Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Artemis. said:

Gelen gelir gelemeyen gelmez Apaçi serverina gider....

Senden daha apaçi kaç tane vardır bilemiyorum, ben zaten bu saatten sonra free shardda oynamayı düşünmüyorum.
Mesaj tarihi:
aquila Kitlermisin başlığı Neden alakasız adamlarla muhattap olmak zorunda kalıyoruz Sanki bizi bağlıyorlarmış gibi ? Bir sürü hakaret içerikli postlar var önceki postları okursanız...
Mesaj tarihi:
Artemis. said:

aquila Kitlermisin başlığı Neden alakasız adamlarla muhattap olmak zorunda kalıyoruz Sanki bizi bağlıyorlarmış gibi ? Bir sürü hakaret içerikli postlar var önceki postları okursanız...

Buradaki en alakasız adam sen ve caps locku açık unutan diğer sopa arkadaşındır. İnsanların düzgünce yaptığı eleştirilere dahi ayıca cevap verip bahsettiğin
said:
pravakasyon
'u yapan da sizlersiniz.
Ben bu serverdaki en iyi kasmış adamlardan biriydim. Saymayayım istersen neyi kastığımı sen girip bakmışsındır çoktan. Luriel de aynı şekilde yıllarca birlikte oynadığım en üst düzeyde oyunculuk yapmış bir arkadaştır. UO, DAoC, WoW ve birçok oyunda beraber oynadık. Senin gibi sabi sübyan üç kuruşluk serverda quarter staff olunca biz alakasız olmayız.
Senin o alakalı olduğun serverın halinin ne olduğunu hep beraber göreceğiz. Ben UO'ya sırf arkadaş hatrına dönmüştüm, senin kokmuş zihniyetinle de uğraşmaya vaktim yok aslına bakarsan ya,
Kimin ne olduğu herhalde şu başlıkta ortaya çıkmıştır.
Mesaj tarihi:
Kokmuş zihniyet dayatma ile staff a birşeyler yaptırmaya çalışmaktır. Tehtitmi ediyorsun napcan saldırcanmı server a :) Komiksin. Çok umrumda değil neyi kastığınız neyi kasmadığınız. Bizde bu zihniyeti kabul etmediğimiz için ki isyan ediyoruz ne hikmetse. Hala çeşitli şekillerde saldırıyorsunuz. Sübyanmış ehehe doğrudur KOÇUM. İşi paraya kuruşa getirme bence. Çok alakasız yerlere gitti konuşmalarınız. Siz bıraktınız diye karalama kampanyası başlattınız Çok açık ortada... Eleştiri ayrı şey hakaret aşşalama Hatta Şahsa gerizekalı diyecek kadar düşük seviye içine çektiniz. Siz bu olmalısınız...
Mesaj tarihi:
Artemis. said:

Kokmuş zihniyet dayatma ile staff a birşeyler yaptırmaya çalışmaktır. Tehtitmi ediyorsun napcan saldırcanmı server a :) Komiksin. Çok umrumda değil neyi kastığınız neyi kasmadığınız. Bizde bu zihniyeti kabul etmediğimiz için ki isyan ediyoruz ne hikmetse. Hala çeşitli şekillerde saldırıyorsunuz. Sübyanmış ehehe doğrudur KOÇUM.

O yüzden mi son 1 ayda oyuncu sayısı yarısına düştü. Forumlar sırf sizin hödükçe yazdığınız savunmalarla ve eleştirilerle dolu. Kimsenin birşey dayattığı yok, var olan tek şey üç beş tane bilgisiz zavallının staffız diye adamlık taslaması.

Hadi yıkıl şimdi zavallı duruma düştünüz yeterince, OĞLUM.
Mesaj tarihi:
Artemis. said:
İşi paraya kuruşa getirme bence. Çok alakasız yerlere gitti konuşmalarınız. Siz bıraktınız diye karalama kampanyası başlattınız Çok açık ortada... Eleştiri ayrı şey hakaret aşşalama Hatta Şahsa gerizekalı diyecek kadar düşük seviye içine çektiniz. Siz bu olmalısınız...

Ben niye karalama kampanyası başlatayım sadece neden bıraktığımı yazdım, benim mesajlarımda hakaret yoktur, ben fake ile hiç yazmadım, üyelik bilgilerime bakarsan bu forumda senden sekiz kat daha eski ve bilinen bir yorumcuyum, yeni yetme değilim, feyk senin gibilere yakışır, komplo teorilerin de seni kurtarmaz, dört dörtlük rüsva oldunuz bunu da görmek lazım.

Artı, sen göreceğiz dediğimde tehdit olarak algılıyorsan, bunun nedeni senin de ne olacağını çok iyi bilmendir. Benim bir yere saldırmama gerek yok, ayrıca hiç de tenezzül etmem, server açmak mesele değil yönetmek meseledir, hemen şu anda bir server açabilirim öteki türlü olsaydı. Zaten son 5 yıl boyunca paralı oyun oynadım, dediğim gibi, işim olmaz senin serverınla, ben yeni başlayanlara bilgi amacıyla yazdım neden bıraktığımı. Yazık milletin zamanına.
Mesaj tarihi:
Artemis. said:

İçimden geçenleri hayal bile edemezsin. Seviyesiz insan. Sen kimsinde bana küfretme hakkını kendinde buluyorsun Velet.

Çok iyi hayal ediyorum içinden geçenleri hatta resmini de koyabilirim:

En başından beri de yazdıkların hep bu ruh hali içindeydi.
Küfürü hangi rüyanda gördüysen oraya geri dön, burası senin için fazla iyi.

Hadi benim son postum, ben sözümü tutarım.
Mesaj tarihi:
kedidirkedi said:

Dargath sux beyler sakın bulaşmayın,bu topici görüpte başlıcak olanlara tavsiyem.
Hiçbir şey açık değil
Açık olanlarda bozuk :)

EdgeVII,
senelerını scrıpt yazmaya verdıgnınden haberdar degıldım, ogrendıgımız ıyı oldu bu durumda ıstersen bızım amator scrıpterlarımıza senın gıbı buyuk bır scrıpt yazma uzmanının yardımcı olsun kı bahsı gecen kod yazımı test sureclerı hızlansın ne dersın ?

tots scrıptlerını yazdıgında bana gonder hemen kontrol ederek aktıve edelım edge beklıyorum, cok bekletmeyecegını tahmın edıyorum yıllarını bu ıse vermıs bırısı olarak.

ıyı oyunlar...

maxSEPHITOH'un yazdığı kapak laf sanırım yeterli olmamış. Yaş grubun buraya yazdığın mesajla belli oldu. Daha toysun, öğrenecek çok şeyin var. Selametle...
  • Yeni Oluştur...