giroflée Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bi süredir milletin twitterı nasıl kullandığını takip ediyorum. Türkiye'deki twitter ortamı çok leş. en popüler olan tipler gazeteciler, onların da en aklı başında olanı ahmet hakan düşünün yani. cüneyt özdemir var mesela, adam hakkında veya yazdıkları hakkında en ufak bir olumsuz yorum yazdığınızda blocklanıyorsunuz. programına çıkaracağı veya çıkardığı veya çıkarmadığı insanlar hakkında çok ağır sözler söyleyebiliyor mesela, ve bu sözleri o kişilere yetiştirenlere "twitter kardeşliğine (o nedir lan!?) ihanet etmekle" suçluyor mesela. ben dedikodumu yapayım ama doktor beni ellemesin gibi birşey. oray eğin gibi tipler var bi de, twitter'daki 3-5 yalaka sayesinde adam olduğunu zanneden, kendisini çok iplenen biri zanneden. bir de bunların yancıları var mesela. haberci murat diye bir tip var. ahmet hakan ve diğer bilumum gazetecilere yoldaş ayağı (ahmet hakan'a baş yoldaş) çekerek bir şeyler yazmaya çalışıyor. ama adama mesela bir youtube videosu linki verince twitter'da paylaşım imkanı var herşey twitterda var diyerek azarlamaya kalkıyor bir de milleti. 2 haber sitesi twitter arasında geçiyor hayatları adamların. hayır şu anda boğazdayım mangal yapıyorum yazsa eyvallah. adamlar zaten haber sitelerinde olan haberleri c/p yaparak kariyer yapıyorlar kendilerine. mesela twitter'ı en doğru düzgün kullananlar bu hafif dinazorlaşmış 30 35+ gazeteci tipler değil, 20 lerini geçmiş bu olaylara daha yatkın insanlar. diyeceksiniz ki ne dert yapmış sende takip etme bitsin. eyvallah doğrudur da, bu adamların twitter'ı böyle muhteşem önemli bir şey olarak düşünmeleri, bu sayede kendilerini memleketin en mühim gazetecileri sanmaları çok aptalca bir şey. bir acayip milletiz, elin adamı gider sanatçıları falan takip eder, sporcuları mesela, bi birer yıldızlarmış gibi gazetecileri takip ediyoruz. insanları takip eden insanları takip ederek göt kaldırtma işi bir bizim memlekette vardır sanırım aaa yeter ülean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Twitter dünyanın en büyük balonu bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 iyi de türkiye'de twitter kullanan gazeteci milleti dışında çok fazla ünlü yok ki, tek tük artıyor işte. gazeteci kafası çok feci twitter'daki, kendi aralarında paslaşarak takılıyorlar; arada güzel bilgi düşebiliyor ama leşliklerini de görüyorsun bir yandan. iyi oldu bence ya, köşelerinde yazamadıklarını paylaşınca ne mal olduklarını görebiliyorsun az çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 FriendFeed > Twitter bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 iyi de bir milletin gazetecileri takip etmesi, celebrityleri takip etmesinden çok daha iyi. twitter kullandığım yok ama diğer milletler magazin dergisi okuyor biz neden gazete okuyoruz demekten farkı yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 wave gelince cok komik olucak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 DoruK said: iyi de bir milletin gazetecileri takip etmesi, celebrityleri takip etmesinden çok daha iyi. twitter kullandığım yok ama diğer milletler magazin dergisi okuyor biz neden gazete okuyoruz demekten farkı yok bunun. hayır abi benim demek istediğim şu. önümüzde paris hilton soyunuyor, biz ona değil paris hilton muhabirine bakıyoruz. gazete magazin olayı değil bu. haber okumak istesem zaten gazete okurum. twitter şahsi birşey, cenk ortamı değil ki. ama dendiği gibi bizim meşhurlar da çok kullanmıyor twitter'ı. kullansalar bunlar kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ms mi var bu twitterin arkasinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 giroflée'ye katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 twitter facebook filan adam olanın adamlığını bozar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 twitter nedir biri anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Biri bize anlatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ZaugnaKhaldun said: FriendFeed > Twitter bi de +1 twitter'ı pek sevmiyorum bir conanın twitter trackerı var onun için hesap açmıştım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Xenocide said: twitter nedir biri anlatsın facebooktaki status war ya sirf onun icin bi web sitesi mesela sey diyosun aksam sinemaya gitcem gelen war mi senin takipcilerin warsa onanr goruyo memet sinemaya gitcekmis diye cok lazimli bisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 olmazsa olmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Friendfeed. Twitter'a takar arkadaş... Hem kullanıcı portföyü daha iyi, hem de fotoğraf ve dosya paylaşımı bakımından üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 friend feedde bokun sarisi iste bildigin irc abi hic bi farki yok bence ircde en azindan 16 yasinda kizlar deildi populasyonun 3/4 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 friendfeed'in bi leş kızlar, bi de sektör profesyonelleri ayrımı var ya bone, sektör profesyonellerinde (online medya + pazarlama ağırlıklı) bir sürü şey öğrenebiliyorsun işin aslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 BonePART said: facebooktaki status war ya sirf onun icin bi web sitesi bugun status kelimesinin anlamını biliyosak, kişisel ileti yazıosak bu twitter sayesinde bunu da unutmamak lazım, saygı duymak lazım, respect. peace out bro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar