dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 cok gergin buluyorum bu durumu. gecen gun ileti yazmis "dershanedeyim" ulan baslayali 1 hafta oldu. bugun de iletisi "eyvah dersle basladi :D" en son facebook dialogumuz: bedirhan: beni eleman olarak al kafene (cafe worldden bahsediyo) dori: kadro dolu, CV birak. bedirhan is offline now. sonra cep telefonuma mesaj "küstüm abla :( " YA IMDAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 adettendir soralım, yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ben 23 (22 henuz 23 olcam ocakta asfd) kardes 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 oha, kaza kursunu mu kardesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 kazandibi de olabilir:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hayır kazakursunu degil isteyerek gec bi istek biraz kabul ediyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 metin2 yada ko mu oynasın çocuk yaşıtları gibi? iş bul çocuğa çalışsın derim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 13 yillik saltanat bitince yikilir lan insan, ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 kardeşinin lamer olmaması için elinden geleni yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 benim abim 28 yaşında ama inan kardeşinden farklı değil. allah'ım yareppim ne bulsa program ıvır zıvır indiriyo. anti virüs programına karşı alerjisi var. bilgisayarı kasıyoMUŞ diye kaldırıyo. bazen görüyorum msn'da naber filan yazıcam ama gerek kalmıyo iletisin de anlatmış herşeyi. garip bir durum her ne kadar bizim aramızda 7 yaş olsa da anlayabiliyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 SodomVsGomore said: metin2 yada ko mu oynasın çocuk yaşıtları gibi? iş bul çocuğa çalışsın derim asdf ahaha ablasinin wow accountuna cokuyo surekli, dota oynamaya calisiyo, warcraft oynuyo god of war oynuyo falan, cs'de de ogretiyorum avp falan silah bisiler. ise de gircekti, gitmis konusmus kasapla, gunde 10 kofte karsiligi calisirim diye. annem zor dondurdu o yoldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdiks Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Evde kavga kıyamet nette ise özelliklede facebookta kardeşim abicim hesabı görenler aramızdan su sızmıyor sanır ama nerede açığı yakalasa ailenin büyüklerine yatiştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 metin2'ye başlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 benim babam oynuyo metin2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 aytek mi kardesinin adi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 dory said: god of war, avp falan silah bisiler. adam olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 10 köfte iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 umarım facebook grupları spamlemeye başlamaz kuzenimden örnekler: #. ' G0thic Kızın Anatomisi xD turist oğlanları seviyoruz:D:D(We love tourists boys) aRtık tRamwayLarın her koLtuğunDa müziK çaLaR oLsun dienLer xD vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ehu yok ya benimkinin ispiyon huyu yoktur, benden daha cok tirsar annemden tirstigindan. cunku korurum ben baya, kapatirim sucunu hatalarini. kardesimle aramiz baya iyi, bildigim cogu seyi ogretiyorum, bana ogreten yoktu kendim cozmek zorunda kaldim o buna zaman harcamasin diye dshgf. avatar izliyodu benimle beraber final bolumunde beraber izledik beraber kufrettik falan internet olayını kullanmasi cok gergin geliyo, cunku biliyorum az cok neler olabilir, msn facebook herseyin sifresi var teamviewer falan kurdum makinelere, bakiyorum ayda bir falan kafam estikce. ama eninde sonunda, engel olamicagim bi an gelicek sanirsam =( ulan asik oldu gecen yaz bi de, kizi facebookuna da eklemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Yaş farkı iyidir, ben 23'üm, kardeşim 8. Baya tapınıyor kız bana baba gibi bakıyor. 2-3 yaş büyük ablam olsun da isterdim de, az küçük kardeştense bu daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 şanslıymış kardeşin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 aa bende 23üm kız kardeşim 8, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 evet kaan haklisin, abla degil anne gibi goruy, resmen tapiyo bana hissedebiliyorum. cunku anne baba gibiyiz bi yandan ama bi yandan daha eglenceli versiyonuyuz. annem calisiyo diye uniye gelene kadar ben baktim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Ben 2 haftada 1 falan görüyorum çok özleyip, öyle daha da iyi bakmak zorunda da kalmadım hiç sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bide o şimdi interneti komple indirmeye başlar, hoşgeldin lag. abimden çok çektim buyüzden nalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar