pogodi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ben gerçekleri söylüyorum =p istanbula geldiğimde şaşırmıştım neden kimse yer vermiyo diye sonra antalyaya gittiğimde tekrar şaşırmıştım neden yer verdi bu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Theridone said: sesu said: Hep bir erkek bana otobüste yer versin istemiştim.... hayatta vermem, kadin erkek esit degil mi, bekleyin arkadas. benim ayaklarim rahatsiz hem =p Sarcasm, cizıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 lol msn'den pogodiyi ekliyom hemen. diğer gızlar da eklemek isterse haşin_kazım@kafamalimonsürüyom.com email adresim.. ekleyin hem yarışalım hem gazanalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 sesu said: Hep bir erkek bana otobüste yer versin istemiştim.... bana otobuste yer vermıştı kızlar,..... anaaaa öle oluyomuymus yanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 töbe yarabbi .. msn varmı kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 mokoko said: pogodi said: nickime tıklayınca çıkıyo benim msn biliyo musun. oha işe yarıomuş. mesenen var mığğğ ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 hımm önce bi msn hesabı açmak lazım sanırım. ben de nerede yanlış yapıyorum diyorsum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 @pogodi, hayir arkadasim, siz mahalle baskisi gibi bisey olusturdunuz zamanla, kahrini cekiyoruz valla.. yok arkadas, ayi da degilim (degilim demi? degilim degilim ohh vicdanen rahatladim :) ama, sacma geliyo boyle bayanlara yer vermek. ha, 'niye vermiyosun pis herif!' derseniz anlatiyim hazir bahsi acilmiskene.. Bundan 2 yil evvel, (daha o zamanlar deli doluyum, gencligin baharini yasiyorum tabi ^^) bi gun karsiyaka otobusundeyim, öss'ye giricegim liseyi bulmaya gidicem (mavisehir suleyman demirel lisesi) iskelede inip mavisehir'e gecicem. Bayrakli taraflarinda bi genc kiz bindi. Ben yaslarda, elinde yuku var, acidim boyle, 'buyrun benim yerime oturun, ben ayakta devam edebilirim' dedim.. kolombiya kasari ne dese begenirsin? 'sen git teyzelere yer ver TIMAM MIA'... birden yedim nessajdan 4 sec. stunu iyimi... simdi buna kalkip da 'bende seni teyze zannettim, kusura bakma bagyan' diyebilirdim.. Ama demedim, diyemedim belkide.. bide salak ona asildim sandi yahu, asil ona yaniyorum ben.. bak sinirlendim gene. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 said: kolombiya kasari ne dese begenirsin? imbaymış ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Topiği okumadım ama böyleyseniz ihtiyacınız olan tek şey yumurtalıklar arkadaşlar. Erkekler > Kadınlar evrensel gerçeğini kendinize hatırlatmanız da yardımcı olacaktır. Sizden daha lesser bir canlı formuyla konusuyor olmanız statü ve yanında rahatlığı getirecektir. Birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 MESENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 hala msn yle mi konusuyor insanlar ben bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 telepatiyle mi konuşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 sen güzel kız görünce neden başkası konuşuyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 günlük hayatta fazla konusmuyordum, şimdi sadece forum yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 oha sizin bütün arkadaşlarınız forumdan mı olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kusura bakma kıllatıyorum yoğun uykusuzlukğun sarhoşluk etkisi yapması durumu söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bende trole geldim az hergün gördüğüm adamı akşam msn de ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 paragrafın can alıcı kelimesini ayrı bir mesajla atman oldukça mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ya eskisi gibi sohbetler olmuyo tabi ama açık duruyo işte yurtdışında orda burda dostlarımız var telefon etmenin gerekmediği durumlar var vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 karı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kimse eklemedi yalnız çok takdir ettim hepinizi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 demekki cirkinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar