Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allods Online

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

evet o çok rahatsız etmişti beni
forumlara baktığımda sorunu mayıs'ın başında topic açıp bildirmiş birisi, gmlerden biri de "evet biliyoruz ilk major patchte düzelticez" filan demiş ama yalan olmuş tabi
hatta sırf translation vs düzeltmeleri için patch geldi, hala aynıydı
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
güzel oyun şimdi oynuyorum da,
wow'a benzemiş resmen.

ama şeyi anlamadım, herbalist olayım dedi bana bir quest verdi, "git çiçek topla gel" dedi.
bu çiçek de şehrin etrafında her yerde çıkarmış da, bulamadım ben kalenin etrafını dolaştım.

hani kaleden çok daha uzaklarda oluyor desek, wow'daki gibi "track plants" gibi bir özellik yok mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

level 40 olup da end game gören var mı bu oyunda, nedir ne değildir

level 40 oldum hemde ta nezaman da ..şimdi şöle sölim heroics ler var 40 oldun topla gurubu gir ilk mob hepinizi öldürsün öle.oyun gear based olduğu için zaten heroics den çıkan zırhlara sahip olmayanlar heroics yapamıyor (nası lan demeyin önceden o kadar zor değilmiş patch le değiştirilmiş)

ha astral yapabilirsin gemin varsa yada gemisi olan insanlarla aynı guilddeysen yanlarına seni de alırlarsa daha kolaymış.mış diyorum çünkü beni almadılar.bende sinir yaptım biraz bu hafta oynamadım :D iyi bi guilde giren adam da direk muhabbeti kesiyor zaten.

ya astralla ilgili bilgi vermemişim :) şimdi gemi yapımı için 40 seviye olup 1500 altın veriyosun.sonra 100 gün bekledin mi gemin oluyor ahahhahah . günlük çoook sıkıcı olan gemi yapım hızlandırma görevi var yapınca bi gün fazladan geçiyor + bir heroic bitirebilirsen 1 gün daha.

ya endgame bana pek heyecanlı gelmedi gemiyle bi ada bulup çıkıyorsun bossları öldür epic-legendary gear düşürmeye çalış sonra gemiye geri bin aynısını tekrar yap.geminin hp si 0 lanır 30mu 45 dk mı ne tamiri sürer.gemiyle yola çıkarsın yarım saat 1 sat ada bulman sürer ..nereye kadar
Sosyal ağlarda paylaş

başlayacak olan varsa başlamasın oynayan varsa kasmasın derim.2 haftadır oynamıyorum özlemedim ama yeni patch duyurusundan sonra oyun benim için bitti.

yeni patchle FOD (fear of death her öldüğünde savaş yeteneğin düşüyordu misal lvl 40 adam 1 saate yakın fod da kalıyordu ölünce ama oyun parasıyla kurtulmanın yolu vardı) kaldırılıyor hemde oyuncuların isteği üzerine ahah yerine konan sistem "cursed items" ölünce üzerindeki rastgele bi eşyanın statları düşüp işe yaramaz hale geliyor sıkı durun düzeltmek için alınacak eşya sadece cs da :) ayrıca droplardan cursed itemler düşebilecek yani o kadar kasıp öldürdüğünüz boss dan düşen eşyayı para verip giyeceksiniz.

geleceği olabilecek bi oyun ancak böle bitirilebilir zaten çok az oyuncu vardı
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
zenc said:

grafikleri ve oynanışı böyle olsun istiyorum

grafikleri ve oynanışı buna benzeyen tek oyun WoW ve f2p değil maalesef XD allods üst baş düzme konusunda biraz daha zorludur WoW'a göre.

grafikleri WoW'a benzeyen 4story var. f2p. hileyle xp kasanlar var ama ihbar edersen banlıyorlar.

Bunların dışında bana göre piyasadaki en iyi f2p oyun League of Legends. dota tarzı, popüler ve başarılı bir oyun.

allods bu kadar pahalı olmasaydı piyasadaki en iyi f2p mmorpg olurdu. : (
Sosyal ağlarda paylaş

LOL oynuyorum zaten, HON da oynuyorum. ama hep aynı tarz sıkıyor. pek bir mmorpg düşkünü değilim açıkçası, hatta ilk allodsu oynadım ve aşırı beğendim. her class dan bir char ım var, sen düşün gerisini, ama hepsiylede lvl 30 kadar geldim, daha fazla gidemedim. sıktı. wow u beğenmedim. çok ciddiyim, beğenmedim. 10 gün trial ını oynadım o da en fazla 2 gün dayandım ve hiç beğenmedim. bence allods çok çok daha iyi. haa hepimiz warcraft çocuguyuz, hiçbirinin hikayesi, atmosferi onun gibi olamaz ama, benim istediklerimi bana sunmuyor. belki de çok geç denedim ondandır. çok pis mmorpg oynayasım var açıkçası ve, forumda yazılan f2p lerin hepsini denedim. hepsi çok dandik. allods başka bence. ama ona da çok para harcamaak gerekiyor. aylık ücret bağlasalar alırım ama f2p mantıgıyla item almam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...