Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ama kel ve şişkolardan hoşlanan bi arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 syöle göbekli kolsuz atletle evde dolasan. yagli ellerini o atlete süren bir elinde kumanda bir elinde bira olan tiplerden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yoo sadece kel ve şişko. bi muhabbette sormuştum nası tiplerden hoşlanırsın diye kel ve şişko demişti. hangisinden hoşlanmazsın dememiştim oysa=( ay neyse yatayım ben. iyi geceler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bella said: yoo sadece kel ve şişko. bi muhabbette sormuştum nası tiplerden hoşlanırsın diye kel ve şişko demişti. hangisinden hoşlanmazsın dememiştim oysa=( ay neyse yatayım ben. iyi geceler ^^ arkadaşın erkek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Uzunken bebek şampuanı kullanıyordum, kestirince bıraktım. Zeytinyağlı sabun kullanıyorum şimdi düz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 vichy anti-dandruff (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bella said: şampuan kullanmam,kullananı da sevmem.net. http://img443.imageshack.us/img443/3262/roflmaow.jpg direk sıkış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 pahalı şampuan seçtim de fiyata bakmadan alıyorum ben. hacı şakir ve clear şampuanları beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sabri bile hacı şakir kullanıyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 johnsons's baby shampoo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Abi bu bebek şampuanında ne var ya. Herkes dalin kullansın niye loreal kerastase clear falan kullanıyor insanlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bıttım sabunu kullanıyorum, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Pantene FTW!!!11bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yalnız seçeneklar de süper ha pahalı kullanırım ucuz kullanırım millet hiçbişeye bakmadan fiyatına göre mi karar veriyor şampuanda.ya benim kafam acaip kaşınıor bide kepek yapıyor nie acaba.3 saat önce yıkandım ama kendimi engellemesem kafamı parçalicam kaşıyarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 gür saçlarımı şampuanıma borçluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yeşil sabun kullanıyorum saçlarım kazık gibi ama olsun yinede sağlıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Kaede said: johnsons's baby shampoo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 stimpak said: Pantene FTW!!!11bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ben clear men kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 elséve derim.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Felaket kepek sorunu vardı bende. İlk çıktığı zamanlar Head & Shoulders kullanıyodum (şu kutusunda mor renkli bi şeyler olan) çok iyi geliyodu. Fakat sonra bozdu mu ne, bayadır hiçbi etkisi yok. Geçenlerde rastgele Dove'un gri kutulusundan aldım, kepeği kesti gibi bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ne kullansam kepek yapıyordu bende, adidasın şu saç ve vucüt bidisindan aldim bi tane. Kepek 0 a düştü resmen 1 haftada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bi 5 yila sampuan kullanmak zorunda kalmicam, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar