Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı Lider (anket)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Farinal said:

Benim bildiğim aynı kişi. Anadolulu olması lazım hatta

wh40k'nın wh evreninin 40k yıl sonraki hali olduğu bile söylenmiyor benim bildiğim.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

atsiz atada yok listede!!!!!!

ama asil uzucu olan kamina yok
kaminasiz liderlik anketi olmaz

http://i201.photobucket.com/albums/aa132/askrob/Anime/KaminaObama.jpg

this.
Mesaj tarihi:
Abi 13-14 yaş gençliği acayip derecede Hitler hastası. Adamlar ss lerin bütün sembollerini, işaretlerini, silahlarını, savaş araçlarını vs. ezbere biliyor. Ama burada bir ironi söz konusu. Çünkü ne derler bilirsiniz. ''Faşizm, nazizm gibi baskıcı rejimlerin yasakladığı şeyler insanlara çekici gelir.'' İşte bu hataya nazilerle ilgili herşeyi yasaklayan demokrasilerde düştü. Yeni kuşak, internetin yaygınlaşmasıyla beraber naziler hakkında tarafsız kaynaklardan da bilgi edindi ve sonuç ortada. Hitler açık ara önde. Bu anketi sadece paticikte değil başka sitelerde de yapın yine Hitler götürür bence.
Mesaj tarihi:

valla königstiger üstüne tanımam ben.

yasağın cazibesiyle fazla alakası yok çünkü sovyetlerin herşeyi emiyor onlarınki de yasak olduğu halde.
Mesaj tarihi:
valla sovyetler almanlar kadar karizma hatta alamnalardan dahada ote

hatta "cilgin sovyetler" konsepti "eli sopali naziler" konseptinden cok ama cok daha basarili

naziler kara mizah malzemesi vermeyi basaramiyorlar ama sovyet rusyada kara mizah sizi buluyor!

http://www.youtube.com/watch?v=AbP1DVeJCT0

ha online oyunlarda filan kotu adam oynama sevdasi iel yanip tutusan emo veya teenage angst i atlatamamis genclik seviyro nazileri
o konuda yapicak birsey yok ne yazikki (gerci bende seviyorum fuhrer i, naziler arasinda daha iyi mizah malzemesi veren adam yok ehuehuehu)
Mesaj tarihi:
Sam said:

Farinal said:

Benim bildiğim aynı kişi. Anadolulu olması lazım hatta

wh40k'nın wh evreninin 40k yıl sonraki hali olduğu bile söylenmiyor benim bildiğim.

wh fantaziyle wh40 aynı zamanda geciyor. fantazinin yasandığı yer, zamanında eldarların gizlediği bi gezegen. hatta sigmar primach, ulrich spacewolves priesti vs vs
40k bildiğin 40000 yıllarında geciyor işte.

emperor'ın su anda 30 lı yaşlarınfa falan olması lazım, veya 1400 civarında doğduysa 600'lü yaşlarında.
Mesaj tarihi:
yok be viktor, karizma yerlerde sovyetlerde daimi. "quantity is a quality of its own" mantığıyla olmuyor. :/ hep fail hep fail, fransızları kıskandıracak kadar yani. hetalia sağolsun öyle yırttılar.

hmm evet cüce, dediğin gibiydi şimdi hatırladım.
  • Yeni Oluştur...