Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 şuanda başka bir bilgisayardayım ve başka bir classla oturup nwn'yi baştan oynamaya karar verdim. Oynadıktan sonra save klasörünü internete yollayıp 5 gün sonra kendi bilgisayarıma geçince oradan alıp devam etmeyi düşündüm (kısaca diğer oyunlardaki gibi) . Ancak orada sadece quick save falan var acaba bir sorun çıkarmı yada char ları aktarmak icin başka bir dosya da almam gerekiyormu yardım lütfen :([signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 arkadaşlar birde oyun çıktıgından beri sorcerer ve wizardla bir türlü rahat ilerleyemedim.. Peninsuladaki leader'ları paladinle fighterla zorlanmadan öldürürken bir sorcererla familiarlar çıkararak yüzlerce büyü yaparak anca öldürebiliyorum nerede hata yaptım yada zamanla mı güçlenecek (eski topiclerden öğrendiğim tek şey) bir türlü anlayamadım.. Bana char açarken vereceğim skill-ability ve spelleri yazarsanız çok sevinirim.. teşekkürler[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 wizardlar normalde, level 1da kısıtlı büyüleri (ki bu büyüleri de güçsüz şeyler) zorlandırıyor. ancak HotU ek paketinde oyuna 15. level ile başladığından, oyunun başında da fighterlara çok güzel item verilmediğinden, bir anda aşmış büyüler yapıp herkesi toza dumana katabilirsin. tavsiyem, NWN oyununa level 1 barbarian ile başla, herşeyi onla, geri kalan puanları charismaya ver. Oyunun ilk başında, ilk henchman gelene kadar zorlanmassın. Zaten orada bi yaşlı adam senin levelını arttırıyor, sorcerer levelı verirsin. ondan sonra da hep sorcerer gidersin. ya da 5 barbar/geri kalanı sorcerer gibi birşey verirsen, NWN'de sana çok kolaylık sağlıyacağını düşünüyorum. Save hadisesini denemedim. Ama olması gerek diye düşünmekteyim. belki çapulcu usta yardım eder.[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Temmuz 2004 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 hayır direk save klasörünü yedekleyip o işi yapabilirsin, sadece quicksaveleri ya da sadece en son save ini de bu şekilde yollasan sonra tekrar açtığında sorun olmaz, orada sadece kopyaladığın save i görürsün load dediğinde, quicksave yollamadıysan da sorun olmaz yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bonecrush, ben nwn manualde görmüştüm iki skill arasında 3den fazla fark olduğunda -%20 penalty veriyordu... bu durumda 2 skile birden başlayıp devam etmek daha mantıklı olmaz mı? ayrıca, save dosyalarımı daha önce mailime attım ordan indirip başka arkadaşın bilgisayarında oynadım hiçbir sorun çıkmıyor..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 save için sağolun arkadaşlar da sorcerer için ne yapayım? bone'unkini deneyemedim daha cd biraz naz yapıyor da aklıma takılan mage belki ilk 3-4 levelda zor ama ondan sonra zorlarmı? dediğim gibi bir sneak attack'da ölüyor.. :([signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 blackice save olayı için save klasörünün altındaki dosyaları ayır quicksave'den (en son save'in quicksave olmasın tabii) ve ziple filan, açarsın işte diğer bilgisayardaki save dizinine.. mage olayı konusunda sana dark yardımcı olurdu :) ama o olmadığına göre chapter 1 boyunca kasmak zorunda olduğunu söyleyeyim ben. ben kastım kastım ve baydı, sen baymamaya bak.. ;) charisma'yı abart, nymph cloak'a filan aban, zırt pırt restle. ben familiar olarak black panther almıştım, süperdi. yanına bir summoned creature çıkarırsan (duration turn ile değil saat ile belirlendiğinden ölene kadar gidiyor denebilir) panther sürekli sneak attack yapıp herkesin canına okuyor. ama dikkat et summon ölüp de panther tek başına kalmasın. bu şekilde büyü bile atmadan (ne anladık mage'den ama oyun böyle) canına okursun herşeyin. dire spider'ları en sona bırak..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: Sam, 02 Temmuz 2004 14:15 tarihinde demiş ki: (ne anladık mage'den ama oyun böyle) İşte bende onu diyorum. Raven'la beraber peninsuladaki leader'ı 10 dakikada öldürebildim bütün büyülerim falan bitmişti sonunda ne anladım ben bundan? Paladinle +1 halberdte 2 koyuşta öldüreceğim adam için iki saat büyü saydırıp birde zaman kaybediyorum. Ne zaman kral olacam sorcererla merak ediyorum işte[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bunca zaman pati nwn 'ye bakmadık şimdi açılsın diye 4 gözle bekliyorum değerini bilemedik :([signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 arkadaşlar birde teknik bir sorun oldu abimin bilgisayarındayım biraz önce sacred oynadım ama NWN'yi açınca acayip kasıyo. Mesela pregenerated char falan seçme bölümünde arkadaki mavi dumanlar tekliye tekliye hareket ediyor.. Eskiden bi kere daha olmuştu ama o bilgisayarda open GL desteği yoktu ki bu makinede biraz önce sacred ve quake 3 oynadım.. 1 topike 3.sorun sığdırdım yardım ederseniz sevinirim. :D *!aç gözlüdür* arkadaşlar şimdi de bi minimum kurdum bu seferde açılış videoları gözüküyor ondan sonra sadece siyah erkan gözüküyor ama butonlara falan basılıyor çıkır çıkırt sesleri geliyor of :( ne bahtsız adamım ben ayın 6'sına kadar nasıl sabır eyleyeceğim :( :( [signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza [Bu mesaj Black1ce tarafından 02 Temmuz 2004 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 sam charisma felan demiş, aman aldanıp da charisma yüklenerek wizard açma, wizard int istiyor sorcerer ise charisma. sam kesinlikle sorcerer demek istemiş orda. baldur's gate 2'de kensai/mage olayı baya iyiydi. Bir yandan kendini koruyacak ve güçlendirecek (mmorpg deyimiyle buff) büyüler yaparken, bir yandan da uzaktaki düşmanlarına fireball felan çekebilen aksiyon adamı bir fighter ortaya çıkıyor, muhteşem oluyor. Hele kensai/mage'i level 40'ladın mı, (bg2'de wizard yok direk mage deniyor) time stop, improved haste felan şahane şeyler oluyor. nwn'de fighter/wizard yapabilirsin bu kombinasyon için. Ama ben barbarian/sorcerer gibi bir kombinasyon tercih ederim, teorik olarak çok daha işe yarıyor. büyücü demek, rest çekmeden 300 tane fireball, 500 tane magic missile felan çekmek demek olmuyor. Sürekli rest yapa yapa ilerlemek zorunda kalıyorsun, sırf saldırı büyüleri kullanmak istiyorsan. ancak, kensai/mage olayını nwn'de de yaparsan, sürekli rest yapmana gerek kalmaz ve item sıkıntısı da çekmessin. gruba bir cleric de alırsan tadından yenmez. illa solo gitmek mi zorundasın :-P[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 vallaha arkadaşlar biliyorum çok yardım ettiniz ama ben 6-7. level'a kadar uğraşacağıma gittim bodozlama bir figther açtım çok da güzel eğleniyorum.. Yinede çok sağolun :-) *!kafasına taş yemeden kaçar*[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 fighter iyidir, ama bir iki sorcerer/wizard levelı da alırsan ilerde işine yarar.[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar