Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolmuş zammı

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

Hayır Hasanpaşa'dan dönüp aynı yola girecek olmasını geçtim, oraya durak yapmışlar bir de.
Aslında o kadar da kötü olmadı gibi, Hasanpaşa'dan Bostancı'ya da dolmuş kalkacak ta minimüsçülerin baya büyük tatsızlık çıkaracaklar gibi gibi geliyor bana sdf.
Metrobüs zaten ring, saati yok bişeyi yok. 50 metre yürünmesin diye durak inşa etmek nedir ya. Boşa işgüzarlık. Dolmuşçular da pek memnun gibi gelmedi bana, Rıhtım'a inerken herif Hasanpaşa'da durursa ne yapıcaz falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında kendi adıma bencilce konuşmak gerekirse iyi olmuş lan cumartesileri özellikle bi tane boş dolmuş geçmiyodu mecburen bütün caddeyi hızlı hızlı yürüyodum. Daha az kişi binse ben de rahatlarım.

Tabi bunun yerine ücret aynı kalsa dolmuş sayısı artsa daha iyi olurmuş. Zam da abartı gerçekten. 40 kuruş zam tek seferde ilginç :/
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:

Hayır Hasanpaşa'dan dönüp aynı yola girecek olmasını geçtim, oraya durak yapmışlar bir de.
Aslında o kadar da kötü olmadı gibi, Hasanpaşa'dan Bostancı'ya da dolmuş kalkacak ta minimüsçülerin baya büyük tatsızlık çıkaracaklar gibi gibi geliyor bana sdf.
Metrobüs zaten ring, saati yok bişeyi yok. 50 metre yürünmesin diye durak inşa etmek nedir ya. Boşa işgüzarlık. Dolmuşçular da pek memnun gibi gelmedi bana, Rıhtım'a inerken herif Hasanpaşa'da durursa ne yapıcaz falan.

ya öyle başka dolmuşa falan aktarıyorlar diye biliyorum , gitmiyorum diye bir lüksleri yok yani diye biliyorum. moda benzinciye kadar yani beşiktaş iskeleye kadar bırakıyorlar çünkü, onu da yapamazlarsa sanırım en sonunda kadıköy-bostancı arasındakiler trenle falan gidecekler sdf
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

İzmir'de otobüse binmek çok korkunç bi deneyim olmuştu. Işığa 20 metre kala frene abanıp bütün otobüsün uçmasına sebep oluyodu şöförler. Her binişimde öyleydi.. Korkunç =(

demek ki otobüslerimiz bakımlı frenleri iyi çalışıyo. bence adam senin istanbullu olduğunu anlamış kılık olsun diye ani fren yapmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...