sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 5 Kasım'mış, üzerinden bir hafta geçmiş, başlık açmamışız. Ölümünün 3. yılında saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ayıp etmişiz. ruhu şad olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sevgili Sg-1 Bu zorlu mücadelende yardımcı olsun diye tarihtebugün sitesini tavsiye ederim. Uzun bir süre konu sıkıntısı çekmeyeceğini düşünüyorum. İyi çalışmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 wtf? neyse, saygı ve rahmetle anıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 rahmetle anmak istemiyorum ben bülent ecevit'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sufi said: rahmetle anmak istemiyorum ben bülent ecevit'i. neyinle anmayı düşünüyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 [email protected] adresine bir mail atarsanız dualarınız yerine ulaşır diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bir zamanlarin karaoglani soralari bir numarali sagci olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 gittiği yerde camını tamir ettirmiştir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 OHA ÖLÜM YILDÖNÜMÜ TOPİĞİNDE POLİTİKA YAPIYORLAR BAN + KİLİT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yok tövbe bir daha aleyhine konuşmam burda, en son konuştuğumda ne anam kaldı ne avradım. ben konforunu düşünüyordum öteki dünyadaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Belki biz yaşlılığını görsekte o bir zamanların karaoğlanı, halkın umudu ve kıbrıs fatihi olarak anılan birisi. Halkçıydı. Bence saygıyla namayanlar çıksada dalga geçilecek birisi değildi. Ayrıca Sam, az biraz dalga geçmemeye çalış ölen bir insanın ardından. Sonuçta eski bir devlet büyüğü ve namuslu bir insan. Az saygı lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 aleyhine konuşulacak o kadar adam varken hayatını türk milletine adamış şu adama ne atıp tutarsınız anlamam,yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Niye wtf yahu, gayet ciddiydim ben. Bir de eskiden boş vitesin ismi ecevitmiş , yokuş aşağı gidince benzin fiyatlarından dolayı insanlar hemen boş vitese alırlamış. Arkadaş anlatmıştı, ne kadar doğru bilmiyorum. Ayrıca no offense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bülent eceviti dedem çok severdi. ben de dedemi çok severdim. bülente eceviti de çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 tayyip geldi benzi fiyatları düştü çok mutluyuz yaşasın okulumuz kahrolsun ecevit kahrolsun sosyal demokratlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tutnickiyançek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 "roket adam" said: [email protected] adresine bir mail atarsanız dualarınız yerine ulaşır diye tahmin ediyorum omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Apis said: Ayrıca Sam, az biraz dalga geçmemeye çalış ölen bir insanın ardından. Sonuçta sadece eski bir devlet büyüğü değil namuslu bir insan. Az saygı lütfen. üzgünüm ama icraatlarının sıkıntısını hergün hayatımda hissetmeye devam eden birisi olarak elimden bundan iyisi gelmiyor. forumda ona karşı olabilecek en saygılı halimi görüyorsunuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Kötülemek için yazmamıştım, no offense de demişim orada. Komik bence bir ülkede yokluktan dolayı boş vitese başbakanın ismini vermek Alerjik bünye olunca hemen kontrayumruk çakayım psikolojisi oluyor sanırım ama kötü niyetle söylemedim onu. Vatevır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Keşke yolsuzluklar yapsaydı şehitleri aşşağılasaydı vatandaşın cebindeki 3kuruşu alsaydı o zaman ne kadar çok severdik değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 sipeyskeyk said: ayıp etmişiz. ruhu şad olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 sinad said: Keşke yolsuzluklar yapsaydı şehitleri aşşağılasaydı vatandaşın cebindeki 3kuruşu alsaydı o zaman ne kadar çok severdik değil mi? O zaman libareller severdi onu. Demokratik fln olduğu varsayılırdı. Halkçılık dediğin ne ki? Çağdışı politik birşeyler işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Adnan Menderes konusu açın onu saygıyla ansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sam ona da darağacı espirisi fln koyabilir, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar