canola Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 çünkü ölmüş olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 zamanında uo oynarken wild area diye bursa bazlı bir sunucuda bir süre takılmıştım. bir eleman vardı çocugun biri bunu kesip lootladı diye kalkıp çocugun oynadıgı int cafeye gidip yakasından tutup sokağa sürüklemiş ağzını burnunu dağıtmıştı heh. bunun gibi neler oluyordur her gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hepimiz ölücez sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Habere link var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 aga kafana taşla vursalar çıt diye bayılırsın böyle maktülüne cinayetin evrelerini anlatan holivud katili havası yakalamaya çalıştın anlıyorum ama olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 tamam arkadaşlar, uzatmayalım. bi insan ölmüş neticede. geyiğin de bi dozajı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bir ana ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Benim wowdaki karakterime zamanında ciddi ciddi 3000 tl teklif etmişti safın biri. Kafelerde falan oynasaymışım GG'mişim demek ki. Millet kafayı yemiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Sen gidip adamın aylarca saatlerini harcadığı char'ı hecklersen, sonrada satarsan, adamın emekleri boşa giderse, birazda manyak bir tipse taşlada ezer, bıçakla da keser. Haklı görmüyorum tabii cinayeti, ancak onun bunun hesabını heklemeyip, sadece kendi karakteriyle normal oynasaydı şu an yaşıyor muydu, evet yaşıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 win-win direk olay. lamer bebenin biri öldü, potansiyel katilin biride hapse giricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ölen kişi bir eşyaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Aaa doğal seleksiyon diyen biri henüz çıkmamış. Olmuyor, olmuyor, formdan düşüyoruz. Edit: Did he drop any good loot'u unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 arkadaşlar, ölen de bir annenin evladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 beyler adam anne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Penthesilea said: char yazmislar ya sdfasfads Yarattigi (hasaaa) charin adi "Char" belkide? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Metin-2′de amatör seviyede bir puana sahip olduğunu öğrendi. Musa’nın kaçırılmasında söylenildiği gibi paralı oyunlardan ilgisi olmadığı kanaatine varan polis, araştırmasını sürdürüyor. http://www.kemiksiz.net/gundem/erzurumlu-musanin-son-goruntuleri/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ahauheja elli kere denmiş de üstüne basmak istiyorum bir kez daha, "char hırsızlığı" ne ya, char ne char milliyet kafam girsin sana oturdun internet cafede mi yazdın bu yazıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 cafelerden bir bilirkişiye danışmışlardır. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 izmirdeki nebula buluşmasında elemanın biri : ya hacı ben ultima neyin anlamam sen benim kardeşim EKONTUNU kapatmışsın KIMSIN ULAN SEN diyip silencer'ın üstüne yürümüştü tey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 DynamicK said: zamanında uo oynarken wild area diye bursa bazlı bir sunucuda bir süre takılmıştım. haha hatırladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 habere bak ya, 2dk araştırıp "char" ne manaya geliyor bakamamışlar doktor referansları zaten öeh dedirtiyor, abartmakta üstlerine yok ha "Bir Char için motosikletimi veririm" sdfa bu bu nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bir char verene bir char bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 eleman taşla ezdiği çocuktan kaç xp kazanmıştır acaba? level atlamışmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 CHAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ölmüşmüki eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar