Daniel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Arkadaşlar eve yeni bilgisayar aldım ve counter strike oynamak istiyorum non steam versiyonunu aradım ama bir türlü bulamadım nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 source mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 vallahi source mu mource mu bilmem pek aram yok aslında counter la falan ama heves işte oynamak istedim nedense yani kısacası nasıl oynarım cd yi almakla ugrasmadan ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 zamanında deliler gibi oynayıp isim yaparken aradan seneler geçtikten sonra tiksineceğimi hiç düşünmezdim şu oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yokmu hiç yardım edecek yav :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yok. Oynamayın Counter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 nonsteam cız burdan ver 10$ rahat rahat oyna http://store.steampowered.com/app/10/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 cs'nin nonsteam i yok bildigim kadarıyla. steamden satın alabiliyosun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 non steam i mevcut arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 görünen o ki sadece eski 1.6 var non-steam olan, en son cs'yi istiyorsan steam'den almak zorundasın. 1.6 hakkında sorduğunu varsayarak kitlemiyorum başlığı. sadece steam'den alınabilen oyunların yasadışı kopyaları hakkında da konuşamıyoruz forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yoo css de var nonsteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 korsan konuşulmadığı/istenmediği sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 non steam diyerek v1.5'den filan bahsediyor olabilir, bildiğim kadarıyla hala 1.5 oynatan bazı server'lar var ama onlarda boş yer bulmak problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 1.5 bulunur, serverıda bulunur. 1.6 steam'li versiyon, fakat 1.6'nın da non-steam'i mevcut. CS: S'ninde non-steam'i mevcut fakat son 2'si illegal. goguldan falan kendi çabalarınla bulucan artıkın. ed: smiley fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 peki en son counter versiyonu kaç ki ? 1.6 değilmi? yoksa daha sonra çıktımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 6.1 6.5 falan vardı noldu sonra sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 oho sen çok geride kalmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sjfkghfds harbi baya geri kalmışsın :) normal CS'nin en son çıkan sürümü 1.6 dır diye biliyorum. onun haricinde HL 2'den sonra çıkan CS: Source var. öyle işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 CS1.6, CZ, CS: Source. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 1.8 var birde o ne? geçen okulda çocuk getirmiş derste oynadık sfd.gerçi 1.6 ile arasında pek bi fark yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 sahte oyuna sahte kapak. yurdum insanının marifeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 counter oyniyim dedim 40 yıldan sonra , ulan oyundaki herkezmi aim + wall kullanır , adam aynı anda 3 kişiyi headle öldürüyo ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Helcaraxe said: counter oyniyim dedim 40 yıldan sonra , ulan oyundaki herkezmi aim + wall kullanır , adam aynı anda 3 kişiyi headle öldürüyo ahaha sXe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ne sxe ? o nedir ? ne bilim abi half life ı yükledim sonra steam den cs yi yükledim girdim random bi sunucuya , deathmatch cs hayatımda ilk defa gördüm ahaha :D neyse adam böle 120 kill 10 death kime vursa head koyuyo. bende istiyorum hack sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar