raq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 LvL 30 oldum oynaması gercekten zevkli mana user olmaması sebebiyle ama lvl 80 de sanki tanklık yapmazsam sadece pvp ye kaldım gibime geliyor.Var mı pro.warriorlardan bi gelecek ile ilgili yorum.(Tanklık yapmak istemiyorum pala tankım var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yoo bence dps olarak da akıyor warriorlar.Bizim guildte mesela en az iki warrior kullanıyoruz her fightta. Ama tanklıkta yapmak zorunda kalabilirsin bi ara gear toplayana kadar felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Warriorlar dps olarak da akıyor evet, tank/dps istediğini oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 warrior güzel degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 tek tuş ile gladiator kasarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 oyunda en fazla skill isteyen ve oynaması en zor classtır warrior, tek tuş dediklerine bakma bladestormdan kacmak cok zor degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bi zahmet kaçmasınlar diye piercing howl atıver bladestormdan önce. Bak bakalım neler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 -all said: oyunda en fazla skill isteyen ve oynaması en zor classtır warrior, ... öhhh, o kadar da değil artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Masquerade said: tek tuş ile gladiator kasarsın.böyle konuşanlara ayar oluyorum druid için de böyle diyenler vardı ama niye kendileri glad olamadılar(kurandan ayet gibi oldu dsfds). kendi classınızla glad olamıyosunuz diye classa niye bok atıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 oynamıyorum. oynasam kesin olurdum ama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 oynamıyosan nerden biliyosun warriorın şu anki halini =D dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Niye acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Alıyorsun yanına bir druid giriyorsun arenaya iwinstorm buttonuna basıyorsun 2k rating yapıp çıkıyorsun, hadi rastgele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 warrior açmakla hiç te kötü etmemişsin. pvede dps olarak her zaman en iyi classlardan biri olmayı beceriyolar. pvpde arada sırada nerf yiyip üzseler de ilerde zımba gibi tekrar geri dönüyolar :p zaten en pro warriorlar,nerf yiyince ağlayıp rerollamayan, sabreden warriorlardır eheh :p catacylsm alırsam eğer, ben de bi worgen warrior rerollayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 -all said: oyunda en fazla skill isteyen ve oynaması en zor classtır warrior, tek tuş dediklerine bakma bladestormdan kacmak cok zor degil. lolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Malesef eskidendi o deyim skill falan hikaye.Elbet iyi ve kötü arası fark bariz belli olurda abartılacak bir yanı yok warrior oynamanın şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Anubisath said: warrior açmakla hiç te kötü etmemişsin. pvede dps olarak her zaman en iyi classlardan biri olmayı beceriyolar. pvpde arada sırada nerf yiyip üzseler de ilerde zımba gibi tekrar geri dönüyolar :p zaten en pro warriorlar,nerf yiyince ağlayıp rerollamayan, sabreden warriorlardır eheh :p catacylsm alırsam eğer, ben de bi worgen warrior rerollayacam. Pft. Allys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 horde da oynadım ally da,ırkçı değilim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 warrior kötü diyen arkadaşlara selam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Cleave cleave cleave. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 -all said: oyunda en fazla skill isteyen ve oynaması en zor classtır warrior, tek tuş dediklerine bakma bladestormdan kacmak cok zor degil. Tek postta bitirdin adam kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ben de bişeyler yaziym evet pve'de kütür kütür yaparsın dps'ini, tabi ilk 80'lediğinde moralin bozulmasın, her class gibi hatta belki diğer classlardan da çok geara bağlı warrior dps'i pvp'de eskiden baya skill gerektiriyordu warrior oynamak, sallıyorum gibi olucak da bi video izlemiştim mesela, adam yanında resto druidle 2v3 dövüyodu arenada, ya da tek başına 1v2 giriyodu filan, spell reflectionla bilmem neyle kütür kütür dövüyodu şimdi bladestormculuk ön planda sanırım o konuda fikrim yok euhe, ama zannetmiyorum ezileceğini oyunun hiçbi noktasında tabi şeye de dikkat et, her ne kadar eskisi kadar olmasa da hala stance dance olayı var, hani zırt pırt stance değiştirmekle uğraşabilecek misin, sıkılır mısın sıkılmaz mısın onu da düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Şimdi çok daha kolay warrior oynamak. Onun dışında pvp etkileri çok daha yüksek, çok sağlam bufflar aldılar wotlk'da. Ayrıca baya eğlenceli, full dandik savage gearlı dk'le pala/warr/dk denedik, booom diye 1500 winloss 4/1 oranında. Seks oldu tam, setup felaket faceroll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 evet stance değiştirmeme olayı faceroll oldu biraz. bi de blizz stance değiştirmelerini istiyoruz diyip böyle bişey yaptı o da ayrı lol'lük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar