Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 7zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Messor said: Kesinlikle 7zip. 64bit ve 4 çekirdeği güzel güzel kullanması ile winrara kafa attı kendi denemelerimde.Son stabil sürümünden(3.9) itibaren 64bit desteği vermeye başladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 winrarda çift çekirdek de 64-bit desteği de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Open source olması nedeliyle 7zip kullanıyorum ama Winrar ücretsiz olsa tercih ederdim. 7-Zip bir çok kere dosya ilişkilendirmesinde sorun çıkarttı. Ayarlara gidip "bak babam, zip rar falan ne varsa sen açcaksın" diyorum, takmıyor. Kendi 7z dosyalarını bile açmıyor. İlla sağ tıklayıp 7-Zip menüsüne gidip open demek zorunda kalıyorum. Çözmenin bir yolu vardır elbet ama hiç uğraşmadım. Onun dışında extract etmeden dosya açmaya çalışınca bazen hata alıyorum. Winrar'da bu tür sorunlara hiç rastlamadım. Ama yine de ücretsiz olmasından ve fazlasıyla her işi görmesinden dolayı oyum 7-Zip'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 böyle küçük programların aslında işlevselliği pek tercih sebebim olmuyor. işimi hangisi görüyorsa onu kullanırım. ama ondan da önemlisi alışkanlık bence. öyle bi alışmışım ki winrar'a şimdi 7zip yüklersem yukarda birisinin de dedigi gibi iconuna uyuz olur silerim. win 95-98 zamanlarında ben de winzip kullanıyodum. sonra kendi kendine winrar'a dönüştü o. nasıl oldu, ne zaman geçtim hatırlamıyorum gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ben 95-98'de winzip kullanıyordum.Sonra nebulanın sitesinden winrar'ı indirmiştim.Hala daha winrar kullanıyordum ama format attığımda hangisini yükleyim diye düşündüm. 7zip'in iconu gerçekten berbat ama bilmeyenler için söyliyim "7 zip theme manager" diye birşey var, 7zip'in herşeyini değiştirebiliyorsunuz, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ya icondan ziyade alışkanlık gerçekten. hep yedek dosyalarım kısmında bulunur mesela winrar'ın setupı. formattan sonra ilk yukledigim seyler arasındadır. simdi 7zip'in daha iyi oldugu konusunda teknik bi cok sey konusulabilir ancak fonksiyon olarak o kadar küçük bir yazılım ki bu teknik detaylar gözardı edilebilir. en azından kendi adıma böyle. benim rar kullandıgım alan iki tane. ya torrentten film, oyun indiririm onları acarım. ya da birine birden fazla dosya gondermem gerekir onları rarlayıp gonderirim. hal boyle olunca 7zip'e gecmek icin bi nedenim yok. ha ama derseniz ki 7zip dosyaları rar'dan iki kat hızlı cıkarıyor, o zaman eyvallah winrar'ı hemen kaldırırım rafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 7zip dosyaları rar'dan iki kat hızlı cıkarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ciddi misin, şaka mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 8-) denemedim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hızlı gibi de, 7ziple sıkıştıranlar çok angut halde sıkıştırıyo 3-4 kere açmak zorunda kalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yıllarca kullandığım winzipi nasi bi kalemde sildiysem winrarida silerim ama bir gün işime yetmezse .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dj_ibo_g_h Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Gazanfer said: 7zip kesinlikle en basarilisi. ama yine de winrar kullaniyorum, cok daha kullanisli ve aliskinim. winrar indirin kurun ya en güelidir winrar son sürümd eharika olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 oha winrar virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 OHA nasıl lan nasıl summonlandı o botmu o bu arada winrara para ödeyen var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Yok. Programindir virali. Keka kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 winrar paralkımıydı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Turk insanin esyaya bagliligi kendini programlarda da gosteriyor ama, sittin sene degistirmiyorlar kullandiklari programlari. Hala BS player kullananlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 winrar'ı satın alan var mı aranızda? ben biraz daha zengin olunca yollicam bi 30luk, alıcam lisans. yazık adamlara. http://static.scribol.com/sites/default/files/imagecache/triad/traffix/135271519966182ba073b8c25e8dc4ae2d287a2cce.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://cupofzup.com/wp-content/uploads/2012/07/the-heaven-test-536x839.png just sayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bölünmüş rar dosyalarında 7zip sorun çıkartıyor. o yüzden winrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 winrar ezzzzmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 7zip kullananlar iyi. Winzipciler kabledilebilir. Winrar kullananlar sarhos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 5 yıldır falan winrar'ın aynı exesini kullanıyorum sanırım, ondan öncekini de 7 sene civarı kullanmıştım. 64 bit muhabbeti olmasa hiç gerekmeyecek zaten yenisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar