mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 4 numara da öyle yapıyo önce metrobüslerin oraya dogru dönüp sonra tekrar boğanın oraya çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Hayır Hasanpaşa'dan dönüp aynı yola girecek olmasını geçtim, oraya durak yapmışlar bir de. Aslında o kadar da kötü olmadı gibi, Hasanpaşa'dan Bostancı'ya da dolmuş kalkacak ta minimüsçülerin baya büyük tatsızlık çıkaracaklar gibi gibi geliyor bana sdf. Metrobüs zaten ring, saati yok bişeyi yok. 50 metre yürünmesin diye durak inşa etmek nedir ya. Boşa işgüzarlık. Dolmuşçular da pek memnun gibi gelmedi bana, Rıhtım'a inerken herif Hasanpaşa'da durursa ne yapıcaz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 daha dün bindim minibüse 1.250 aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Metro oncesi son rantlar, cirpinislar. Kazik herkese girince lolipop oluyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Aslında kendi adıma bencilce konuşmak gerekirse iyi olmuş lan cumartesileri özellikle bi tane boş dolmuş geçmiyodu mecburen bütün caddeyi hızlı hızlı yürüyodum. Daha az kişi binse ben de rahatlarım. Tabi bunun yerine ücret aynı kalsa dolmuş sayısı artsa daha iyi olurmuş. Zam da abartı gerçekten. 40 kuruş zam tek seferde ilginç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Griswold said: Hayır Hasanpaşa'dan dönüp aynı yola girecek olmasını geçtim, oraya durak yapmışlar bir de. Aslında o kadar da kötü olmadı gibi, Hasanpaşa'dan Bostancı'ya da dolmuş kalkacak ta minimüsçülerin baya büyük tatsızlık çıkaracaklar gibi gibi geliyor bana sdf. Metrobüs zaten ring, saati yok bişeyi yok. 50 metre yürünmesin diye durak inşa etmek nedir ya. Boşa işgüzarlık. Dolmuşçular da pek memnun gibi gelmedi bana, Rıhtım'a inerken herif Hasanpaşa'da durursa ne yapıcaz falan. ya öyle başka dolmuşa falan aktarıyorlar diye biliyorum , gitmiyorum diye bir lüksleri yok yani diye biliyorum. moda benzinciye kadar yani beşiktaş iskeleye kadar bırakıyorlar çünkü, onu da yapamazlarsa sanırım en sonunda kadıköy-bostancı arasındakiler trenle falan gidecekler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Başlık değişsin Ulaşım zammı olsun. Tam akbil 2 lira olmuş 1.5 yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 oha? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 biz de izmirde otobüse 900 küsür veriyoz diye üzülüyoduk. istanbul sux hehe. dolmuşta 1,75 sanırım burda ama bilmiyorum tam çok eskiden bi kere binmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 İzmir'de otobüse binmek çok korkunç bi deneyim olmuştu. Işığa 20 metre kala frene abanıp bütün otobüsün uçmasına sebep oluyodu şöförler. Her binişimde öyleydi.. Korkunç =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yıl 2009 insanlar hala izmirde filan yaşıyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mino said: Başlık değişsin Ulaşım zammı olsun. Tam akbil 2 lira olmuş 1.5 yerine Öğrenci akbili oldu 90 kuruş sanırım edit: 1 lira yok. tahmini abi bu emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 şu minibüsçüler ve dolmuşçular da öğrenciye 1 lira deseler var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 1 lira mı olmuş ögrenci akbili? ya bu ne adiliktir arkadas ögrencilere bedava yapıcaklarına gidip soyuyolar resmen önceden ögrencilere aktarma filan da bedavaydı zaten of resmen iligimizi sömürüyo adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 1 lira veremediği için aç kalan Marmara Üni öğrencileriyle ilgili köşe yazısını okutsun biri ulaştırma bakanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 akbil değişmişse o da azıcık kitlenmiştir mantığıyla hareket ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2009/11/14/metrobus_tasima_ucretleri_artirildi metrobüs iyice coşmuş. Ayrıca aylık akbilin hem kapasitesi 200 den 160a düşürülmüş hem de artık metrobüs 1 değil 2 basıyor. Yani eskiden 200 defa binebildiğiniz metrobüse 80 defa binebiliyosunuz, %150 zam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 nileppezdel said: İzmir'de otobüse binmek çok korkunç bi deneyim olmuştu. Işığa 20 metre kala frene abanıp bütün otobüsün uçmasına sebep oluyodu şöförler. Her binişimde öyleydi.. Korkunç =( demek ki otobüslerimiz bakımlı frenleri iyi çalışıyo. bence adam senin istanbullu olduğunu anlamış kılık olsun diye ani fren yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yanlız nilepde istanbullu tipi yok direk ispanyol tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Aa iltifat ediyorsun bebiş.. Ayrıca ben İstanbul beyefendisi ekolünün son temsilcilerindenim, öyle demişti biri burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 que paso? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 mulgear6 said: bostancı - kadıköy 2.50 tl olmuş eh höst lan, 2.20 değil miydi bu? kadıköy - taksimden haber var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kadıköy taksim 6-7 olmuştur herhalde allam ölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 e o zaman 129T falan akar.. :) kaça kadar vardı o otobüsler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 129t 00 ya da 00.30 gibi en son. 129t ya hayatımın otobüsü ksdljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar