Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 allahallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 http://televidyon.com/p/1909/eksisozlukcom--2 edit: link koymuşum hiçbirşey anlaşılmıyor. söyleşinin 2. bölümdür efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bu televidyondakiler konuşmayı baştan sona kesintisiz koysalarmış keşke. ne anlıyorlar her şeyi kesmişler, sorular yok, cevaplar yok, sürekli mikrofon ordan oraya geçiyor, atlayıp duruyor yayın. bi iş yapacaksınız kırk yılın başında onu da becerememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 İkinci bölümü de izledim. Sedat da, Başak da çok kral adamlara benziyorlar. Oturup bi çay içmek muhabbet etmek isterdim. Uludağ sözlüğün sahibi eleman da bir o kadar konuşmayı bilmiyor yani. sonuna kadar dayanamadım. resmen tutmuş yani, şans işte anasını satiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hala izliyorum, baya iyi konusuyo adamlar. yalniz basak hayal kirikligi oldu, citir bi abla bekliyodum sdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ulu'nun yazıcısına şans tutmuş olmuş demeyelim de adam bariz ekran başında harıl harıl çalışabilip pek de prezentıbıl genlere sahip olmayan biri Sedat dediğin gibi kral adam Başak'ı da şimdi izliyorum göbekliymiş baye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ahahahah aynen. kesin dişidir bu diyodum. göbekli abi çıktı. Ek olarak televidyonda teknosohbet var, bilen bilir gerçi ama yine de söyliym, timur sırt ve serdar kuzuloğlu gibi bilişim dünyasının en geyik adamlarından ikisinin sunduğu süfer bi program. bayaadır izlemiyodum, bi bölümünü izleyeyim dedim, muhteşem adamlar yaa. zamanınız varsa http://televidyon.com/teknosohbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben de dişi bekliyodum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 aynen lan başak karı değilmiş öyle erkek ismi koyanı dava etceksin, sırf babasını dava etmek için avukat olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 babasını mahkemeye versin kendi kendinin avukatı olsun.. baş harfini değiştirsin yeter. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 gene sozluk acci aldim, kacinsi bu hatirlamiyorum bile, hem de akila tuttu bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sözlüğün avukatı diyor, avukat filan değil ortağı adam direk. tekerleğe dönmüş adam abi o ne göbek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 müdür göbee var adamda (hoş aynından bende de var.. ben anca hanımın müdürlüğünü yapıyorum evde) ssg yokkken bu müdürlük ediyormuş heral ekşiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 parvus said: sözlüğün avukatı diyor, avukat filan değil ortağı adam direk. tekerleğe dönmüş adam abi o ne göbek. bobiler'in avukatıda buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abi adam böle devam edip ssg'yi kurar kesin. para var bilgi var daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yav said: amba meraklısınız böyle başarıları arak diye yaftalamaya çok çikin bi laf bence arak. bu kadar emeğin ve fikrin karşısında a'sı çıkamaz ağzımdan heralde benim. o yüzden olduğu gibi çıkaranlara şaşırıyorum (ağzından yani sdg) ikidir gözüme batıyor, amba değil abi amma o sdfhgj no ofens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ahaha amba ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 auhauhuh başak karı değilse 2. bölümü izlemeye gerek yok sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 size ne yahu herkesin giydiği kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 mütevazı adam götü kalkık değil işte negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 MasterHapLo said: ya adam parayi bulmusda hala daha 2. sinif muhendislik gomlegi giyiyor. kendine bi de hayat kocu falan tutsun bari. ne saçma bi yorumdur bu. ayrıca bill gates'in de giydiği bazı kıyafetleri karısı dikiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ssg'nin+konulu+videolar%C4%B1ndaki+b%C4%B1y%C4%B1kl%C4%B1+adam ahahahahah sadece benim dikkatimi çekmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 uyuz olurum 2 kuruşu oldu mu oraya buraya tommy, lacoste gömlek giymeden gidemeyenlere adam gayet sempatik işte, gömleği de çok güzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ssg (tu) uludagsozlugu kuran adam tam kazmaymis yalniz, konusmayi bilmiyo resmen, IÖHHA falan diye ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ehueha uludağ sözlüğü kuran adam bizzat arkadaşım, tam umut sarıkaya adamıdır. Bilen vardır belki Bursa MIK'ı bilmiyosanız da önemli değil, bi nevi çay ocağı.Neyse, MIK'ta otururken bi arkadaş "Uludağ Sözlüğün founderı gelecek bikbik " şeklinde kafamı ütüledi yarım saat, ben de adam gibi böyle karizmatik falan bi coder bekliyorum. Gele gele bizim çaşıt ismail geldi XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar