Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16 yaşındaki kızı İETT otobüsünde yaktılar!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk mesajdan başlık açılıma laf sokma gayretleri üzerine kurulunca kınama kısmı bile gölgede kaldı.

inşallah iyileşebilir yaraları, yapanı da polis değil dexter yakalasın.
Mesaj tarihi:
abi dağdan inen PKK lıların canı canda dhkp-c lilerin patlıcan mı ? demokratik devlet dediğin her vatandaşına eşit davranır. dhkp-c liler içinde açılım yapılsın lütfen. gelsinler belediye bandosuyla karşılayalım, kokteyllerine çakmak uzatalım gerekirse.
Mesaj tarihi:
mani said:

abi dağdan inen PKK lıların canı canda dhkp-c lilerin patlıcan mı ? demokratik devlet dediğin her vatandaşına eşit davranır. dhkp-c liler içinde açılım yapılsın lütfen. gelsinler belediye bandosuyla karşılayalım, kokteyllerine çakmak uzatalım gerekirse.

Yalan mı?
Çok doğru
Mesaj tarihi:
yahu geçenlerde bakırköyde, pkk yandaşları broşür gibi şeyler dagıtıyodu üstlerinde aponun resmi olan kürtçe konusan 4-5 adam insanlar bakıp geçiyordu. harbi diyorum birine dalıcaktım oturdum 3-5dk bankta ulan bitane deli kanlı adam çıkıp napıyosunuz lan siz burda dese, yane o fitili bekledim ama olmadı yapamadı kimse.

olsaydı varya... linç olurdu orda 5 ölü çıkardı.
Mesaj tarihi:
Şu ya da bu örgüt fark etmez.

Topu terörist.

Ayırmaya ne gerek var? A terörist haklı, B terörist haksız yere terörist oldu diye mi ayıracağız? Sonra da ona göre mi muamele edeceğiz?

Neyi tartışıyorsunuz?
Mesaj tarihi:
senko said:

abi ciddi ciddi bişi sorcam,normalde konu dışındaki siyaset muhabbetlerine bulaşmam da,

siz böyle mi tartışıyorsunuz hep???

sorma, hic sorma

konu disindaki 10 tartisma topicinden 8 ine direk okumadan facepalm resmi atabilirsin, yersiz olmaz. dusunuyoruz bu konuda birseyler, duzelecek bu is ama oyle ama boyle de, bir sure daha boyle iste =]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...