Spyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bu arada, 2. oyunda blades of athena dışındaki silahlar çok tırt be.. ilk oyunda ne kadar iyidi blade of artemis.. çoğu yerde onu kullanıyordum.. o ayarda bir silah yok gibi bunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben oynamadim oynamak istiyorum ya aliyim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 artemis acaip yavaş değilmi yahu aoe gereken yerlerde üçgen + üçgene basılı tut yükselince daireye basılı tut = öküzümtırak aoe + knockback artemis ile anca dopaç gibi dönüyorsun onun da range çok kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ya athena'nın silahlarının yeri ayrı tabi.. genele vurduğumuzda onu en fazla kullanmışımdır.. ama hatunu koruduğumuz bölümü artemis sayesinde geçtim diyebilirim.. 2 güzel dokunuşla bitirebiliyor mobları.. bir de çok zevkli be onu sallaması =).. bu oyunda da hammer var ama block veya dodge yapamıyorsun.. yoksa o da fena değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 almam lazım ya takas yapıcak yer bilen varsa söylesin oynamam şart gerçi ikisinide bitirdim ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Ben ısmarladım gittigidiyordan az önce. Azıcık bile alkol almış olsam kredi kartını birinin elimden alması lazım, karı gibi direk alışverişe sarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 http://farm5.static.flickr.com/4009/4309917813_28b51e980c_b.jpg ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 http://farm3.static.flickr.com/2704/4332278550_0309d0f812_b.jpg God of War III Ultimate Trilogy Edition Box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ya bu ultimate edition türkiye'ye gelmez, gelirse de 312093821093812 dolar olur değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 gow 1 i simdi bitirdim, ikinciye geciyorum ben de. bir iki achievement i kacirdim, %74 ama euh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 said: ~ The game contains a sex mini-game. Players will encounter a goddess and her two hand maidens, all topless, all holding and caressing each other. If players wish to, they may join the goddess (and only the goddess) in bed. Actual sex is never depicted as the camera drifts, then fixes on the two maidens, who watch from a distance. As players respond to the on-screen prompts with button presses, the topless maidens will continue to watch, and sometimes caress. Moaning sounds from the bed can be heard throughout the sequence. oha gow'da da sex var, ne sex furyasıymış arkadaş bütün yeni çıkan oyunları vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ultimate edition gelmiyormuş türkiye'ye :( ileride belki dediler gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 razzRaziel said: said: ~ The game contains a sex mini-game. Players will encounter a goddess and her two hand maidens, all topless, all holding and caressing each other. If players wish to, they may join the goddess (and only the goddess) in bed. Actual sex is never depicted as the camera drifts, then fixes on the two maidens, who watch from a distance. As players respond to the on-screen prompts with button presses, the topless maidens will continue to watch, and sometimes caress. Moaning sounds from the bed can be heard throughout the sequence. oha gow'da da sex var, ne sex furyasıymış arkadaş bütün yeni çıkan oyunları vuruyor. God Of War 2 de hatta Chains of Olympos tada vardı sex mini game. GoW serisine yeni değil yani o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 playstation'ımız yok diye böyle eziliyoruz işte. alıcam sonunda. ben cep telefonumda oynamıştım onda yoktu sdsf http://1.bp.blogspot.com/_SbSNkiAWyt4/SJoIBKHYI9I/AAAAAAAAARI/YEoQv8BwnSs/s400/god+of.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 gow 1 de de vardi daha oyunun basindaki yatakta gow 2 de bathhouse vardi easter gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 oha lan 35 GB'mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Gametrailers sitesinin yapımcı ekip ile söyleşisindeki yeni görüntüler inanılmaz. Kratos ile hades birbirlerine tüm öfkelerini kusuyor gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 grafik kalitesi nasıl? tamam bir gow 3 değildir belki ama yine yakın bişeyler olsun istiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kaplamaların çözünürlüğü arttırılmış. hatta bazı videolar yeniden yapılmış 720p tabi asla gerçek bi 720p oyun kadar olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 rapidshare.com/files/355768846/ruliweb_god3korppKorea01.jpg rapidshare.com/files/355769014/ruliweb_god3korppKorea02.jpg rapidshare.com/files/355769066/ruliweb_god3korppKorea03.jpg rapidshare.com/files/355769027/ruliweb_god3korppKorea04.jpg rapidshare.com/files/355769049/ruliweb_god3korppKorea05.jpg rapidshare.com/files/355769115/ruliweb_god3korppKorea06.jpg grafikleri merak edenler şunlara bakabilir. hepsi hd görüntü ve 1'er MB falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar