Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bülent Ecevit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok tövbe bir daha aleyhine konuşmam burda, en son konuştuğumda ne anam kaldı ne avradım. ben konforunu düşünüyordum öteki dünyadaki.
Mesaj tarihi:
Belki biz yaşlılığını görsekte o bir zamanların karaoğlanı, halkın umudu ve kıbrıs fatihi olarak anılan birisi.

Halkçıydı.

Bence saygıyla namayanlar çıksada dalga geçilecek birisi değildi.

Ayrıca Sam, az biraz dalga geçmemeye çalış ölen bir insanın ardından. Sonuçta eski bir devlet büyüğü ve namuslu bir insan.

Az saygı lütfen.
Mesaj tarihi:
Niye wtf yahu, gayet ciddiydim ben.

Bir de eskiden boş vitesin ismi ecevitmiş , yokuş aşağı gidince benzin fiyatlarından dolayı insanlar hemen boş vitese alırlamış. Arkadaş anlatmıştı, ne kadar doğru bilmiyorum. Ayrıca no offense.
Mesaj tarihi:
Apis said:

Ayrıca Sam, az biraz dalga geçmemeye çalış ölen bir insanın ardından. Sonuçta sadece eski bir devlet büyüğü değil namuslu bir insan.

Az saygı lütfen.

üzgünüm ama icraatlarının sıkıntısını hergün hayatımda hissetmeye devam eden birisi olarak elimden bundan iyisi gelmiyor. forumda ona karşı olabilecek en saygılı halimi görüyorsunuz zaten.
Mesaj tarihi:
Kötülemek için yazmamıştım, no offense de demişim orada. Komik bence bir ülkede yokluktan dolayı boş vitese başbakanın ismini vermek

Alerjik bünye olunca hemen kontrayumruk çakayım psikolojisi oluyor sanırım ama kötü niyetle söylemedim onu.

Vatevır.
Mesaj tarihi:
sinad said:

Keşke yolsuzluklar yapsaydı
şehitleri aşşağılasaydı
vatandaşın cebindeki 3kuruşu alsaydı

o zaman ne kadar çok severdik değil mi?

O zaman libareller severdi onu.
Demokratik fln olduğu varsayılırdı.

Halkçılık dediğin ne ki?
Çağdışı politik birşeyler işte =)
Misafir