Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 İnternette biraz baktım ama genelde sıkıştırma yetenekleri üzerinden değerlendirilmiş ve 7zip üstün gibi görünüyor o açıdan. 7zip kurmayı düşünüyorum. Pati ne düşünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kim kaldı eski winzipçilerden mirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 win95 zamanlarında winzip kullanırdım sonra rar modası çıktı winzip o zamanlar rar desteklemiyordu ben de winrar kullandım yıllarca ama 7zip'i keşfettikten sonra onu kullanmaya başladım, hem hızlı hem her şeyi destekliyor hem de beleş daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 7zip ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Winrar candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 7zip derim ben. hem kendi sıkıştırma teknolojisi hepsinden iyi. hem lisans/reklam vs. derdi yok. hem opensource, sempatik =) winzip zaten çok geride. winrar, sıkıştırma konusunda 7zip kadar iyi olmasa da ona yakın aslında.. ama sonuçta lisanslama sorunu var. o yüzden bence tartışmasız en iyi çözüm 7zip kullanmak. tabii winrar kullanan daha çok olabilir ama bu daha iyi olduğu anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Silphatos said: win95 zamanlarında winzip kullanırdım sonra rar modası çıktı winzip o zamanlar rar desteklemiyordu ben de winrar kullandım yıllarca ama 7zip'i keşfettikten sonra onu kullanmaya başladım, hem hızlı hem her şeyi destekliyor hem de beleş daha ne olsun. senaryo birebir aynı da, henüz 7zip e geçmedim ben, winrardayım, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 çalışıyo mu çalışıyo arkadaş ondan winrar bigün çalışmazsa değiştirirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 winzip mi winrar mı kullandığımı bilmiyorum ikisi aynı gibi geliyor bana, gittim baktım winrarmış. winrar olmasının sebebi de indirdiğim winzip sürümünün süresi dolmuştur winrarı da tesadüfen beleşe falan bulmuşumdur o tarz bi nedenden dolayıdır dikkat etmedim kısacası bu iki programdan başka sıkıştırma şeysini ne bilirim ne tanırım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hayatımın yaklaşık 4 yılı winziple winrarı aynı program sanarak geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 teoride aslında aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 winrar cok sempatik geliyor yıllardir kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 7zipi yeni duydum :s deneyelim onu da ayrıca. winrar pek tabii ki. bir yerde karşılaştırması vardı winrar vs winzip diye. çoğu konuda winrar üstündü de şu an bulmaya kasamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Kesinlikle 7zip. 64bit ve 4 çekirdeği güzel güzel kullanması ile winrara kafa attı kendi denemelerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 7zip kesinlikle en basarilisi. ama yine de winrar kullaniyorum, cok daha kullanisli ve aliskinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 günde ne kadarlık dosya sıkıştırıyorsun yada sıkıştırılmış dosya açıyorsun bilmiyorum ama ortalama bi kullanıcı için 7zip ile winrar arasında çok fark olduğunu sanmıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 winrar tarzı programlar dünyadan silindi deseler birgün uyandıgımda niye? diye sormam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 7zip'in icon'u çok kötü.. yoksa son kullanıcı için bi farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 winrar multi proc taniyor mu ? 7zip taniyorda winrar taniyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 IZarc. cd image dosyalarını da açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abi beklentiniz ne ki böyle bi programdan, haftada kaç dakikanızı harcıyorsunuz allasen, ben sağ tık, extract, compress dışında bişeyini kullanmadım. 7zip olsa ne olur winzip olsa ne olur. her gün 10gb dosya compress ediyor olsam neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 7zip open source winrar 30$ 7zip kullanıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bendeku winrar neden beles o zaman? Soru flm bile sormuyor full al vs diye, catir catir aciyor kapiyor. Winrar derim kisaca hem ismi de daha karizmatik geliyi kulaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ilaçlanmış seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Zamanında arj vardı, hey gidi hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar