MÖD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Arkadaşlar, tavsiye edebileceğiniz polisiye türü bilgisayar oyunu var mı?Adventure, action adventure tadında şöyle.yalnız CSI ve SWAT serisi dışında bişeyler arıyorum.Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Reynbov siks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Fahrenheit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Kane & Lynch: Dead Men Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Kane&Lynch'in nesi polisiye beabi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 police quest serisi var adventure ama 1000 yıllık oyun :p gerçi bi collection versiyonu var daha yeni tarihli xp de falan oynanabilecek şekilde. 4 yada 5 oyun bişeydi galiba seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Masquerade said: Fahrenheit. Masquerade said: Fahrenheit. Masquerade said: Fahrenheit. Masquerade said: Fahrenheit. Masquerade said: Fahrenheit. Masquerade said: Fahrenheit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Fahrenheit aradığım tarz oyuna en benzeyen oyun söyledikleriniz arasında ama onu da oynamışlığım var.Şöyle yok mu bu türde klasik olmuş, cinayetleri falan araştırdığımız bir oyun? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 oynamadım ama abimi oynarken izlemiştim, condemned sanırım öyle bişey. parmak izi, ipuçları felan araştırıyoduk elemanın özel cihazları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 condemned baya baya başarılı bi korku oyunu. sadece içinde polisiye ogeler barındırıo. still life oynayabilrisin. ilk oyun biraz eskide olsa hikayesi cok iyidir. 2. oyun ilki kadar guzel olmasada hikayeyi tamamlamak adına oynamıstım. guzel oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kantır strayk yazacaktım ama sen polisiye değil dedektiflik oyunu arıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 saf adventure arıyorsan still life serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 urban chaos! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hatta buldum: 4 oyunmuş: police quest collection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 fahrenheit ın başı çok güzel de, bi yerden sonra uwe boll filmine dönüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hatta ninjalayım; fahrenheit'in başındaki o kaçış & takip olayını yaşatan başka adventure/action var mıdır? sonraları oyun matrix kıvamına geliyordu, havada 10 dakika süren combolar falan. ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Teşekkürler arkadaşlar tavsiyeler için. Still Life'ı biraz araştırdım, aradığım tarza benziyor.Police Quest de eski olmasına rağmen güzele benziyor.Urban Chaos da güzel bir oyundu ama oynamışlığım var. Aslında şöyle Dead Space gibi atmosfere sahip,HUD görünürde olmayan, oyuncuyu içine çeken, karanlık sokaklarda adam kovaladığımız, olay yerini incelediğimiz gibi bi oyun yapsalar mis olur. Bu arada araştırırken Necessary Force diye bir oyuna rastladım.Henüz yapım aşamasında olan bir oyun kendisi ve belki de dedektif/polisiye oyun ihtiyacımızı karşılar çıktığında.. Necessary Force Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar