Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL : Dinamo Bükreş - Galatasaray 05.11.09 @ 20:00 & DSmart

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

harrykewell said:

peki, bakalım bu maça

adamlar kendi yarı sahasında 11 kişi defans yaptı

hiçbir zaman bırak maçı kazanmayı gol pozisyonu bile yaratmayı düşünmedi

ilk şutlarını 36. dk da çektiler

ama buna rağmen ilk yakaladıkları pozisyon bariz gol şansıydı

gökhan zan kendi kendine feyk atabilen bir adam

savunma anlayışı servetin rakip forveti ne kadar tartaklayabileceği ile doğru orantılı

hakan balta maç 2-0 iken bile ayağında top tutmayı beceremeyip yerlerde sürünüyor

arda-sabri-nonda tamamen ayrı bir takım gibi oynuyor, yani idman maçlarındaki sarı takım gibi

sarp oradan oraya gezinip duruyor, kafasına göre takılıyor

barış ve topalda ona uymuş, keyfine keder kanat açıp kapıyor

franco bıkmış artık bu sistemsizlikten, kalesinde alakasız pozisyonlar görmekten

kewellda transferini sağlama almak için bütün hünerlerini sergiliyor

ben bunları gördüm, ya sen ?
hoca sen nesin ya
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

sevgili beyler, size reykard efendinin bir sözünü hatırlatayım

aldığınız skor değil sahada oynadığın futbol hatırlarda kalır ( tam olarak böyle söylememiş olsada anlatmaya çalıştığı buydu )

eğer siz bu futboldan memnunsanız o da sizin göz zevkiniz, bir şey diyemem

salakmış o zaman rijkaard, futbolda hatice değil netice önemlidir diye de çok güzel bi sözümüz var bizim millet olarak keşke bunu söyleselermiş ona.. türkiyede öğrenir zamanla
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray ın bugun harikalar yaratmasına gerek yoktu ki zaten .
dakika 30 da gerekeni almıştı zaten .kaldıki bence arda kivil falan cok önce cıkmalıydı oyundan beraber lik cok da yeterli bir netice olurdu .
kewell ın golü inanılmaz güzeldi ama off topu önüne alış kontrol falan cok iiydi
Sosyal ağlarda paylaş

şu an arda keita'nın bölgesine kaydırılmış vaziyette. Keita gelince Arda tekrar ortada oynamaya başlarsa muhtemelen Barış kesilecek. Açıkçası Arda'nın kanatta oynaması lazım gibi geliyor bana. Çünkü, iyi pres yapan bir oyuncu değil. Üçlü orta saha 60'tan sonra kesiliyor. Barış, Topal, Sarp o bölgede 90 dakika dayanabilirler. Barış'ın şahsen iyi pres yaptığını düşünüyorum. Daha çok maç eksiği var, birkaç hafta daha oynarsa orta sahayı toplar. En azından dayanıklı bir takım oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok üzülerek söylüyorum, bir galatasaraylı olarak, Arda Yeşilköy'de oturur ve antreman dışında hep yeşilköyde dolaşır. Her zaman görürüm, genelde aynı yere de gidiyoruz. Fenerbahçe maçından önceki gece yine aynı yerdeydik ve bulunduğumuz yeri gecenin 4'ünde terketti. Onu da geçtim belki erken kalkmayacak öğlenlere kadar uyuyacak olabilir ama elinde kocaman da bi puro vardı.

Nefret ederim bu tür magazinel şeylerden ama Arda benim için bitti. Haftanın en az iki günü bu şekilde görüyorum onu %90'ında da yanında Sinem Kobal oluyor. E insan kız arkadaşıyla gezemez mi diyor tabi ki gezer ama Sinem Kobal o gece 4'te hadi işkembeye gidelim diyen kişi durumunda oluyor. Purosuna eşlik ediyor.

Uğur Uçar da oraya hep gelir ve her geldiğinde elinde Nargile ve 3-4 saat nargile içer. Sen sporcusun ulan ne işin var o şeylerle.. Hayret ediyorum bunların kafasızlıklarına gel oyna oyununu git niye sen gidip nargile içiyosun puro içiyosun ertesi gün "Fenerbahçe" evet özellikle de fenerbahçe maçı varken gidip 4'lere kadar oturuyosun.

Hayret ediyorum bu aptallara.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru söylüyor olabilirsin. Bir dönem ankaragücü ve bir takım ikinci liglerde oynayan arkadaşım vardı, hala var :) ve o da bana bir takım böyle şeyleri anlatmıştı. Zaten futbol dünyasında herkes herkesten haberdar bir şekilde. Burada anlatmayayım şimdi ama çok güvendiğim bir dostumdur kendisi, şaşıp kalmıştım söylediklerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

bursalı sercanı ne zaman gitsek 2 hatunla görüyoruz bursa mekanlarında.

ülke böyle malesef gfdg.

ya istediği kadar kızla birlikte olsun ama, senelerdir en önemli maç olan kadıköydeki fener maçından önceki gece de bu kadar t.şşak geçilmez yani.. arkadaşlarının emeğine vs yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

unK said:

Çok üzülerek söylüyorum, bir galatasaraylı olarak, Arda Yeşilköy'de oturur ve antreman dışında hep yeşilköyde dolaşır. Her zaman görürüm, genelde aynı yere de gidiyoruz. Fenerbahçe maçından önceki gece yine aynı yerdeydik ve bulunduğumuz yeri gecenin 4'ünde terketti. Onu da geçtim belki erken kalkmayacak öğlenlere kadar uyuyacak olabilir ama elinde kocaman da bi puro vardı.

Nefret ederim bu tür magazinel şeylerden ama Arda benim için bitti. Haftanın en az iki günü bu şekilde görüyorum onu %90'ında da yanında Sinem Kobal oluyor. E insan kız arkadaşıyla gezemez mi diyor tabi ki gezer ama Sinem Kobal o gece 4'te hadi işkembeye gidelim diyen kişi durumunda oluyor. Purosuna eşlik ediyor.

Uğur Uçar da oraya hep gelir ve her geldiğinde elinde Nargile ve 3-4 saat nargile içer. Sen sporcusun ulan ne işin var o şeylerle.. Hayret ediyorum bunların kafasızlıklarına gel oyna oyununu git niye sen gidip nargile içiyosun puro içiyosun ertesi gün "Fenerbahçe" evet özellikle de fenerbahçe maçı varken gidip 4'lere kadar oturuyosun.

İş ahlakı böyle birşey
Sosyal ağlarda paylaş

unK said:

malesef böyle, bu ardadan ziyade ona izin verenlerin kabahati.

insanın böyle bir yeteneğini ziyan etmesi yazıktır. tabiki gezersin tozarsın ona kimse bişey demez, içtiği puro da beni alakadar etmez ama arda nın zaten bazı problemleri oluyor yere yığıldığı olmuştu bir maçta sanırım. yapacak birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Tahmin edebiliyordum daha doğrusu bekliyordum Arda'dan bu tip şeyler hiç şaşırmadım...Üzülüyorum yani hakikaten,belli yerlere geliyorsan belli şeylerden fedakarlık edeceksin,yoksa tepetaklak gidersin,yazık yani..
Mesela yazın Burak Yılmaz'la aynı oteldeydik,akşamları çıkınca görüyorduk,muhabbet ediyorduk fln,hiç içkiye dokunmuyordu mesela hoşuma gitmişti,içse kime ne kamp dönemiydi belki bir zararı da olmazdı ama en azından dikkat ediyordu,yani belli fedakarlıklar olmalı,futbolcuların en büyük sermayeleri vücutları,yediklerine,içtiklerine,yaşamlarına çok dikkat etmeliler...Yoksa bir Arda gider başkası gelir,unutulur gider,kendi bileceği iş..
Sigara içen şimdi isim vermiyim bir sürü futbolcu gördüm mesela,hani istesen bu kadar zarar vermezsin kendine,nargiledir sigaradır ne işin var abicim senin,şurda 10 senelik topu topu üst seviyede top oynayacak ömrün var zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamı messi yaptık 1 yılda.böyle giderse umarım sene sonunda satarız.en azından uefa da güzel oynasında yabancı takımların dikkatini çeksin yoksa 2-3 yıl sonra hasan şaş gibi söner gider.

fatih terim gibi şu oyuncuların kafasına vurucak td gelmedi daha.sevmem ft yi ama tek sevdiğim yönü buydu
Sosyal ağlarda paylaş

Bir insan sempatik ve saygılı diye bu kadar sorumluluk da yuklenmez ki ustune.Kaptan yapilmasini gectim, takimi ardanin uzerine kuruyoruz,ardaya soyle guveniyoruz,ardadan soyle seyler bekliyoruz da bidi da bidi..Adam daha psikolojik olarak gelisimini tamamlayamamis bir cocuk.Bu kadar abartmaya ve hatta simartilmaya gerek yoktu.Kariya kiza ickiye puroya karisir gider.En ufak basarisizliginda elestiri oklarinin hedefi zaten.Surekli bi "acaba hata mi yaptik bu cocuga bu kadar sorumluluk vermekle" seklindeki hayalkirikliklari adami nasil etkiler..Yanlis bir pedagoji
Sosyal ağlarda paylaş

Kaptan yapılması hataydı Arda'nın, daha doğrusu hata demeyeyim de erkendi. 3-4 sene sonra hala GS'de olursa o zaman olur kaptan.

Ama şu anda zaten kendi problemleri var, stresi var üstüne bir de fazladan koca yük geliyor.

Üstelik o kadar övüldü ki kötüyü geçtim normal ortalama bir oyun bile çıkarsa hemen eleştiri alıyor falan. Bi yerden sonra patlama yapıyor tabi bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

samsunsporlu ercan'la ben de çok denk geliyordum bir zamanlar. adam bir oturmada 1 şişe viski 2 paket sigara bitirip ertesi gün gs ya da fb maçına çıkıyordu. yaşı o aralar 30 küsürdü.

karıya kıza, içkiye aleme takılmak başka; sahaya çıkıp adam gibi oyununu oynamak başka.

paul gascoigne vardı, bilmem hatırlayan var mıdır... o adam da günde bilmem kaç paket sigara içtiği ortaya çıktıktan çok sonra şut yedi.

arda'da bariz bir düşüş var. adam olsun canımı yesin, olamıyorsa sittirsin gitsin. ha işte o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...