stimpak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 aquila said: [instantrimshot.com] süperdir o ses, ama muhabbet kurayım derken yaptığın esprinin anlaşılmadığı, üstüne bi de sıvadığın durumlar için de bi ses lazım. Onu da ben vereyim eksik kalmasın cırcır ve daha fazlası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 said: Orijinalden alıntı: xandor Kız msne ekleyip titreşim yollasa mazallah boşalırsın sen kardeş [sm=s17.gif][sm=s17.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bizim mahalledeki fırıncı ekmek alırken ekmeği sardığı kağıda msn adresini yazmıştı. sonra not almışlar heralde diye düşündüm. ertesi akşam ekmek aldım bu sefer kağıtta numarası yazılıydı. en sonunda pes etti heralde benim msn adresimi istedi. -selam seviyeli bir arkadaşlık kurmak amacım tabi olursa ciddi bir niyetim var. MSN VARMI?? -yok kullanmıyorum. iyi akşamlar. -ce cep telefonu? -... salak çocuk şimdide akşamları gördümü fırından el sallıyo bana tanıyorum ayaklarına yatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Böjeek said: -selam seviyeli bir arkadaşlık kurmak amacım tabi olursa ciddi bir niyetim var. cidden böyle demedi, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 seviyeli ilişki olayını da anlayamıyorum. seviyeli bi ilişkiye var mısın nedr yani. seviyesiz ilişki nasıl oluyor sürekli küfür mü ediyosun karşındakine annaamadn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 "roket adam" said: seviyeli ilişki olayını da anlayamıyorum. seviyeli bi ilişkiye var mısın nedr yani. seviyesiz ilişki nasıl oluyor sürekli küfür mü ediyosun karşındakine annaamadn ben çok gördüm seviyesiz ilişki etrafın iyidir rastlamamışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 seviyeliden kastı saygılı sanırım. evet cidden öyle dedi. diyemedim orda ben seviyesiz birisiyim diye diyemedim utandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Böjeek said: bizim mahalledeki fırıncı ekmek alırken ekmeği sardığı kağıda msn adresini yazmıştı. sonra not almışlar heralde diye düşündüm. ertesi akşam ekmek aldım bu sefer kağıtta numarası yazılıydı. en sonunda pes etti heralde benim msn adresimi istedi. -selam seviyeli bir arkadaşlık kurmak amacım tabi olursa ciddi bir niyetim var. MSN VARMI?? -yok kullanmıyorum. iyi akşamlar. -ce cep telefonu? -... salak çocuk şimdide akşamları gördümü fırından el sallıyo bana tanıyorum ayaklarına yatıyo. http://www.sadtrombone.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bir şans verseydin fena mı olurdu? fırıncı diye yaralı yüreği sevemez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Böjeek said: bizim mahalledeki fırıncı ekmek alırken ekmeği sardığı kağıda msn adresini yazmıştı. sonra not almışlar heralde diye düşündüm. ertesi akşam ekmek aldım bu sefer kağıtta numarası yazılıydı. en sonunda pes etti heralde benim msn adresimi istedi. -selam seviyeli bir arkadaşlık kurmak amacım tabi olursa ciddi bir niyetim var. MSN VARMI?? -yok kullanmıyorum. iyi akşamlar. -ce cep telefonu? -... salak çocuk şimdide akşamları gördümü fırından el sallıyo bana tanıyorum ayaklarına yatıyo. her gun eve sicak ekmek girerdi ac kalmazdin ac illa bankaci olcak illa mudur olcak di mi FIRINCININ GONLU YOK MU ALLAHSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 helal ekmek gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 said: KIZ MP3 Dinliyor Hemen Ne GÜZEL Şarkı MSN Varmı DİYİN ??? eleman çözmüş olayı. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 fırıncı diye küçümsediğimi nerden çıkardınız. zaten seviyeli bir ilişkim var hehe. seviyeli viyeli yeli li hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Vingthor said: okulda bir tip vardı. yan masada hatunlar oturuyor. bak şimdi dedi kalktı ayağa gitti hatunların masaya yerlere bakıyor pardon falan diyo bişi arıyomuş gibi. hatunlardan biri döndü ne arıyosun dedi. buda 'konuşmak için bir neden' dedi. ben o sıra kolumu koparmışım allah kahretsin diye. hatunlar masaya davet etti. 2 senedir biriyle çıkıyor. 'facepalm' efsaneymiş ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 said: sesu said: Hep bir erkek bana otobüste yer versin istemiştim.... Ben said: hayatta vermem, kadin erkek esit degil mi, bekleyin arkadas. benim ayaklarim rahatsiz hem =p said: Sarcasm, cizıs. hicte degil yahu, alinma hemen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Theridone said: sesu said: Hep bir erkek bana otobüste yer versin istemiştim.... said: hayatta vermem, kadin erkek esit degil mi, bekleyin arkadas. benim ayaklarim rahatsiz hem =p said: Sarcasm, cizıs. hicte degil yahu, alinma hemen ^^ ne hiçte değil? adamın sarcasm yapmadığını mı idda ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hayır kadının sarcasm yaptığını iddia ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sarcasm yaptım mesajına hiçte değil diyor nasıl idda edecek yaptığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 OHA 13 SAYFA OLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben akdenizde foklar olmesin, chihuahua'larin fiyati semi-ikoncanlar icin dussun diyorum aslinda =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Farinal said: sarcasm yaptım mesajına hiçte değil diyor nasıl idda edecek yaptığınıOnun idda ettiğini kim söyledi ? Senin yapmadığını iddia mı ediyorsun dediğin kurgudaki adama demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 http://instantrimshot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 "roket adam" said: seviyeli ilişki olayını da anlayamıyorum. seviyeli bi ilişkiye var mısın nedr yani. seviyesiz ilişki nasıl oluyor sürekli küfür mü ediyosun karşındakine annaamadn en güzeli işte, sekse dayalı ilişki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Abi o bu düğme ne işe yarıyor olayı yalan otobüste denedim bugün sarkı atlıyoo dedi döndü önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar