Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bizim lisedeki biyoloji hocasının bir lafı vardı evlenene kadar yakaladığın şeyap, evlenceğin zaman ortada bakire kız kalmayınca ben bakire kız istiyorum diye tuttur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 RRa said: hakana sor :) Ha ayrıca belirtilen kanıtlara göre sakallı nemfomanlar olması lazım etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 RRa said: senin hakana benden daha çok ihtiyacın var da ondan :) level 1 muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ardeth said: bizim lisedeki biyoloji hocasının bir lafı vardı evlenene kadar yakaladığın şeyap, evlenceğin zaman ortada bakire kız kalmayınca ben bakire kız istiyorum diye tuttur Bizim hocada 1 ay bi işim olsa şehirdışına gitsem duvarlara tırmanıyorum dedi geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ardeth said: bizim lisedeki biyoloji hocasının bir lafı vardı evlenene kadar yakaladığın şeyap, evlenceğin zaman ortada bakire kız kalmayınca ben bakire kız istiyorum diye tuttur hocan orda yakaladığını şeyapma! demek istemiş olmasın? bakire kiz istemenin nesi kötü yemeğin kalitesini, meyvanın tazesini isteyende yine biz insanoğlu değilmiyiz hem taze meyva isteriz hem geneteği ile oynarız hocan onu demek istemiştir oynamayın lan geneteği ile demiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 taze meyva derken 13 yaşında dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 RRa said: dufrasne said: Evlilik bilimsel bir olay değil ki bilimsel argümanlarla desteklemeye çalışıyorsun o tezi? Evlenmeden önce seks yapmanın cinsel isteklerlin azlığı çokluğuyla ilgisi yok. Daha çok toplumsal değerlerle alakalı. Ayrıca evlendikten sonra da kadın aldatabilir, her şey bakire olmakla bitiyor mu? Sizin istediğiniz de bekaret falan değil, bir kadının sizinkinden başka pipi tatmaması. tatsın isteyenlere saygım var burda her fikre açığız elbette ama ben almayım, zorla da değil ya tamam benim de saygım var da; birinin bir şey isteyip neden istediği konusunda sallamasına uyuz oluyorum. başı kapalı kadın istiyorum çünkü çevreye güvenmiyorum, bakire kadın istiyorum çünkü bakire olmayan kadın kendini tutamamış demektir beni hep aldatabilir; vs.vs. hakikaten bunlar mıdır yani sebepleri. sonra işte çıkar bir kendini bilmez kadın bakire çıkmadı diye böyle bir mahkeme kararı verir, biz işin insani yanını konuşmaya başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 RRa, lütfen yurt dışına çıkma, zaten yeterince ünümüz var hala "barbar türkler" diye, "hakkaten ilkellermiş, barbarlarmış" demesinler seni görüp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ardeth said: RRa said: senin hakana benden daha çok ihtiyacın var da ondan :) level 1 muhabbet çok hızlı level atlıyorsun yetişemiyorum abi quest manyağısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Buna bi tane siyah ninja törtılslardan alıcan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 f5 spamlıyorum sureklı bu konu cıkıyor yeter yazmayın artık arkadasım aa ne derdiniz varsa kafanızda cozun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Peki evlenmeden ilişkiye girmeyip evlenirken bakire istemeyene ne demeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 kizini az pismis, cok pismis istemen bizi ilgilendiren bi durum degil, fekat bu sacma istegini bilimsel biseymis gibi gostermeye calisman gercekten basarisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 RRa said: Ardeth said: bizim lisedeki biyoloji hocasının bir lafı vardı evlenene kadar yakaladığın şeyap, evlenceğin zaman ortada bakire kız kalmayınca ben bakire kız istiyorum diye tuttur hocan orda yakaladığını şeyapma! demek istemiş olmasın? bakire kiz istemenin nesi kötü yemeğin kalitesini, meyvanın tazesini isteyende yine biz insanoğlu değilmiyiz hem taze meyva isteriz hem geneteği ile oynarız hocan onu demek istemiştir oynamayın lan geneteği ile demiştir... kalite, tazelik falan derken bilinçaltın açığa vurmuş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 pedobear koycaktım koyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 RRa said: Senin hakan diyor ki "Erkeklik hormonu testosteron erkeklerde yüksek miktarlarda kadınlarda ise düşük miktarlarda salgılanır." Offf Erkeklik hormonunun kadınlarda düşük miktarda salgılandığını belirtmek nasıl bir deha göstergesidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 daha az saçmalıkiçeren ne topicler kitlendi bu forumda vay bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Yanlız neye göre bir insanın ömrü boyunca aşağı yukarı sadece bir tane başka bir insanla cinsel ilişki yaşaması barbarlık yada geri kafalılık oluyor? Cinselliğe yoracağınız kafayı bilime ilime yorsanız memlekete hayırlı bi iş yapsanız olmaz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 aha düştük garbıça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yok ali sami şaşırmışlar bunlar iyicene. yıl 2009 hala bekaret diyen var ya. gerci saşırmamak lazım yıl 2009 hala allaha inanan var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 mesajı konu dışında atınca başlık garbage'a taşınınca mesaj sayılıyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 noluyorburada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 topik follofos olmus. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar