Cystein Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Hatta aktarımlar kolay olsun diye reju diye bir char açmıştık. Kasası özel boxu falan hep rejuydu. Lazım oldukça çekiyoduk ondan. Ama Cafe ici diablo2 pvp turnuvaları ve günde 300 kez item için hellde diablo baal kesmelerimiz halen epik anilar olarak hafızamda yerlerini koruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 gömücülüğünüz dindi mi panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Buda benim topikmiş unutmuştum valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Acayip gömücüyüm, en son örnek Skyrim'de 100k nakit, ev, at falan yaptıktan sonra bile her kör kuruşu her dandik eşyayı atıyorum cebe lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yok dinmedi. dinmez. ah'ye 14000 liraya mal konmuşsa ben 13999'a koyarım. olayım budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 transmogrify olayı çıktı çıkalı daha da kötüledim. karakteri migrate ettim, alt malt da kalmamıştı. herşeye sıfırdan başlayabilirim sandım. yanılmışım. şu anda 4 alt var, biri dk biri druid arada bir girip oynuyorum bunlarla, meslek falan kasıyorum. 2 tane de lvl 2 alt var, sadece bankaltlık yapan. birinde sırf transmoglug yeşil-mavi itemler falan var, öbürüne de guild satın aldım 4 tablı bankası falan hazır, o da doldu sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Sam dinmiyor bu duygu ya :( uzun zamandır gömücülüğümü doyuran oyun çıkmadı, allahtan 27'sinde risen 2 çıkıyorda hayvanların eti tüyünden tut open world deki tüm herblere kadar toplayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nrvana87 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Bende nezaman epic satan npc görsem alışverişe çıkmış ergen hatunlar gibi kendimi kaybedip onuda alıyım bunuda alıyım ya şu çok güçlü diil ama çok yakıştı üstüme bunuda alıyım diye 5 kuruşsuz ve oyun sonunda çıkan epic itemlere param yetişmediği için dandik itemlerle bitiriyorum her oyunu..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nrvana87 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Sam said: yok dinmedi. dinmez. ah'ye 14000 liraya mal konmuşsa ben 13999'a koyarım. olayım budur. Ha bide bunu allahın emri yaparım ve kendimle gurur duyarım sonrada mağazalarda 49.99 69.99 lar görünce küfrederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Bende şey olayı var =/ Mesela gothic 3 oynuyorum. Dükkanda bir eşyanın değeri 1000 altın mesela. Ben manasız lootları falan satarak elimdeki paranın üzerine 1000 liradan fazla para koymadan o eşyayı almıyorum. Böylelikle bir şey satın alırken hep param artıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Ağlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Kaede said: iwd de 1g etsin diye bulletları bile 100ler satardım (tu) anon are you me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 skyrimde ve son falloutta baya azalttım ben belli bi noktadan sonra, sadece gemleri ve ebony üstü silahları lootluyorum, unique 347347 tane silah olduğu için 1-2 tane en süslüsünü duvara asıp (ghost silahlar falan) gerisini sattım hep, 45745755 tane kullanmadığım item yerine para ve gem (200 er tane flawless gem mi ne var lol) biriktiriyorum artık. falloutta da 2-3 unique silah, stimpak ve cephaneleri harici çok bişi tutmamıştım elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Silphatos said: gömücülüğünüz dindi mi panpalar Daha bile beter oldu. Kamidoride her ansiklopedi girdisini gorucem, her yaratığın full loot tablini acicam, tüm dungeonlar 100% olucak, galerideki tüm resimler çıkacak diye otizme bağladım. Chapter 7 de 50 saat played vardı. Sonra ng+ oynamadan bazı karakterlerin acilmadigini hatta ng++ olmadan full karakter clearin mümkün olmadıgını öğrendim. Autism here I come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 crusader kingste gelin damat bile gömdüm ben sonradan lazım olur alayım bunu eve diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ama galiba en büyük gömücülüğümü cmde yapmıştım fiorentinayla oynarken. 100 oyuncu sınırı vardı 12 13 oyuncu ilk 11 için iyi herifler tutuyodum, kalan 80 küsür adam genç yetenekti hep, hiç birini de satmıyodum italya liginde takımlara kiralıyodum oyuncuların bonservisi bende ama başka takımlarda kiralık oynayan, hersen avrupada dünyada ödül alan adamlardı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Kaede said: Silphatos said: gömücülüğünüz dindi mi panpalar Daha bile beter oldu. Kamidoride her ansiklopedi girdisini gorucem, her yaratığın full loot tablini acicam, tüm dungeonlar 100% olucak, galerideki tüm resimler çıkacak diye otizme bağladım. Chapter 7 de 50 saat played vardı. Sonra ng+ oynamadan bazı karakterlerin acilmadigini hatta ng++ olmadan full karakter clearin mümkün olmadıgını öğrendim. Autism here I come ng++ da levelları carry over yapmayıp bütün weapon skilleri baştan kasmak var bide :( daha bide lv99 a cıkarcan tekrarda... asmodeus gelcekde mylene level kascanda.. bitmiyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 psikolog olsam gomuculuk tedavi isine girerdim valla cok fena IRL para gomerdim ov ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 LethE said: Kaede said: Silphatos said: gömücülüğünüz dindi mi panpalar Daha bile beter oldu. Kamidoride her ansiklopedi girdisini gorucem, her yaratığın full loot tablini acicam, tüm dungeonlar 100% olucak, galerideki tüm resimler çıkacak diye otizme bağladım. Chapter 7 de 50 saat played vardı. Sonra ng+ oynamadan bazı karakterlerin acilmadigini hatta ng++ olmadan full karakter clearin mümkün olmadıgını öğrendim. Autism here I come ng++ da levelları carry over yapmayıp bütün weapon skilleri baştan kasmak var bide :( daha bide lv99 a cıkarcan tekrarda... asmodeus gelcekde mylene level kascanda.. bitmiyoo :( valla affetmem öyleyse gider deadbeat dungeona vururum kendimi. casualsa casual arkadaş banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sanırım herkes low levellarda onu uzun süre idare eden unique, rare bi itemle gönül bağı kurmuştur, atmaya satmaya kıyamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 3. playthrough olduğu için %100 xp bonus + marwen necklace ,diğer karakterlere (çift slotlulara) 2x marwenle çözdüm gibi olayı.. yinede ömür yiyor lv60dan sonra kasmak. gerçi puttettolarda lv99 yapmıştım ben willi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 arenada kasılabilir belki para sorunu olmuyorsa ilerde en son lvl kaç var arenada. bende gauntlet açılmadı onun dışında lvl M yaptım hepsini ama o solo 5 construct + 1 angel kestiğin challange fuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 nesi varki? undress 3 evasion 3 prevail 3 yuelaya flurry 3 giysi giydirip elinede distruptorlı crescent moon veriyosun. tek sorun turnleri beklemek oluyor :P ps: chronos gemleri kaçırmadıysan 4 tane giydir . kimse vuramıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Hangi kıyafetinde varki yuelanin onlar ? Ben omni setini dizdim full onunla imkansız. Eminin omni setiyle çok rahat oldu ama. Homing missile spamladim Ayrıca 4 slotlu armor nasıl oluyor oha Veya distruptorli crescent moon? Benimkinde exorcist var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 exorcist olan eastern moon yada tam tersi işte. upgrade edebiliyosun yuelanın silahı. emelita only staff yapıp , full elvel atlattırıp daha güçlüsünü yapabiliyosun. seralwi 3 rangeli bow alıyo. yapmadıysan bi o silahları yapıp levellarını kasmaya başla :D yuelanın god slayer armorunda var flurry (damage yedikçe soyunan). bu cameo kıyafetlerde unique skiller oluyo. ztn bu kıyafetlerde undress vermedende dmg yedikçe soyunuyolar :P ng+ da her adım için 2 tane enhance aktif oluyor. ilk playthroughda 2 gem slotda varsa 2.de başlar başlamaz 4 gem takabiliyosun. ps: bu arada daha bulamadıysan chronos holy/dark dışındakilere + veriyor. hero necklace Her resiste + veriyor. holy yada dark dan biri hariç hepsine immune gezebiliyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar