Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 acıldıysa sorry. said: Ne Dr. Atkins'in diyeti ne de başkası... Japon bilimadamları, kilo vermenin yolunun masturbasyondan geçtiğini ortaya çıkardılar. "Masturbayson diyeti"ni doğru düzgün uygulayan erkeklerin kısa sürede kilo verdikleri kanıtlandı. Peki bu diyet nasıl uygulanacak? Toranomon-Hibiya Kliniği uzmanlarından Dr. Hideo Yamanaka, "Masturbasyon diyeti"nin daha çok erkeklerde işe yaradığını belirterek, "Ayda en az 100 kez masturbasyon yapanların, birkaç ay içinde fazla kilolarını verdiklerini bulduk" dedi. Yamanaka, masturbasyon ve boşalma sırasında erkek vücudunun büyük ölçüde kalori yaktığına işaret ederek, bunun da kilo vermeye çok büyük katkısının olduğunu ve her fazla 2 kilo için 2 kilo sperm tüketilmesi gerektiğini söyledi. Dr. Yamanaka'nın verdiği bilgilere göre, etkili bir "masturbasyon diyeti" için şunlara dikkat etmek gerekiyor: "Masturbasyon işlemi boşalana kadar en az 15 dakika sürmeli. Her masturbasyon, ayakta yapılırsa 61, oturarak 22, çömelerek 85 ve yatakta sürekli hareket ederek 95 kilokalori yakılacağı bilinerek yapılmalı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Yalan haber olduğunu bilen birisi olaraktan söylüyorum ki yalan haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Ayda min 100 defa ne ya koparırsınız olm sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 100 mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 said: çömelerek 85?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 negüzelhaber.com dan falan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Çömelerek ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ÇÖM HATİCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 said: fazla 2 kilo için 2 kilo sperm tüketilmesi oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Arkadaşlar ben bu diyeti 3 ay yaptım 3 ayda toplamda 9 kilo verdim . 100 önermişler ben etkili olsun diye 200 yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Benim kuzen hiç durmadan yaptı.. Sayısını bilemiyoruz 15er dakika + 15 mola serisi şeklinde şimdi öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 AYDA YÜZ MÜ? günde 3 demek abi bu. ARKADAŞLAR, UFAK ÇÜKLÜ JAPON BİLİMADAMLARININ OYUNUNA GELMEYİN! TÜRK ERKEĞİNİN İKTİDARIYLA OYNUYORLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Evet katılıyorum sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ABİ bnde diyorum neden kilo alamıyorum vayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bira göbeğini eritmek için bi pozisyon var mıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Masquerade said: 2 kilo sperm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Dartanian said: Çömelerek ne ya? çömelince anneye yakalanırsan bişi olmuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 YALAN, tüm dünyayı cinsellikten soğutarak kendi sapkınlıklarına yönlendirecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 boşalırken baya enerji harcanıyor , doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Dartanian said: Yalan haber olduğunu bilen birisi olaraktan söylüyorum ki yalan haber. denedin sanıırm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 1 posta = 30 km engelli koşu mantığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 küçülmez mi ? gelebilir her an ki ben yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ortaokul 2 muhabbetlerinden baymadınız mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Çocukluğumu özledim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 KAN GELİR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Arma
çömelince anneye yakalanırsan bişi olmuyormuş
Sosyal ağlarda paylaş
razzRaziel
Sosyal ağlarda paylaş
peder zickler
Sosyal ağlarda paylaş
Killer
denedin sanıırm?
Sosyal ağlarda paylaş
sinera