stimpak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 imbue yaptırmayanlar, soket de açtırmaz harrogath'ta. Gerçi save file abuse ederek üstümdeki tüm itemleri natalya mıydı ne karın ağrısıysa o hatundan kendi karakterimin adına register etmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Dworgian said: canım borderlands çekti be güzelmi oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bende gömücüyüm... Özellikle IceWindDale 2'de her battle'dan sonra topladığım ganimetleri yerleştirmek için ayrıca vakit harcardım (ahh ağırlık sınırlaması) Scroll, Arrow, Potion ve bilumum benzeri eşyaları harcamadan oyunun sonuna kadar biriktirmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Benim bazi itemlerle duygusal bağım oluyordu mesela ilk kullandığım kılıcı hiç atmadığım oyunlar oldu filan. sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 satar savar yerim abi. oyun lan bu. donald trump olunca ödül vermiyolar. kaldı ki hiçbi oyunda da tokiyle toplu konut inşaatına girmeye gerek yok. bazen satmakla bile uğraşmıyorum. yere atıp kırıyorum. hepsi sanal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Resmen ziyanlık!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 donald trump dedincanım monopoly çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 israf günahtır estel, o itemları bulamayan da var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 direk satarım üstümdekini satarım kılıç almak için o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ben BG 1'de zannedersem fame gibi bir olay vardı. Tapınağa süreli bağışda bulunuyordum en son hitap şekilleri farklı oluyordu npc lerin birde galiba item felan fiyatları düşüyordu. Çuvalla para harcamışdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 en yüksek fiyatı veren yeri bulmadan pahalı şeyleri satmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ahah çok seviyorum bu topiği uplayasım geldi, pics related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Gömücüyüm..hatta kolleksiyoncuyum bile denebilir.. butun rpg oyunlarında full toplarım..en son new vegasta presidential room da asansorun karsısı full unique itemla döseliydi..hepsini özene bezene dagıtmıstım ortama..lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Scroll ve potion harcamama hastalığı konusunda yalnız değilmişim lan. NWN çok feciydi o konuda, taş maş ta vardı. Tabları da vardı inventorynin, bir tabda silme taş, diğerinde silme scroll, diğerinde potionlar. Anahtar bile biriktiriyordum lan saksağan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bende onun daha ileri derecesi vardı ya sırf consumable olmasına gerek yok mermi falan dahil BEN BUNU DAHA AZ KULLANARAK DA YAPARIM diyip reload atardım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 recettear oynayındsa bı, cimriliğin dibide vurun. allahtan inv space cok kısıtlıda kullnıyosuna tmak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 zırh, silah koleksiyonu gibi bişiler yaparım hep =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 H-L de tüm mermileri sağa sola sıkıp sonrasında kırk saat levyeyle ilerlemeye çalışan adamım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Kaede said: bende onun daha ileri derecesi vardı ya sırf consumable olmasına gerek yok mermi falan dahil BEN BUNU DAHA AZ KULLANARAK DA YAPARIM diyip reload atardım ahah Of aynı ben. En basit, 5 saniyelik yerleri bile save/load yapa yapa 5dkda falan bitiririm sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ya benimki biraz jrpg oynamaktan geliyor consumablelar o kadar önemli oluyor ve o kadar kıt çıkıyor ki bazı oyunlarda boş yere bir tane kullanmak bossta gg bayraklarını çektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Myshkin said: H-L de tüm mermileri sağa sola sıkıp sonrasında kırk saat levyeyle ilerlemeye çalışan adamım ben. sdfasd bende bosslari bile pistol'la oldurmeye calisirdim diger silahlar lazim olur diye, bossta bile lazim olmayip nerde lazim olacaksa artik. bu gomuculuk isini dead space 2 oynarken kirdim bi nebze. en sonlara dogru gina geldip ucan adam sabri gibi saga sola allah ne verdiyse yardirip, medpack tuketip duruyodum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bu zulacılık iyi değil abi. sakla samanı gelir zamanı hesabı ondan sonra hep en zor koşullarda en ideal silahları çekiyorsun. ama geniş geniş takılırsan ondan sonra roket atman gereken yere pistolle giriyorsun; aimdir movementtır yaratıcı oyunculuktur her şeyin gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 systemshock'da cok gömücü oyamıştım ben, cılkını cıkartmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 M&B warband oynuyorum. Arkadas var yanımda o da izliyor. Düşman tüm ordularını toplayıp kalelerimden birine dalıyor. Ben de tam military campaigni dağıtmisim tek basıma dolaşıyorum. Bi an aklıma geldi! O kalede benim bi bastard sword vardi. Vermem lan o kaleyi dedim. Gittim 1600 kisi adamlar, benim kalede 70 kisi var yanımda da 140 kişilik ordum. Savaştan önce bir save alıp 4-5 kere 20 dakka falan savaşıp sonunda kazandım. Arkadas olm manyak misin sen niye o kadar uğraştın bi ton kalen var zaten dedi. Kasayı gösterdim. Arkadas bana baktı Ben ona baktım Abi dedi Efem dedim Abi çift el dısında tüm silahları kullandığın halde her yerde satılan kıçı kırık bir bastard sword için mi saatlerce uğraştın dedi Problem? Diyebildim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bu ilerledi bende. fm de sakatlanmasın lan diye agüeroyu filan oynatmamaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar