Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gömücü müsünüz?

White Wolf

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Myshkin said:

H-L de tüm mermileri sağa sola sıkıp sonrasında kırk saat levyeyle ilerlemeye çalışan adamım ben.

sdfasd bende bosslari bile pistol'la oldurmeye calisirdim diger silahlar lazim olur diye, bossta bile lazim olmayip nerde lazim olacaksa artik. bu gomuculuk isini dead space 2 oynarken kirdim bi nebze. en sonlara dogru gina geldip ucan adam sabri gibi saga sola allah ne verdiyse yardirip, medpack tuketip duruyodum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

bu zulacılık iyi değil abi. sakla samanı gelir zamanı hesabı ondan sonra hep en zor koşullarda en ideal silahları çekiyorsun. ama geniş geniş takılırsan ondan sonra roket atman gereken yere pistolle giriyorsun; aimdir movementtır yaratıcı oyunculuktur her şeyin gelişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

M&B warband oynuyorum. Arkadas var yanımda o da izliyor. Düşman tüm ordularını toplayıp kalelerimden birine dalıyor. Ben de tam military campaigni dağıtmisim tek basıma dolaşıyorum. Bi an aklıma geldi! O kalede benim bi bastard sword vardi. Vermem lan o kaleyi dedim. Gittim 1600 kisi adamlar, benim kalede 70 kisi var yanımda da 140 kişilik ordum. Savaştan önce bir save alıp 4-5 kere 20 dakka falan savaşıp sonunda kazandım. Arkadas olm manyak misin sen niye o kadar uğraştın bi ton kalen var zaten dedi.

Kasayı gösterdim.
Arkadas bana baktı
Ben ona baktım
Abi dedi
Efem dedim
Abi çift el dısında tüm silahları kullandığın halde her yerde satılan kıçı kırık bir bastard sword için mi saatlerce uğraştın dedi

Problem? Diyebildim sadece
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...