aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 sonra gelip konusabilir miyiz helin avsarin giderini?
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 forumda bbayanlarda var ayıp deilmi?
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Ben bir bayan olarak rahatsız olmuyorum böyle konuşmalardan. Bilakis hoşuma gidiyor.
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 illa rahatsız olan bir bayan çıkar burası açık saçık bir siteyse soyleyin bizde bilelim.. yakında ergen cocukları fantazilerini falan anlatırlarsa şaşırmam hani lol.. ha onlarda hoşuna giderse direk deiştirin forumu
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bayan olmaya gerek yok rahatsız olmak için; arada komik oluyor da her başlıkta gideri var muhabbeti dönüyor, hoş olmuyor.
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 herkesin gideri vardır demiş büyüklerimiz doğru söylemişler konuşmayalım mı yani ? :(
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Ben bayanım ve rahatsız oluyorum benim giderim yok çünkü hatta iler tutar yanım yok.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 her giderin bir geliri vardir, o yuzden dikkatli olun.
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Nessarien said: herkesin gideri vardır demiş büyüklerimiz doğru söylemişler konuşmayalım mı yani ? :( konuş hadi.Yapılamayan, mümkün olmayan şeylerin hayali çok olur zaten. normal tabi..
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Abi ne kadar başarısız bu adamlar yahu. Hergün yeni bir başarısızlık >_>
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ahaha fotoğrafçı bitsin de gidelim diyip çekmiş fotoları. -Böyle iyi mi? -İyi iyi hadi. -Burda böyle yapalım mı? -Yapın süper. -Böyle göğsümü açsam, kılları... -Çeksin çeksin, sonra mutfağa geçin. Yazık lan.
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Taraf gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Helin Avşar’la çektirdiği “seksi” fotoğraflarla ilgili ilk kez Onur Baştürk’e konuştu. Kütahyalı, o kareleri hata olarak nitelendirdi. Helin Avşar’a verdiği röportaj için Avşar’la ilginç fotoğraflar çektiren Rasim Ozan Kütahyalı, eleştirilere yanıt verdi. Çekim sırasında ipin ucunun kaçtığını itiraf eden ünlü yazar, “Helin fotoğraflar için ciddi ısrar etti. Dayanamadım, yelkenleri suya indirdim. Planlanmamış olduğu için amatör ve dandik oldu. Gülünç ve komik yani... Ama olmuşla ölmüşe çare yok” dedi. Kütahyalı, sanılanın aksine Helin Avşar’ın ayaklarını bacak arasına sokmadığının da altını çizdi ve ekledi: “Helin iki ayağını bacaklarımın üstüne koydu. Araya değil yani! Öbüründe de gömlek düğmelerimi çözmeye başladı. O an çekilmiş bir foto. Biz kendimizi kaptırmıştık, o sırada bu geyik pozlar çıktı. Kendini düşünen bir insan böyle pozisyona düşer mi? Düştüm işte ben, tam bir hıyar gibi!” http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=12968940 gibisi fazla olmuş.
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Böyle adamları gazetesine getirip övünç duyan denyoları da bizimkiler savunuyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 AHAHAAHAHAHAAH hiyar oldugunu kendiside anlamis sonunda :p said: Röportajda ismi geçen birçok kişiyi de o geyik fotolar kurtardı... En başta da ırkçı-faşist şovmen Okan Bayülgen’i... WUT?
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bi de cikip yanli$ oldu demiyolar mi, acayip ayar oluyorum. ulan daniel, yanli$ olacagi besbelli bu kadar mi malsin da onceden tahmin edemiyosun demezler mi. millet yemiyo bu numaralari. i$te bu adamin kucuklugunu buraya post ediyorum.
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 said: Taraf gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Helin Avşar’la çektirdiği “seksi” fotoğraflarla ilgili ilk kez Onur Baştürk’e konuştu. Kütahyalı, o kareleri hata olarak nitelendirdi. said: Rasim Ozan Kütahyalı, Helin Avşar’la çektirdiği “seksi” fotoğraflarla ilgili said: çektirdiği “seksi” fotoğraflarla ilgili said: “seksi” fotoğraflarla said: “seksi” http://www.gercekgundem.com/img/news/kutahyalihelinavsar03.jpg said: “seksi” http://galeri.haberturk.com/im/2009/11/15/400142/bb1786c5b23d32c252809ff7ab68718b_k.jpg said: “seksi” http://www.gercekgundem.com/img/news/kutahyalihelinavsar01.jpg said: “seksi” HA?
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ilk resme seksi değil diyen gaydir. Herifi salla angutun teki ama helin olmuş :) son resimde de bariz o botlar pipiyle temas etmiş.
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 CIA ödüyorya bunların maaşı bol gelmiş ne yapacaklarını şaşırmışlar :D O değilde affedersiniz hani bi laf vardır "Eşşeğin şeyine kelebek konmuş gibi duruyo" derler. Adam aynen helin avşarın yanında eşşeğin şeyine kelebek konmuş gibi duruyo. lol P.S: kelebek helin tabiki burda :P
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 İyi de ilk fotonun nesi seksi. yani birazcik bacak göründü diye seksi mi olunuyor? Ulan surattaki bi ifadeye. Salak salak sırıtan iki tip. Kendisi de demiş zaten hıyarım diye. Eh zaten helinin ne olduğunu herkes biliyor.
Öne çıkan mesajlar