Farinal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Benim bildiğim aynı kişi. Anadolulu olması lazım hatta
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Beni niye eklememişler diye kızmış. Hasta yatağından kaldırdınız adamı..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 viktorun dediği imparator kim yeaa
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Farinal said: Benim bildiğim aynı kişi. Anadolulu olması lazım hatta wh40k'nın wh evreninin 40k yıl sonraki hali olduğu bile söylenmiyor benim bildiğim.
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 O kadar bilmiyorum WH. Uzmanları varsa ya şimdi konuşsun yada sonsuza kadar sussun.
tunca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Viktor said: atsiz atada yok listede!!!!!! ama asil uzucu olan kamina yok kaminasiz liderlik anketi olmaz http://i201.photobucket.com/albums/aa132/askrob/Anime/KaminaObama.jpg this.
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Dragonmax said: hitler açık ara :D Şirin Baba 35 Hitler 30
Burax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Nessarien said: http://www.wavemagazine.net/arhiva/26/ent/papa-smurf.jpg (: daha lider bir insan kişisi var mı?
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Abi 13-14 yaş gençliği acayip derecede Hitler hastası. Adamlar ss lerin bütün sembollerini, işaretlerini, silahlarını, savaş araçlarını vs. ezbere biliyor. Ama burada bir ironi söz konusu. Çünkü ne derler bilirsiniz. ''Faşizm, nazizm gibi baskıcı rejimlerin yasakladığı şeyler insanlara çekici gelir.'' İşte bu hataya nazilerle ilgili herşeyi yasaklayan demokrasilerde düştü. Yeni kuşak, internetin yaygınlaşmasıyla beraber naziler hakkında tarafsız kaynaklardan da bilgi edindi ve sonuç ortada. Hitler açık ara önde. Bu anketi sadece paticikte değil başka sitelerde de yapın yine Hitler götürür bence.
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ne hitleri yaa, şirin baba yardırıyo işte.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 valla königstiger üstüne tanımam ben. yasağın cazibesiyle fazla alakası yok çünkü sovyetlerin herşeyi emiyor onlarınki de yasak olduğu halde.
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tabiki de şirin baba 18 yaşından küçükler bakmasın http://img134.imageshack.us/img134/7517/smurf1o.gif
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Regalya said: it's good to die for Emperor then live for yourself! Boobs are not equal...
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 "Max Damage" said: Abi 13-14 yaş gençliği acayip derecede Hitler hastası. Patide 14-15 yaş yok, belki 1-2 tane. Ortalama 22 yaşındakiler ve geri kalanlarda üst yaştakiler.
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 kendi capinda basarili olduguna inaniyorum.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 valla sovyetler almanlar kadar karizma hatta alamnalardan dahada ote hatta "cilgin sovyetler" konsepti "eli sopali naziler" konseptinden cok ama cok daha basarili naziler kara mizah malzemesi vermeyi basaramiyorlar ama sovyet rusyada kara mizah sizi buluyor! http://www.youtube.com/watch?v=AbP1DVeJCT0 ha online oyunlarda filan kotu adam oynama sevdasi iel yanip tutusan emo veya teenage angst i atlatamamis genclik seviyro nazileri o konuda yapicak birsey yok ne yazikki (gerci bende seviyorum fuhrer i, naziler arasinda daha iyi mizah malzemesi veren adam yok ehuehuehu)
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Sam said: Farinal said: Benim bildiğim aynı kişi. Anadolulu olması lazım hatta wh40k'nın wh evreninin 40k yıl sonraki hali olduğu bile söylenmiyor benim bildiğim. wh fantaziyle wh40 aynı zamanda geciyor. fantazinin yasandığı yer, zamanında eldarların gizlediği bi gezegen. hatta sigmar primach, ulrich spacewolves priesti vs vs 40k bildiğin 40000 yıllarında geciyor işte. emperor'ın su anda 30 lı yaşlarınfa falan olması lazım, veya 1400 civarında doğduysa 600'lü yaşlarında.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yok be viktor, karizma yerlerde sovyetlerde daimi. "quantity is a quality of its own" mantığıyla olmuyor. :/ hep fail hep fail, fransızları kıskandıracak kadar yani. hetalia sağolsun öyle yırttılar. hmm evet cüce, dediğin gibiydi şimdi hatırladım.
Öne çıkan mesajlar