Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NS] Herkez Bu oyun diyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başarılı bi mod bence.. hatta belki Counterdan bile iidir sadece atmosferin acık deişmesi lazım bence.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Oyun hem RTS hem de FPS tarzı bir olay..
Oynamanızı tavsiye ederim..[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Half-life'ın diğer multi oyunlarına benzemiyor. Çok farklı bir oyun.[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı
Mesaj tarihi:
Gelmiş geçmiş en iyi modlardan biri zaten 1.1 deki yeniliklerle beraber gelince tadına doyum olmaz herhalde. farklı bir tat arayan herkese tavsiye ederim şahsen. Tek eksigi cok fazla Map in olmayisi o da zamanla artacaktir zaten.[hline]*This is my gift and my curse*
Mesaj tarihi:
En sinir olduğum şey Commanderlığı bilmeyen adamın Command Console'a geçmesi veya 5 kişilik takımda 2 kişinin Gorge olması.

Adamlara anlatıyorsun ama yurdum insanı, laftan anlamıyor ki!

Sadece bu yüzden orjinal cd aldım, gideyim yabancı adamlarla oynayım diye..[hline]
-ee
Mesaj tarihi:
Güzel bir stratejidir o.

Başka bir hive 'a direk cc ile atılarak başlanır, sonra hem hive 'ınız olur, hem de base'iniz.. Tabii biraz sağlam oyuncular gerektiriyor bu işlem.[hline]
-ee
  • Yeni Oluştur...