Sylian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 http://www.fortzombie.com/ Böyle bir oyun çıkmış, RPG-action karışık. İşte anladığım kadarıyla başka survivor'ları bulup zombilere karşı bir yerde fort kurabiliyormuşuz bu fort'a yeni eşyalar vs. eklenebiliyormuş. Hep böyle bir oyun hayal etmişimdir, deneyeniniz oldu mu, oyun acaba güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 oha oyun ne zaman çıkmış ki? baya güzele benziyor. editten sonra: http://pc.ign.com/dor/objects/30936/fort-zombie/videos/fortzombie_trl_102609.html şu video yu gördükten sonra fikrim değişti açıkçası. ama yine de bi denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 neyini deniom bunun ya, hakketen grafikler oynanabilirlik videodaki gibiyse fail ötesi bir oyun. o zombilerin hali nedir öyle, grafiklerdeki leşlik nedir... öyle vidyo çeksem koymaya utanırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 şaka mı la bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ufakmış oyun, bakıcam şimdi nasılmış diye, bildiririm duruma göre sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Osuran_boğa said: şaka mı la bu . katılmadan edemedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahahahah halflife modu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Şurada kısa bir değerlendirme yazısı yazdım bu oyunla ilgili. Mükemmel fikirler, ama ne yazıkki berbat bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 önce okudum sonra hayal kırıklığına uğradım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 lan içimiz dışımız zombie oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Az önce denedim de oyun hakikaten berbatmış ya, onca iyi fikir boşa gitmiş. Neyse bir gün oyun firmaları doğru düzgün kotarılmış zombie rpg-survival oyunu yapacaklardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 o nası bi gameplay videosu öle aman yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 başlığı bian "fart zombie" okuyan tek kişi ben miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar