Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polisiye oyun arayışı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, tavsiye edebileceğiniz polisiye türü bilgisayar oyunu var mı?Adventure, action adventure tadında şöyle.yalnız CSI ve SWAT serisi dışında bişeyler arıyorum.Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
police quest serisi var adventure ama 1000 yıllık oyun :p gerçi bi collection versiyonu var daha yeni tarihli xp de falan oynanabilecek şekilde. 4 yada 5 oyun bişeydi galiba seri.
Mesaj tarihi:
Fahrenheit aradığım tarz oyuna en benzeyen oyun söyledikleriniz arasında ama onu da oynamışlığım var.Şöyle yok mu bu türde klasik olmuş, cinayetleri falan araştırdığımız bir oyun?

Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
condemned baya baya başarılı bi korku oyunu. sadece içinde polisiye ogeler barındırıo. still life oynayabilrisin. ilk oyun biraz eskide olsa hikayesi cok iyidir. 2. oyun ilki kadar guzel olmasada hikayeyi tamamlamak adına oynamıstım. guzel oyundur.
Mesaj tarihi:
hatta ninjalayım;

fahrenheit'in başındaki o kaçış & takip olayını yaşatan başka adventure/action var mıdır?

sonraları oyun matrix kıvamına geliyordu, havada 10 dakika süren combolar falan. ;p
Mesaj tarihi:
Teşekkürler arkadaşlar tavsiyeler için.

Still Life'ı biraz araştırdım, aradığım tarza benziyor.Police Quest de eski olmasına rağmen güzele benziyor.Urban Chaos da güzel bir oyundu ama oynamışlığım var.

Aslında şöyle Dead Space gibi atmosfere sahip,HUD görünürde olmayan, oyuncuyu içine çeken, karanlık sokaklarda adam kovaladığımız, olay yerini incelediğimiz gibi bi oyun yapsalar mis olur.

Bu arada araştırırken Necessary Force diye bir oyuna rastladım.Henüz yapım aşamasında olan bir oyun kendisi ve belki de dedektif/polisiye oyun ihtiyacımızı karşılar çıktığında..

Necessary Force
  • Yeni Oluştur...