Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray Bonus Kredi Kartı

Szasstam

Öne çıkan mesajlar

harrykewell said:

sevgili gençler,

bu tür kartlar lansmanda da anlatıldığı gibi özel üyelik sistemi mantığı ile çalışır ve ayrıcalıklar içerir, kimse kimsenin babasının oğlu değil, durduk yere adam kayırsın

gayet tabiki bu işte en büyük parayı Garanti Bankası kazanacak, sonra Galatasaray klubü

peki bunların kazanacağı para nereden gidecek hiç düşündünüz mü ?

tabi ben burada olduğum sürece bunları düşünmenize gerek kalmıyor, nasıl olsa ben her konuda gerekli uyarıları yapıyorum

Lütfen yapma. Galatasay kırk yılın başı adam gibi bir iş yapmış burda mutluyuz, ne olur al kötü fikirlerini ve git.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi becerebilsem resim yapıp hepsini buraya koyacağım ama maalesef bu konuda yeterli bilgim yok

o halde şöyle yapalım ; www.bonus.com.tr adresine girin ve kart çeşitleri menüsüne tıklayın, sonra teker teker kartların Yıllık Ücretlerini kontrol edin, GS Bonus ve diğer kartlar arasındaki İLK YIL ve YILLIK ÜCRET bilgileri arasında bir fark göremiyorsanız eğer size daha fazla izah edebileceğim birşey yok,

bence en sağlıklısı sizin hiç kredi kartı sahibi olmamanız...

aksi halde bu bilgi ve dik başlılık ile potansiyel birer kredi kartı madurusunuz...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ben anlamıyorum, takımın bir kartının masrafından ne olacak. 150 lira oldu yıllık diyelim. Hadi yuvarlak olsun 240 lira olsun. Ayda 20 lira günde 0.666666666 lira. Nolur yani nolur.

Ayrıca sözleşmeyi okumadım, çünkü daha o kısma gelemedim yeni yeni telefondan döndüler bugün. Sözleşmeyi okuyarak imzalayan herkesin bunlardan haberi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki garantinin bu işten alıcağı pay yüksektir. Ama normal kartlarla kıyaslandığında o kadar yüksek bir ücreti yok bence, ayrıca ek yılların yıllık ücreti yazmıyor sitede. ama şöyle söyliyim klup bu işten bence iyi kar edicek öyle yada böyle. cebine giricek para kötü bir pay olmayacak. öte yandan insanlar ceplerinde 3234234234234 kredi kartı taşıyorlar , galatasaraylı olanlar bir de onu taşıyabilir sorun olucağını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:

...

Bence galatasaray çok güzel bir iş yapmış. Bonus kartın hiçbir özelliğinin kaybedilmemesi alınan yıllık kart parasının sadece galatasaraya verilmesi, taraftara ekstra bir maliyet getirmemesi ile şuana kadar yapılmış tüm galatasaray kartları ile ayrılıyor. Hani Garantiden kredi kartı kullanan bir galatasaraylının bu kartı kullanmasının kendisine ekstradan hiçbir zararı yok.

...

ben ısrarla bunun yanlış olduğunu söylüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamda.

Ben bu kartı zaten takıma yardım olsun diye alıyorum ki. Yoksa Kredi Kartı ücretini yine ödüyorum.

1 Sene sonra iptal ettirme şansım var kimse zorla kullandırmıyor bana.

Galatasaray sitesinde bu kampanyanın 4 yıllık olduğu yazıyor. telefonda kadın ile görüştügümde sadece 35 TL yıllık kart ücreti olduğunu söyledi ve başka ücret olmadığını faiz oranlarının vs bilgisini verdi.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

hatta gerek kalmadı

dilersen fener bonusa bir bak, ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın

fener bonus yıllık ücretleri
e ben baktım?
Kart Adı | İlk Yıl | Yıllık ücret
Fenerbahçe Bonus Card | Ücretsiz | 35 TL ***
Fenerbahçe Bonus Gold Card | Ücretsiz | 100 TL ***
Fenerbahçe Bonus Platinum Card | Ücretsiz | 350 TL ***
Ek Kart | Ücretsiz | 17 TL **

ayrıca tüm paranın kulübe aktarıldığıda yazıyor kocaman önce sen oku verdiğin linki

said:
***Fenerbahçe Bonus Card aldığınızda kartınıza yansıyan Fenerbahçe Kart üyelik bedelleri Fenerbahçe Kulübü’ne bağış olarak aktarılmaktadır. Bu bedel Fenerbahçe Bonus için 35 TL, Fenerbahçe Gold için 100 TL, Fenerbahçe Platinum için ise 350 TL'dir.
Sosyal ağlarda paylaş

her sene para gidecek diyen var mı zaten? yok öyle bir şey.. ilk alımda verdiğin o yıllık ücret direk kulübe gidecek..
sen galatasaraya kredi kartı alarak 35 lira bağış yapmış olacaksın bi nevi.. bir seferlik.

ayrıca ilk yıl ücreti dediğin şey ilk yılın ıllık ücreti işte. onun ayrıca yazılma sebebi ilk yılın bedava olduğunu vurgulamak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...