Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Evlenecek kadında bekaret vasfı bulunmalı"

Böjeek

Öne çıkan mesajlar

Turkiye soyle baskici iste, senin su soylediklerin ne yazik ki toplumun genel gorusu, o yuzden baskici Turkiye. Isteyen istedigi halti yiyebilir, ama bir kadin olsam, toplumun gozunde su sekilde gorulmem ve aciktan aciga bir kadin erkek ayrimi yapiliyor olmasi beni deli ederdi.
"Kadin kendini tutabilir", "Kadinin ozgurce cinselligini yasadigi toplumlar dejeneredir" laflari bile baskinin daniskasi. "Erkek kendini zor tutar, tutamaz" lafi da yine ayni sekilde ataerkil toplum olmanin guzelligi, madem kurallari erkekler koyuyor, uckurumuza sahip cikmaya kasmaktansa "hormonlar farkli yauuu, erkek kendini tutamaz" diyelim, olsun bitsin mantiginin urunu iste. Kadin uzerinde toplum baskisi olmasa neden tutsun kendini, mal mi?
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

türkiye size göre nasıl baskıcı bir ülke olmuşsa ki hiç katılmıyorum burdada isteyen herkez her istediği halti yiğebiliyor bana görede verdiğiniz toplumlar dejenere olmuş toplumlardır ve hormon dengesizliği olmasıda doğaldır. ben fikir ve haklar için kadın erkek eşitliğine inanan biriyim ama kadın ve erkek çok farklı iki canlıdır. onlar kendini tutabilir ama erkekler tutamaz, tutar ama zorlanır :)

Şu söylediğini bilimsel olarak kanıtlayabilir misin bana? Kadının cinsel açıdan kendisini tutmasının biyolojik olarak daha kolay olduğunu herhangi bir şekilde kanıtlayabilir misin? Yoksa tamamen kulaktan dolma bilgilerle ve kendi bi tarafından atarak mı böyle bir varsayıma ulaşıp kendini rahatlatıyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

RRa said:

türkiye size göre nasıl baskıcı bir ülke olmuşsa ki hiç katılmıyorum burdada isteyen herkez her istediği halti yiğebiliyor bana görede verdiğiniz toplumlar dejenere olmuş toplumlardır ve hormon dengesizliği olmasıda doğaldır. ben fikir ve haklar için kadın erkek eşitliğine inanan biriyim ama kadın ve erkek çok farklı iki canlıdır. onlar kendini tutabilir ama erkekler tutamaz, tutar ama zorlanır :)

Şu söylediğini bilimsel olarak kanıtlayabilir misin bana? Kadının cinsel açıdan kendisini tutmasının biyolojik olarak daha kolay olduğunu herhangi bir şekilde kanıtlayabilir misin? Yoksa tamamen kulaktan dolma bilgilerle ve kendi bi tarafından atarak mı böyle bir varsayıma ulaşıp kendini rahatlatıyorsun?

sen demin bana kızlar aralarında dedikodu yapıyor uff şu çocuğu gördünmü diyordun. şimdi ben mi kulaktan dolma bilgilerle bi taraflardan atıyor oldum. bilimsel kanıtı da testesteron hormonudur. erkekte yüksektir kadında düşüktür. erkekte yaptığı etkide kadınınkinden farklıdır. sen hiç erkeğe tecavüz eden kadın duydun mu fantaziler hariç
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Hormonun arttığı anlarda kendine masturbasyon yapıp (bu kendini intahar etmek gibi)hormonlarını düşürürler.Ayrıca siz arttırmayı bilmiyosanız kızlar napsın. asdf
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

sen demin bana kızlar aralarında dedikodu yapıyor uff şu çocuğu gördünmü diyordun. şimdi ben mi kulaktan dolma bilgilerle bi taraflardan atıyor oldum. bilimsel kanıtı da testesteron hormonudur. erkekte yüksektir kadında düşüktür. erkekte yaptığı etkide kadınınkinden farklıdır. sen hiç erkeğe tecavüz eden kadın duydun mu fantaziler hariç

Ben sana toplumsal gözlem söyledim. Bunu herhangi bir yere dayandırmadım, hormonlar yüzünden böyle ya da genetik yüzünden böyle falan diye bir şey söylemedim, eğer söyleseydim o zaman kanıtlamam gerekirdi benim de.

Dediğim gibi hala bir kaynak veremedin bana, kendi fikrini söylüyorsun, lütfen ciddi bir kaynak rica edeyim söylediğinin doğruluğunu kanıtlayan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...