Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ilk mesajdan başlık açılıma laf sokma gayretleri üzerine kurulunca kınama kısmı bile gölgede kaldı. inşallah iyileşebilir yaraları, yapanı da polis değil dexter yakalasın.
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bazen şu konulara o kadar gerizekalıca yorumlar geliyor ki, ne cevap verilir ne kaale alınır haldeler
mani Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 abi dağdan inen PKK lıların canı canda dhkp-c lilerin patlıcan mı ? demokratik devlet dediğin her vatandaşına eşit davranır. dhkp-c liler içinde açılım yapılsın lütfen. gelsinler belediye bandosuyla karşılayalım, kokteyllerine çakmak uzatalım gerekirse.
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kim yaptiysa yarin sabahı göremesin lanet olasica
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Dhkpcliler bunu pkklıları kıskandıkları için yapmışlar. Dağdan inenlere 5000tl veriliyo bize niye bişey yok diyolarmış. Ovaya inene 5000 tl.
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 mani said: abi dağdan inen PKK lıların canı canda dhkp-c lilerin patlıcan mı ? demokratik devlet dediğin her vatandaşına eşit davranır. dhkp-c liler içinde açılım yapılsın lütfen. gelsinler belediye bandosuyla karşılayalım, kokteyllerine çakmak uzatalım gerekirse. Yalan mı? Çok doğru
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yahu geçenlerde bakırköyde, pkk yandaşları broşür gibi şeyler dagıtıyodu üstlerinde aponun resmi olan kürtçe konusan 4-5 adam insanlar bakıp geçiyordu. harbi diyorum birine dalıcaktım oturdum 3-5dk bankta ulan bitane deli kanlı adam çıkıp napıyosunuz lan siz burda dese, yane o fitili bekledim ama olmadı yapamadı kimse. olsaydı varya... linç olurdu orda 5 ölü çıkardı.
Apis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Şu ya da bu örgüt fark etmez. Topu terörist. Ayırmaya ne gerek var? A terörist haklı, B terörist haksız yere terörist oldu diye mi ayıracağız? Sonra da ona göre mi muamele edeceğiz? Neyi tartışıyorsunuz?
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Açılımla ne alakası var şimdi bu saldırının onu anlayamadım. Biraz daha mantıklı eleştirelim.
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Horizon, sordugun soruyu kendi kendine cozdugun an hayatin anlamini cozmus gibi hissedeceksin. Garanti ediyorum sana.
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Hayatın anlamını polemiklerle çözmeyecek kadar aklım var. Teşekkür ederim.
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Özgürlük savaşçıları. Molotofla otobüs yakan ürkek güvercinler.
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bunları geberteceksin, zerre hümanizm aramam. başkalarının canını tehlikeye atan, yaralayan, suratını yakan tipleri hiç bi zaman hiç bi davada haklı bulamam.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Nessarien said: Aaa olur mu açılım sürecine zarar verir o tür haberler.. açılıma karşıt medya olaydan bihaber o zaman ?
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ben provake amaçlı söylemiyorum ama hepsine kafam girsin
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 abi ciddi ciddi bişi sorcam,normalde konu dışındaki siyaset muhabbetlerine bulaşmam da, siz böyle mi tartışıyorsunuz hep???
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 senko said: abi ciddi ciddi bişi sorcam,normalde konu dışındaki siyaset muhabbetlerine bulaşmam da, siz böyle mi tartışıyorsunuz hep??? sorma, hic sorma konu disindaki 10 tartisma topicinden 8 ine direk okumadan facepalm resmi atabilirsin, yersiz olmaz. dusunuyoruz bu konuda birseyler, duzelecek bu is ama oyle ama boyle de, bir sure daha boyle iste =]
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Yavaş yavaş gelişecez işte , insanoğluyuz.
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Evet gelişeceğiz ama bu otobüsü içindeki yolcularla beraber yakarak olmayacak.
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 abi başlık bi an "lan?? nasıl yani" moduna soktu yanlız.
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 abi bu topik de kalmış, kitlememişiniz.
Öne çıkan mesajlar