_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bence güzel bişey, pvp yapabilmek için önce pvp gear kasmak çok gerizekalı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 pve yapmak istemeyen adamlar nasıl pvp yapıcak piki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 PvP itemleri PvE itemleriyle aşağı yukarı aynı statları veriyor olsa (resi olmasa) mesela PvE yapmayan adam PvP yapabilir gayet. Resi. sadece PvE yapanların (battlegroundda zaman harcamak istemeyenlerin) PvP yapmasını engelliyor direk ama en iyi wepler en kolay PvP yaparak alınıyor, PvE gearının boş slotları PvP gearlarıyla dolduruluyor kolayca. Ayrıca WoW'da PvP dediğimiz şey mini gameler silsilesi, başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Wayne said: ressi silinsin pve itemlarina gore pvp itemlarinda sadece daha fazla hp olsun bencebudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Resilience'ın tek etkisi crit chance ve damage reduction olsa olabilir. Ama dot dmg var mana drain'i de düşürdüğü için seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 3 sezon önce mi ne yoktu mana draine de dotlara da etkisi. Zaten resi kalkınca hepsi otomatik olarak dengelencek, 10k resiyle arenaya çıkamayan priestin 3k 3k mana drain etmesi normal karşılanacak. Ne bladestorm açarım ha asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 FreEmoon said: Paticik allah korusun diyor bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Roguelardan,hunterlardan özellikle desto warlocklardan kan kusar insanlar.Önce class dengelerini oturtması lazım resilience nin kalkması için.Oda Blizzardın bugüne kadar beceremediği birşey.Resilience kolay yol :) LvL 60 ta resiliencesiz günleride biliyoruz gerçi.Frost Mage Shadow Priest combolarımızla hayattan bezdirdik insanları.Tek sevdiğim yanı healer kraliyetinde değildi pvp.Günde 9-13 saat arası pvp yapardım bir kerede adamlar ölmüyor diye bg de dert yandığımı hatırlamıyorum.Özledim o günleri.Bu yazıyı yazarken wsg de 3 prot pala-2 disco pri-3 r.druid-2 warrior dan oluşan alliancenin Cyclone da bize yaşattığı zulümler geldi aklıma :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 2 frostbolt crit ile rogue keserdim. Ya da cc'ye sokamassam o beni keserdi. dasfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 nerde o günler.berserkle warrior indirmeler 2 krite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 2 handed enhancement geri donermi acaba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Dönmez , şehir efsanesi o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Adamlar shamanlar two handedi bıraksın diye enhancementin oynanışını değiştirdi olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bundan 30 sene geçsede wow hakkında çoğu kişinin hatırlayacağı şey LvL 60 mlee shaman :) Harbi efsaneydi ya.İyiki hordetum ozamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Saçmalıktı o ya. Hayır kendimde de sorun aramıyor değildim, Nerede yanlış yapıyorum nerede? /wrist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 2600 2800 canlı magelere 1600 ambush 1200 backstab wurmanın werdii zewki geri getirsinler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 çok iyi bilirim o duyguyu, daha kimsokuyor ulan o bucağı demeden yattığımı çok iyi hatırlıyorum oyuna ara vermiştim o sinirle 4-5 ay sonra exp çıkınca yeni charkasmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar