Khelben Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Evet fenerbahçe nin geldiği ilk maçta 3 gol yiyerek yolladı, Hannover kalesini koruyan robert enke intihar etmiş alman polisine göre. Almanca linkten okudum, türkçe bulunca haberi koyarım haber : http://www.sporx.com/futbol/almanya/173525/ Edit : Haber ve başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ölmüş mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ölmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 http://www.haber7.com/haber/20091110/Fenerin-eski-kalecisi-Robert-Enke-oldu.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 tren çarpmş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yazık ya.. ne derdi varmış ki acaba? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 3-4 sene önce kızını kaybetmişti, sanırım bi türlü kendine gelemedi enke.. çok da iyi bir kaleci olmuştu, en verimli zamanıydı çok üzüldüm ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 böyle bi kaç futbolcuyla aramda FM den kaynaklanan bağ var. enkeyi de çok severdim. antonio puerta öldüğünde gözlerim yaşarmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Almanya'da müthiş oynuyordu, üzüldüm yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Çok yazık gerçekten, gencecik insan hepsinden önce. Çok da iyi kaleciydi. Üzüldüm duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Hem iyi insan, hem başarılı bir sporcuydu, ailesi için de ülkesi için de büyük kayıp. Çok yazık olmuş, evlat acısına dayanamamış adam. Oysa ki bir de ufak bebeği varmış, keşke onu da düşünüp böyle bir şey yapmasaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Hannover başkanı da son zamanlarda durumu iyi değildi demiş yazık daha 32 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 üzüldüm,kalanlara sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 "Tatar Ramazan" said: Hem iyi insan, hem başarılı bir sporcuydu, ailesi için de ülkesi için de büyük kayıp. Çok yazık olmuş, evlat acısına dayanamamış adam. Oysa ki bir de ufak bebeği varmış, keşke onu da düşünüp böyle bir şey yapmasaymış. evet işte ama öteki çocukları ölünce depresyona girmiş çıkamamış demek ki adam. German website Morgenpost Online have quoted a spokesperson from the Hannover police as saying: "Enke has thrown himself under a train at Neustadt am Rübenberge". Enke's friend and advisor, Jörg Neblung, confirmed his death as a suicide to the Deutsche Presse-Agentur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Zor tabi. Öleceğini bile bile evladına bakmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 İnsanın içi acıyor böyle haberler görünce..Bizim için futbolcular insan değilmiş gibi,onların ölmeye hakkı yokmuş gibi gelir hep.Ama gel gör ki,ölüm her insanı bulabiliyor,veya insanlar ölümü buluyor herneyse..Umarım şu an kızıyla birliktedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 8 aylık bebekte evlatlıkmış , kendine gelir diye evlatlık edinmiş sanırım ama yapamamış :( Yazık,çok yazık oldu bayağı severdim.Toprağı bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Yazık oldu çok yazık. Fener'e gelip gönderilişi hala aklımda. FM'de de çok başarılıydı, Almanya'nın kalesini koruması bekleniyormuş dünya kupasında... ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Lehmann bıraktıktan sonra 1. kaleci olmuştu zaten,off kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 DarKRideR said: 8 aylık bebekte evlatlıkmış , kendine gelir diye evlatlık edinmiş sanırım ama yapamamış :( Yazık,çok yazık oldu bayağı severdim.Toprağı bol olsun evet. biolojik kizi 2006da kanserden ölmüs. Enke de bundan baya bi etkilenmis, tekrar evladini kaybetmekten baya bir korkuyormus falan. topragi bol olsun, yazik olmus =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ntv radyoda dinledim bugün, enke'nin bir hastalığı varmış sanırım, tedavisi için doktora gitmeye korkuyormuş evlatlık çocuğunu bu yüzden kendilerinden alırlar diye ve depresyona girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 galatasaraylıyım ama http://www.sabah.com.tr/Spor/2009/11/12/her_sey_fenerden_kovulunca_basladi şu haberi yapmak için insan olmamak gerekiyor ya. nerden vursak diye kıçlar yırtılmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bende galatasaraylıyım sabah ın yaptığı şeye ayıp demek bile az kalır bence. Ki enke onun üstüne kariyer olarak baktığımızda fenerden sonra hep yükseldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Hannover Awd Arena'da Robert Enke anisina bi tören düzenlendi bugün,tvden canli verdiler. cok etkileyiciydi gercekten, hakettigi gibi bi tören oldu.. birazdan da topraga verilcek kendisi. cok üzücü gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 alman milli kaleciydi enfes :( topragı bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar