Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 dragon age benzeri grup yonettiginiz bir baska fantasy tabanli rpg. kamera kullanimini begenmedim, kamera nedense takip etmiyor elemanlari belkide ben bulamadim. grafik vs yeterli seviyede ne cok kotu en cok iyi. http://www.1cpublishing.eu/game/52091-/overview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Bu oyuna gelmiş geçmiş en kötü rpg diyorlar codex'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 e gene kendince bir seyi basarmis oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 1 dakika izleyebildim videoyu hakkını verio "en kötü rpg" ünvanının bariz belli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yalnız isim çok ironik, "öbür oyuna elveda dedirticez" dercesine seçilmiş sanki heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ismini görünce, direk "dragon age killer" iddiasıyla mı çıkmış diyecektim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 fantaziden bayanlarin "fantasy settingi benim icin bitmistir, bir dahada gelmem" topigi sandim ama oyunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 hahah ilginç bi isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 abi bir oyundada "Eskiden ejderhalar dünyayı yonetiyorlardı. insanlık onların kölesiydi./Eskiden ezderhalar heryerdeydi, sayıları binlerle ölcülürdü. Sonra Nemerianlıejder avcıları soylarını tüketene kadar ejderhaları avladılar!" olmasın. bırakın bi kezde soyları tükenene kadar avlanmasın ejderhalar. Ben sıkıldım, bizden higher power humanoid olduğunun kanıtı olsun diye, ejderha diye bişeyin varolduğu dunyanın daha fakrlı olması gerektiği için üşengeclikten, tükenen ejderlerden artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bir dünya hayal ediyorum, içinde bol bol ejderhalar olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 HAtta abi bırkaın insanı elfi dwarfı ejdarha oynatalım şöle Warrior ejderha mage ejderha falna party oluşturalım 4-6 tane ejderhadan şöle ekranı kaplasın bi güzel hepsi bi arada durunca gelenin geçenin ağzını kıralım. böle sinematiklerde dünyayı nasıl yok ederiz konuşmaları geçsin questler o yönde olsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ehue çok güzel eroge var öyle ejderhayı oynadığın. adventurer partileri geliyor seni kesmeye altınlarına çökmeye sende mitolojin yaratıklar kiralayıp, tuzak kurup, karşılıklı persuasion atıp ayakta kalmaya çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Üfleyip öldürsen gelenleri daha rahat olmaz mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Dragon Eye diye de bir oyun vardı. 3 ejderha vardı hatta, biri combat ta iyi, biri mage gibi, biri baya hızlı falan. Birini seçiyorduk sonra 3rd p. açıdan oynuyorduk. Fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 dragon olalım falan diyince benim de aklıma hikayeyi tersten oynamak geliyo. neden hep iyiyi oynuyoruz da human, elf, dwarf falan oluyoruz rpglerde? diablo olsak bi kere de mesela. yerin dibinde başlasa oyun. levellar yukarı dogru gitse, alt kata dogru inmesek de üst kata dogru cıksak dungeonlarda. sonunda tristramı paramparca etsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 üfleyip öldürebiliyorsun tabi hatta AKILLI OLUN ÖLÜMLÜLER diye gidip kasabaları falan da yağmalıyabiliyorsun oyunda ama arayı iyi tutturmak lazım. çok kötü ejder olursan kasaba halkı gdip knight templarla falan konuşup üstüne feci bela salabiliyor ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mortis said: HAtta abi bırkaın insanı elfi dwarfı ejdarha oynatalım şöle Warrior ejderha mage ejderha falna party oluşturalım 4-6 tane ejderhadan şöle ekranı kaplasın bi güzel hepsi bi arada durunca gelenin geçenin ağzını kıralım. böle sinematiklerde dünyayı nasıl yok ederiz konuşmaları geçsin questler o yönde olsun vs. might&magic'de vardı bu. ama half-dragon gibi bir şey seçebiliyorduk. dreagloth said: Dragon Eye diye de bir oyun vardı. 3 ejderha vardı hatta, biri combat ta iyi, biri mage gibi, biri baya hızlı falan. Birini seçiyorduk sonra 3rd p. açıdan oynuyorduk. Fena değildi. I of the Dragon. onda da "ejderhaların soyu tükenmişti" hesabı vardı. toggie said: dragon olalım falan diyince benim de aklıma hikayeyi tersten oynamak geliyo. neden hep iyiyi oynuyoruz da human, elf, dwarf falan oluyoruz rpglerde? diablo olsak bi kere de mesela. yerin dibinde başlasa oyun. levellar yukarı dogru gitse, alt kata dogru inmesek de üst kata dogru cıksak dungeonlarda. sonunda tristramı paramparca etsek :) Dungeon Keeper varı bir ara. ne güzel oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ne olur, ne olur şu fantaaazi settingleri rpg'lerin %90'ını oluşturmasın artık. çok rica ediyorum. ne bileyim ikinci dünya savaşı olsun, nazi seçelim ss olalım ya da fransız direnişçi, kızılordu kommissar olalım; ya da 2030'larda geçsin siberpunk yapalım gits gibi, ama nolur kılıç-büyü-ejder olmasın, yeter artık. me2'yi hasretle bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 nazili zombili olmasın aman allah korusun. ama siperbunk olabilir tabii neden olmasın hatta şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sam said: ne olur, ne olur şu fantaaazi settingleri rpg'lerin %90'ını oluşturmasın artık. çok rica ediyorum. ne bileyim ikinci dünya savaşı olsun, nazi seçelim ss olalım ya da fransız direnişçi, kızılordu kommissar olalım; ya da 2030'larda geçsin siberpunk yapalım gits gibi, ama nolur kılıç-büyü-ejder olmasın, yeter artık. me2'yi hasretle bekliyorum. +100 ussu 10000 biktim fantasyden, BIKTIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 fantasyden bıkılır mı lan dogru konusun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bone said: nazili zombili olmasın aman allah korusun. ama siperbunk olabilir tabii neden olmasın hatta şahane olur. zombili olmasın, nazili olur. nazi olabilelim, sith olup gezegen patlatıyoruz da o mu olmayacak? :P fantastik olmasın diyorum zaten. gerçek tarihi setting olabilir. steampunk olur, siberpunk olur, post-apo olur, sci-fi olur, yeter ki kılıç-kalkan oyunu olmasıııınnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sam said: ne olur, ne olur şu fantaaazi settingleri rpg'lerin %90'ını oluşturmasın artık. çok rica ediyorum. ne bileyim ikinci dünya savaşı olsun, nazi seçelim ss olalım ya da fransız direnişçi, kızılordu kommissar olalım; ya da 2030'larda geçsin siberpunk yapalım gits gibi, ama nolur kılıç-büyü-ejder olmasın, yeter artık. me2'yi hasretle bekliyorum. Tam tersini düşünüyorum.Hea fallout ve fallout 2 bu düşüncelerimi zamanında yedirmişti bana ama o ayrı.Olucaksa da o kadar kaliteli olsun.Yoksa magic yönetir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 fantastik köy görmekten sıkıldım. köy ne ya. sam +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 post apo yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar