Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dağdan inen teröriste 5000 TL...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi teröristleri minik jelibon ayıcıklar olarak nitelendireceksiniz az daha imkan olsa.. var ya size "apollo muhteşem bi dansözdü" bile dedirtebiliriz...
Mesaj tarihi:
Dağa Çıkma Organizasyonu düzenliyoruz. Kafa başı 500lira. Yol, yiyecek, konaklama(rahat mağaralar + sıcak su + açık büfemsi + kablosuz tv), evrak işleri(terorist olduğunuzu onaylanması, indiğinizin noter tasdikli belgesi ve bilimum devlet dairesi işleri) tamamen bize aittir. Hiç uğraşmadan tatile çıkar gibi 4500 lira kazanma fırsatını kaçırmayın.

DAĞBAŞI TURİZM
Mesaj tarihi:
sir said:

TC'nin mağdur ettiği kürtler.

sir said:

hangi 92, yüzlerce yıldır var kürdistan =)

Ne TC imiş arkadaş.
Sir ha gayret bi "biji apo" demediğin kaldı. Yakında o yüzüde bulursunuz.

edit/dasaaa
Mesaj tarihi:
abi konudisindan bu sebepten uzak duruyorum ben.
napiyim oturup bu insanlara ben kendi degerlerimi mi savunayim?
ne kazanicam kendimi yormaktan baska? hic.

bu ulkenin askerinin kanini doken veya dokene yardim eden destek cikan herkes gozumde aynidir, bigun inaniyorum ki hepinizin koku kazinicak. ne bi terorist kalicak ne de onun yalakasi.

yakin zamanda olmicak belki, suan hic bir yonetimden umidim yok, ama bu millet had bildirmeyi iyi bilir. siz de hatirlarsiniz.

ataturkle ilgili yorumlar, alttan alttan, cevire cevire, dansoz kivaminda, ne cok mide bulandiriyo bi bilseniz.

sirf bu yuzden konudisindan nefret ediyorum, yazmiyorum.

dayanamadim yazdim yine. of.
Mesaj tarihi:
Köklü çözüm üretemediği için böyle geçici, sığ çözümle yetinmek zorunda kalıyor hükümet.

Köklüsünüde gerçi yapabilecek hükümet, adam yok.
Mesaj tarihi:
dory said:

abi konudisindan bu sebepten uzak duruyorum ben.
napiyim oturup bu insanlara ben kendi degerlerimi mi savunayim?
ne kazanicam kendimi yormaktan baska? hic.

bu ulkenin askerinin kanini doken veya dokene yardim eden destek cikan herkes gozumde aynidir, bigun inaniyorum ki hepinizin koku kazinicak. ne bi terorist kalicak ne de onun yalakasi.

yakin zamanda olmicak belki, suan hic bir yonetimden umidim yok, ama bu millet had bildirmeyi iyi bilir. siz de hatirlarsiniz.

ataturkle ilgili yorumlar, alttan alttan, cevire cevire, dansoz kivaminda, ne cok mide bulandiriyo bi bilseniz.

sirf bu yuzden konudisindan nefret ediyorum, yazmiyorum.

dayanamadim yazdim yine. of.

sen uzak kalıyosunda onların hiç uzak kaldıkları yok, adamlarda dil papuç gibi.
Mesaj tarihi:

DAĞDAN 1000. İNEN TERÖRİSTE 500.000 $ BÜYÜK ÖDÜL

Kampanya katılım koşulları, www.turkiye.gov.tr adreslerinden öğrenilebilir.Kampanyaya katılan herkes, bu kampanya koşullarını aynen kabul etmiş sayılır. T.C kampanya şartlarını ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.Çekiliş dönemleri ve kazananların ilan edileceği yerler, www.turkiye.gov.tr ve Taraf gazetesidir.18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilmez. KDV ve ÖTV hariç tüm yasal yükümlülükler talihli sorumluluğundadır.Bu kampanyaya Teröristlerin bizzat başvurmaları gerekmektedir

Mesaj tarihi:
duyan da çok aykırı şeyler söylüyorum sanıcak.

haber basit: TC, mağdur ettiği vatandaşlarına tazminat ödeyecek, yerinden yurdundan olan insanların yeniden hayata kazandırılmasına yardım edecek. bundan daha adil ve köklü bi çözüm varsa, merak ediyorum gerçekten.
Mesaj tarihi:
Eaglewingg said:

sir said:

TC'nin mağdur ettiği kürtler.

sir said:

hangi 92, yüzlerce yıldır var kürdistan =)

Ne TC imiş arkadaş.
Sir ha gayret bi "biji apo" demediğin kaldı. Yakında o yüzüde bulursunuz.

edit/dasaaa

this
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

bölücülük prim yapar olmuş, helal benim hükümetime

said:
, TC'nin mağdur ettiği kürtler.

bkz:ya ben lan neyse bi şey demiyorum

sadece hükümetine helal değil. buna seyirci kalan mod arkadaşada helal
Mesaj tarihi:
sir said:

duyan da çok aykırı şeyler söylüyorum sanıcak.

haber basit: TC, mağdur ettiği vatandaşlarına tazminat ödeyecek, yerinden yurdundan olan insanların yeniden hayata kazandırılmasına yardım edecek. bundan daha adil ve köklü bi çözüm varsa, merak ediyorum gerçekten.

para almaya gelince vatandassiniz tabi.
bolmeye gelince de en onde kosarsiniz kurdistan hayalleriyle yanip tutusursunuz.
Mesaj tarihi:
sizi de evinizden, yurdunuzdan kovsunlar göreyim "ah devlet baba, sana can feda" nidalarıyla dolaşıyo musunuz etrafta. tey gidi.

üstelik tazminat ödenecek olanlar kandil dağından gelmiyolar, mahmur kampından geliyolar. ki orası bildiğiniz mülteci kampı, çoluk-çocuk var, yaşlı başlı adamlar var vesaire..tabi size göre hepsi terörist rerörist, bu ülkeden kaçmış olamazlar. bu ülkenin nesinden kaçılır ki?

amaan boşverin bunları, TC güneydoğuda karınca bile incitmemiştir canım, şu kürtlere de noluyosa hıh
Mesaj tarihi:
hah bnde tam onu dicektim,kürt lafı geçmiyor ki orda terörist geçiyor terörist ,neyin savunmasını yapmş sir anlayamadım ben,bütün kürtler terörist bu çıkarımı yapabilir miyiz?
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Ahahah teröristi mağdur eden devlet diye birşey savunanlar var.

senin dışında kimse yok.
dory said:

para almaya gelince vatandassiniz tabi.
bolmeye gelince de en onde kosarsiniz kurdistan hayalleriyle yanip tutusursunuz.

konu dışından bu kadar uzaksan, bu kadar tanımıyorsan insanları, iftira atmak için en öne çıkma o halde.
Mesaj tarihi:
tc kimseyi incitmemismis,
asker egede yasayani, akdenizde yasayani, karadenizde yasayani nasil incitmiyosa, siz de doydugunuz kaba saygi duyaydiniz da incinmeseydiniz.
bolucu hareketler yapin
asker oldurun, sivil oldurun
adini da "biz magduruz" koyun, bi de para verelim.
hadi ordan.

@sam
ben kimseye iftira etmiyorum, sen ve siz seklinde konusmalarim GENELdir.
ama alinicam diyen varsa beri gelsin.
Mesaj tarihi:
Haberin ilgili kısmı şu heralde ,

said:
İkinci kanal ise kamuoyunda “Terör Tazminatı” olarak bilinen “5233 sayılı yasa” üzerinden olacak. Terör eylemleri veya terörle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetler nedeniyle oluşan maddi zararların tazminini öngören yasa, köylerine geri dönecek ailelere “evlerini yaptırma, eski tarlalarını kullanma” imkanı gibi olanaklar sunacak.

Köyünün boşaltılması nedeniyle Türkiye’yi terk ederek Kuzey Irak’a yerleşen ailelerin, Mahmur Kampı’nda bulundukları sürede uğradıkları maddi kayıplar “Terör Tazminatı” adı altında karşılanabilecek.

Yukarıdaki yazı "Türkçe" yazılmış sanırım ama , türkçeyi mi bilmiyoruz nedir anlayamadım. Mağdur olup köyünden , topraklarından , vatanından ayrılıp kampa yerleşen ailelere , insanlara diyor. Ne terörist ne de pkk lı diyor.

Köyünden olup oralarda sürünerek yaşayan insanlara da buraya geldiklerinde yardım etmesinler diyorsanız birşey diyemeyeceğim. Mahmur kampını kopmle pkklı terörist ilan etmişsiniz ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz arkadaşlar.

rage ftw.

Sonuç , gayet mantıklı ve güzel bir adım olur eğer doğru ise. Böylece oradan gelen insanlar çok daha çabuk adapte olurlar.
Mesaj tarihi:
teröriste para verileceğine dair tek bir ifade yok haberde, okuyan var mı haberi? herkes başlığa bakıp mı atlıyor?
Seperate said:

hah bnde tam onu dicektim,kürt lafı geçmiyor ki orda terörist geçiyor terörist ,neyin savunmasını yapmş sir anlayamadım ben,bütün kürtler terörist bu çıkarımı yapabilir miyiz?

haberin içinde tek bir terörist kelimesi geçmiyor.
Mesaj tarihi:
Sam bırak vallahi , sözde burada çoğunluk üniversite okumuş ya da okuyan adamlar. Haberi bile okumayıp gaz bir başlıkla ortama kusuyorlar.

Hakatten diyecek birşey yok. Şu ilkokulda kırmızı kurdela alırdık okuma yazma için , onlardan lazım buraya terbiyesizim..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...