Baroni'nin yerine Appiah gibi saldırgan adam getirmek, Guiza'nın yerine düzgün birini bulmak ve tabiiki Kazım'ı gerçek homelandi olan harleme postalamak gibi önlemler düşünülmeli takımda. Daum kısa vadede bunları yapsa bile razıyım, ama hiç sanmıyorum kafasının basacağını.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

-Beşiktaş futbol oynamıyor
-Beşiktaş eğer orda üçüncüyse ligin kalitesizliğidir.
-Kulup finansal açıdan çıkmazda.5sene önce borçsuz bir kulup alan yıldırım demirören 5 sene 186milyon $ borç yaptı.
-Tesis adına hiçbirşey yapılmadı inönü gecekondu gibi büyütüldü.
Fulya projesi açıldı 10senelik geliri kırdırıldı.Kaçak kat yüzünden beşiktaş belediyesiyle mahkemelik beşiktaş kulubu.
-Transferlerin saçmalığı su götürmez bi gerçek.
-Beşiktaş'ın şu an çok sayıda davası var mahkemelerde.
Sponsorlar bankalar ve kişilerle.Hem fifa da en çok dosyası olan kuluplerden biri.
-Kulup yozlaştırıldı.Beşiktaşlı olmayan çok sayıda kişi var.
-Sadece ve sadece beşiktaş üzerinden kara para aklanıyor soruşturması bile başlı başına istifa gerekir.

Son olarak. Bu taraftar Seba'ya küfür etmedi.Tezahurat yapıldı ama küfür edilmedi.
Bu taraftar serdar bilgili ye küfür etmedi.
Serdar Bilgili'ye küfürler vipten localardan geldi.

Hadi seba zamaninda tribunde hic mac izlemedik ki bana gore ahmet dursun seba gitsin de kufurdur.. Ama Serdar Bilgili ye kufur edilirken ben tribundeydim arkadas neyine edilmedi. Yukardaki maddelerin %90 ina katiliyorum ama sunu belirtiyorum bu BJK ye ozgu birsey degil. Her klup yasiyor bunlari al iste GS nin basina gelen basketboldaki olay, aslantepe bir turlu bitmiyor. Hadi yabancilardan ornek istersen. Chelsea nin transfer yasagi. Man Utd nin yasadigi ekonomik kriz. Liverpool un durumu ama hicbirinin taraftari bu sekilde degil.. Ki benim derdim zaten protestolardan degil. Halkimiz oyle bir koyun haline gelmiski tribundeki 3-5 kisi 10bin kisiyi organize edip kafalarina gore bagirtabiliyor yani utanmasalar kahrolsun Turkiye diye bagiracak tribun o kadar bilincsiz, duyarsiz kaygsizilar

Bu taraftar Demirören'e küfür etti.Çünkü Küfürle gelen küfürle gider..
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

emre 1 ay yokmuş. beter olsun.

Ya sen ne biçim futbolseversin, holigansın bariz. Her başlıkta nefret kusuyorsun rakiplere, bu adamlar ekmek parasını bu spordan kazanıyor, saçma laflarla germe şurayı da.
Hem zaten el şeyiyle gerdekte işin ne, niye bu kadar sevindin bu maça, kendiniz yeneydiniz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:

sinad said:

-Beşiktaş futbol oynamıyor
-Beşiktaş eğer orda üçüncüyse ligin kalitesizliğidir.
-Kulup finansal açıdan çıkmazda.5sene önce borçsuz bir kulup alan yıldırım demirören 5 sene 186milyon $ borç yaptı.
-Tesis adına hiçbirşey yapılmadı inönü gecekondu gibi büyütüldü.
Fulya projesi açıldı 10senelik geliri kırdırıldı.Kaçak kat yüzünden beşiktaş belediyesiyle mahkemelik beşiktaş kulubu.
-Transferlerin saçmalığı su götürmez bi gerçek.
-Beşiktaş'ın şu an çok sayıda davası var mahkemelerde.
Sponsorlar bankalar ve kişilerle.Hem fifa da en çok dosyası olan kuluplerden biri.
-Kulup yozlaştırıldı.Beşiktaşlı olmayan çok sayıda kişi var.
-Sadece ve sadece beşiktaş üzerinden kara para aklanıyor soruşturması bile başlı başına istifa gerekir.

Son olarak. Bu taraftar Seba'ya küfür etmedi.Tezahurat yapıldı ama küfür edilmedi.
Bu taraftar serdar bilgili ye küfür etmedi.
Serdar Bilgili'ye küfürler vipten localardan geldi.

Hadi seba zamaninda tribunde hic mac izlemedik ki bana gore ahmet dursun seba gitsin de kufurdur.. Ama Serdar Bilgili ye kufur edilirken ben tribundeydim arkadas neyine edilmedi. Yukardaki maddelerin %90 ina katiliyorum ama sunu belirtiyorum bu BJK ye ozgu birsey degil. Her klup yasiyor bunlari al iste GS nin basina gelen basketboldaki olay, aslantepe bir turlu bitmiyor. Hadi yabancilardan ornek istersen. Chelsea nin transfer yasagi. Man Utd nin yasadigi ekonomik kriz. Liverpool un durumu ama hicbirinin taraftari bu sekilde degil.. Ki benim derdim zaten protestolardan degil. Halkimiz oyle bir koyun haline gelmiski tribundeki 3-5 kisi 10bin kisiyi organize edip kafalarina gore bagirtabiliyor yani utanmasalar kahrolsun Turkiye diye bagiracak tribun o kadar bilincsiz, duyarsiz kaygsizilar

Bu taraftar Demirören'e küfür etti.Çünkü Küfürle gelen küfürle gider..

Fenerbahçe maçıydı kapalıdaydım ve o maçta kapalıda tek bir küfür çıkmadı.Ne yeni açıktan ne eskiden ne de kapalıdan hiçbir tribünden çıkmadık küfür.
Sen maçı vipte falan izlediysen doğaldır.Çünkü orda edildi.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Khelben said:

emre 1 ay yokmuş. beter olsun.

Ya sen ne biçim futbolseversin, holigansın bariz. Her başlıkta nefret kusuyorsun rakiplere, bu adamlar ekmek parasını bu spordan kazanıyor, saçma laflarla germe şurayı da.
Hem zaten el şeyiyle gerdekte işin ne, niye bu kadar sevindin bu maça, kendiniz yeneydiniz ya.

şu dünyada sakatlansa üzülmeyeceğim tek 1 oyuncu var, oda emre. bu beni vahşi yapıyorsa evet vahşiyim. lugano sakatlansa, volkan veya deli sakatlansa üzülürüm ama emre den nefret ediyorum elimde değil. ayrıca aquila nın yukarıda mesajı var. 34 maçın 2 si sizinle. tabiki elinkiyle gerdeğe girerim. önemli olan girmek dışarda kalmamak.
sizi yenersekte tabiki daha çok sevinirim, ama yapabileceğim bişey yok. ben taraftarım, rakip puan kaybedincede sevinirim.

edit : typo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...