RRa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 hadi ya runuo dan da farklı dimi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ML için 'RunUO'dan farklı bu dimi' demişsin de ikisi çok alakasız şeyler. Öyle bir karşılaştırma yapmak yanlış olur. Sphere'den farkı Sphere değil de RunUO ile kurulmuş olması. Biraz kavram kargaşası yaşamışsın ama varsa soruların, şu nasıl bu nasıl gibisinden cevaplarız. Büyük ihtimalle UO'da hiç görmediğin şeyler var bu serverda, hatta hiç duymadığın bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ml ve sphere grafikleri aynı fakat birbirinden farklı iki ayrı oyun gibidir daha dorusu runuo diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 sphere'yi kodlarsan (belki kodlanmışı da vardır) ml olabilir. sonuçta sadece server yazılımı, onun dışında oyun içi olaylarla bir bağlantısı yok. aynı şekilde runuo bir sistemde gerekli kodları kullanıp sphere ile aynı sonucu alabilirsin. farklarının olmasının sebebi farklı uo dönemlerinde çıkmış olmaları ve sphere'nin çeşitli nedenlerden runuo kadar ilgi görmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bi kere şunu da belirtmek lazım WAYTOSTART WAYTLAMA yok:) Newbie center da yok tabi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 2 sorum olucak ML'de MF'ler stam bitiriyormu elf ve humanın arasındaki avantaj veya fark nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Büyük ihtimalle mfler stam götürüyordur. Elf human arasındaki başlıca fark elflerin +20 manası var. humanlar da cok fazla eşya taşıyabiliyor ve normalden fazla ore-hide-log cıkarabiliyorlar. Bunun dısında pvpye yarıycak bi özellikleri vardı humanların bi de her skillerini 0 olsa bile 25 olarak mı ne kullanabiliyolardı galiba. Elflerin de energy resist 75 olabiliyor bi de rare resource '' white pearl vs'' cıkarma olasılıkları daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Humanların regeneration'ları daha hızlı elf'lere göre. Human'larda her skill'e (veya bazılarına, tam hatırlamıyorum) 20 skill ile başlıyorsun. Bu da warrior'lara kazanç sağlıyor çünkü toplam dövüş skill'in special ability'lerin harcadığı manayı azaltıyor. MF stam bitirdiği gibi armor da parçalıyor, pis bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben uzun yıllar uo oynadım ama anladığım kadarı ile bu serverda ciddi yardıma ihtiyacım olacak :) akşam mage de makroya biraktim hiç artmamiş meditasyon artmış bitek kendime büyü atarak mage kasamiyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 8x8 davasi varsa hareket etmeden kasamazsin, adi neydi o olayin unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bide skill cap 7x değil mi? bu yeni sistemde focus gibi bir skill var mesela 100 oldu bile. 7x bana nasil yeticek şimdi onu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hmmm sphere oynamısın buzamana kadar bu bahsettiğimiz tamamen farklı bi sistem öğrenip anlaman biraz zaman alır sanmıyorumki kimse burada cıkıp sana oyundan biraz bişiler öğretsin çünkü 2 sistem arasında en az binlerce fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 anliyorum da basit şeyler sordum 7x skill cap nasil yetecek birde mage kasarken hareket mi edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 neden yetmesin focus kasman şart değilki focus her adımında artan bi skill ayrıca mage kasarken hareket etmene gerek yok eğer mage oynuyacaksan soyle skillerin olabilir 100-mage 100-veya 120-eva 100-necro 100-spirit speak 100-parry veya wrestling 100-resist 100-meditation ayrıca LRC denilen bi olay var yani lower reagent cost bu itemlere % olarak nekadar sahipsen okadar çok regsiz kasarsın bu itemler pvp için değil sadece reg gerektiren skilleri kasmak için mesela LRC 80% ise 80% ihtimalle yaparsın o büyüyü regsiz olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ama bilmen gereken en onemli olay insurance eğer bilmiyorsan insure etmeyi bi an önce öğrenmelisin yoksa değerli itemlerini ölünce kaybedersin bi nevi itemini para karşılığında Blessed ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ya işte dün makroya biraktim 700 er regle hiç artmamiş focusu silsem bana bişey kaybettirmez o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kasmak istediğin skiller nedir ? eğer yazarsan ne yapman gerek onu düşünelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ben normalde hep aynı charı yapardım server 8x ise heal / anatomy / fenc / mage / poison / tactic / meditasyon / eva 7x olduğu zamansa medi 50 eva 50 yapardim. şimdi ise chari 50 ninjitsu ve 50 healing ile başlattım, fenc ve mage ide kasmaya başladım. sence 15 medi 15 eva 50 mage 120 fenc 100 ninjutsu 100 hide 100 tactic 100 heal 50 anatomy 50 stealth işimi görürmü sence yoksa ziçarmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 oyy yıllarca sphere oynadım canımda uo çekmiyor değil ama farklı bişey çekiyor. bu da bana farklı olacağı için başlayasım var fakat RRa'nın yaşadığı sorunları yaşıcam sanırım. bütün sistemler farklı gibi görünüyor. birisi buraya şöle newbie tutöryali koyarsa başlarım +1 oyuncunuz olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 sorun çekmiyor değilim epey bi sorun çekiyorum ama bunlar zevkli sorunlar ben sana diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 RRa said: 15 medi 15 eva 50 mage 120 fenc 100 ninjutsu 100 hide 100 tactic 100 heal 50 anatomy 50 stealth işimi görürmü sence yoksa ziçarmiyim? hemde nasıl sıça sıça sıçalak olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ne tavsiye edersin o zaman bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 mage oynıyacaksan yukarıda yazdım yok eğer warrior oynayacam dersen 110-fencing 100-tactics 110-parry 100-resist 95- heal 95- anatomy 90-poi poi kasman için sağlam bi ekonomiye ihtiyacın var 90 dan sonra hiç kasma genelde insanlar once craft veya tamer charlarıyla item ve para kasıyor sonra itemlerin kalitesine gore pvp charı kasıyor yani şunu demek istiyorum spheredeki tamerla buradaki arasında çok fark var burada tamerlar para ve item kasar sonrada o para ve itemlerini pvp charına aktarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 valla ne mage ne warrior bana biraz da olsa yeter mage karşı tarafi fizzle etcek kadar ben bütün oynadığım oyunlarda dps oynarım benim 10sn içinde verebileceğim tüm damagei yağdırmam gerek ölürse ölür, ölmüyorsa kaçarım. kaçabilmem içinde bazı skiller lazim tabi, mage burda devreye giriyor, heal/anat bilmiyorum nasi yapsam zorlandim açikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 fizzle şunu yazdın ya başka bişey demiyorum ne demiştim sana iki sistem arasında binlerce fark var burada fizzle diye bişi yok burada sahip olduğun skilleri en iyi şekilde kullanabileceğin bi balance var şuan anlaman mümkün görünmüyor birkaç ay oyna sonra nekadar zevkli olduğunu anlıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar