roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 http://televidyon.com/p/1908/eksisozlukcom--1 İzlemenizi tavsiye ederim mutlaka.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 dostum izle demişsin ama internet yok. unutmazsam izleyeyim sonra, seviyorum ssgyi.
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ahahaha hep geleceğin programlarını yazmış (:
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Şu an izliyordum hatta başlık açacaktım eheh izleyin ya
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Açıköğretim Üniversitesine ödül kazandırmak iyiymiş abi ya :)
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 koşun lan microsoftta çaycı yokmuş. takdir edilesi ya. ssg ve ekşi'nin çıkış noktaları üzerine o kadar fazla şey sıkıldı ki nerelerden çıkmışlar sdf
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 tebrik etmek gerekir nerden nereye.. sen tep maykrosoftu ekşiyle devam de.. bağkura kayıtlımıki acaba bu :D
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 öss ile başaçıkamayanlara yeni bahane çıktı artık ahah
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Bone said: "...maykrosoft"... hey mayk! bu mesajdan sonra mikerosoft.com'a girmeyi denedim mikerosoft.com microsoft'unmuş, almışlar euhuehe http://whois.domaintools.com/mikerosoft.com
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Eternalus said: dostum izle demişsin ama internet yok. unutmazsam izleyeyim sonra, seviyorum ssgyi. dostum internet yok derken ?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yani yeteri kadar internete sahip değilim manasında mı ?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yani bu mesajı attın ve internetin bitti mi ? gerçekten çok kafa yordum bu konuya.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yok lan bildiğin internet, sözlükte falan da yazıyodu tüm memleket gibi sizin de internet sıçmadı mı bugün? ben eziyet çektim hala da sürüyo.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 abi ben izleyemiyorum ofisteyim ses yok bilgisayarda da, bu adamin tam isten ayrildim dedigi tarihte 5 bin kisi isten cikarildi kriz yuzunden (lise mezunu olmasi risk faktorunu artiriyo direk) ve ustune Vista ekibini cezalandirdilar basarisizlik yuzunden, her ne kadar sirket disinda konusulmasa da bu konu. Bu ikisi sebebiyle bence atildi bu adam da karizmayi kurtarmaya calisiyo :)
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sen kovmuyorsun ben istifa ediyorum mu olmuş yani. eheh.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 di mi, bill gates kovmuş "lan tüm gün sözlükte geziyosun" diye :D
Öne çıkan mesajlar