Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 allah askına biri bana söylermi nası bise bu oyun?[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 arama'ya gir natural selection yaz ve arat konu ile ilgili birçok bilgi verici başlık çıkıyor.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Başarılı bi mod bence.. hatta belki Counterdan bile iidir sadece atmosferin acık deişmesi lazım bence.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Oyun hem RTS hem de FPS tarzı bir olay.. Oynamanızı tavsiye ederim..[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Half-life'ın diğer multi oyunlarına benzemiyor. Çok farklı bir oyun.[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ilk oynadığımda kendimi Alien filminde sanmıştım (: Skull ların tavanda vs yürümesi çok hoştu ozamn bilmiyodum nası oynanıcağnı ama ilk görüş çok önemli 8:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ah bir ÖSS bitse diyorum, başka birşey demiyorum.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hl modlarından bıkalı 2-3 sene olsada bu mod oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Gelmiş geçmiş en iyi modlardan biri zaten 1.1 deki yeniliklerle beraber gelince tadına doyum olmaz herhalde. farklı bir tat arayan herkese tavsiye ederim şahsen. Tek eksigi cok fazla Map in olmayisi o da zamanla artacaktir zaten.[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 zor ve gusel bi oyun[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Zevkli Güsel Bir oyun zorluğu yok aslında sadece gerekenleri okumak yada bilenlere güvenmek yetiyor.. sonuçta ölmiycem diye kıçını yırtarsan takımın kaybeder.. yok gorg uğruna canın fedaysa iyi bi oyuncusun :P (yürekte en azından)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 En sinir olduğum şey Commanderlığı bilmeyen adamın Command Console'a geçmesi veya 5 kişilik takımda 2 kişinin Gorge olması. Adamlara anlatıyorsun ama yurdum insanı, laftan anlamıyor ki! Sadece bu yüzden orjinal cd aldım, gideyim yabancı adamlarla oynayım diye..[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 zor dedigim yani aklını kullnarak oynıcan ole dalgasına oynanıcak oyun degil git rush yap yok bilmemle[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 valla ben sarhoş ken oynamıştım ve Çok da iyi oynamıştım :P.. dalga sına oynamak aslında deişik bişi yani bende eylenmek için oynuyorum.. ama dalga her halde cpomm a girip cc atanlar olyo.. :angry:[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Güzel bir stratejidir o. Başka bir hive 'a direk cc ile atılarak başlanır, sonra hem hive 'ınız olur, hem de base'iniz.. Tabii biraz sağlam oyuncular gerektiriyor bu işlem.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 base kapılarına cc atıp tıkayıp resi bitirmekten bahsediyodum..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar