cemad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abicim türk toplumunun şu ahlak bekçiliğine hastayım. sen her cümlenin sonuna aq koy, tribünde ana avrat düz git sonra ercan'a laf söyle ha öte yandan ercan desen ayrı mal ama diğerlerinden bir farkı yok. çıkıp küfretmeyin ayıp terbiyesizlik bu tribünlerin hali ne demek soytarılık göz boyamak. al işte ilk fırsatta ana avrat saymış adamlar sadfsfd küfür kimliğimizde var işte ve sadece türklerin değil bütün dünyada böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yahu ben sokaktaki adamım.. benimle aynı şekilde konuşup davransın diye mi gazetede spor bölümü müdürü o herif? bana da versinler o zaman basın kartı..gezeyim sağda solda farkı yok madem benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Videonun 3-4 sene öncesine ait olduğu ortaya çıktı zaten o adam şu mevkisindeyken gidip fb tvye çıkmaz, videonun sızdığı yerde fbtv, neyse zaten axe'e katılmamak elde değil 10 yıldır yaptıklarımızı sinemaya uyarlasak +18 üçleme serisi çıkar ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ahah baya komik ama ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 axedice said: Peki galatasaraylı arkadaşlara bi sorum var. Sizce ercan söylediklerinde haksız mı? Olaylar tam olarak onun beyan ettiği gibi gerçekleşmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 CthuLhu said: yahu ben sokaktaki adamım.. benimle aynı şekilde konuşup davransın diye mi gazetede spor bölümü müdürü o herif? bana da versinler o zaman basın kartı..gezeyim sağda solda farkı yok madem benden Yalnız burada atladığınız olay şu ki, Ercan Saatçi özel hayatında küfürde eder burnunu da karıştırır mastrübasyonda yapabilir. Bu görüntü de off the record bir görüntü. Adam 7/24 örnek vatandaş gibimi yaşayacak GYY oldu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Adam öldü tamam vurmayın, zaten özür dilemiş hürriyette var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 paspatur said: CthuLhu said: yahu ben sokaktaki adamım.. benimle aynı şekilde konuşup davransın diye mi gazetede spor bölümü müdürü o herif? bana da versinler o zaman basın kartı..gezeyim sağda solda farkı yok madem benden Yalnız burada atladığınız olay şu ki, Ercan Saatçi özel hayatında küfürde eder burnunu da karıştırır mastrübasyonda yapabilir. Bu görüntü de off the record bir görüntü. Adam 7/24 örnek vatandaş gibimi yaşayacak GYY oldu diye. Off the record değil çünkü kamera record modundaymış o sırada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 oda kameramanın şerefsizliği(1). 3 yılda çıkıpta vikvik bunu yaptı alın size kaset diye ortalığı karıştırmasın, madem böyle birşeyler oldu ertesi gün veya olayın üzerinden fazla zaman geçmeden versin kaydı. edik: Kameraman, Yönetmen vs.. kim yaptıysa*(1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 axedice said: Peki galatasaraylı arkadaşlara bi sorum var. Sizce ercan söylediklerinde haksız mı? Olaylar tam olarak onun beyan ettiği gibi gerçekleşmedi mi? Hmm trollemek icin salak ayagina yatiyorsun ama bu ercan saatcini yaptigi terbiyesizligi soyle örneklesem. Babam annemin a.ina koymus,s.kmis ben dogmusum diye söylermisin? Yada biri sana (o kisi arkadasin degil) babaniz kim yerine anneni s.ken beyefendi kim diye sorsa sinirlenmez,normal karsilarmisin? Ayni şekilde tayip erdoğan secimlerde chp'nin .... dediği kayıt cıksa ne düşünürdü pati acaba. Doğrumu doğru ee bu mudur savunma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 saçma olmuş bu yaklaşım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Nedenini söylersen sevinirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben bir keresinde oğluna sinirlenip "anneni şeyedim"(*), diyen babaya bile tanık oldum. Bu da neki (*)heavily censored Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 küfür duymadınız mı hiç diye savunma ne ya o zaman sokakta cinsel ilişkiye girelim elbet herkes görmüştür zaten nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 IBTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 FENERBAHCE.ORG said: İşte Fenerbahce.org'de yer alan açıklama Son günlerde çeşitli internet sitelerinde ve televizyon programlarında Sayın Ercan Saatçi ile Sayın Metin Özülkü'nün bir program çekimi sırasında aralarında yaptıkları konuşma yayınlanmış ve konuyla ilgili bu bilgilendirmeyi yapma zorunluluğu doğmuştur. 1-FBTV'de Sayın Metin Özülkü'nün hazırlayıp sunduğu Müzik Molası programının 8 Aralık 2006 tarihinde yayınlanan bölümüne Sayın Ercan Saatçi konuk olmuş ve söz konusu diyalog bu programın bant kayıt çekimi sırasında gerçekleşmiştir.Program, bahsi geçen diyalog montajda çıkarıldıktan sonra yayınlanmıştır. 2-2006 yılında yapılan bu çekimin montajlanan bu kısmı bazı kötü niyetli kişi veya kişilerce o tarihte FBTV'nin binasından dışarıya çıkarılmış ve daha sonra belli bir amaç için kullanılmak üzere saklanmıştır. Kısacası FBTV'den bu görüntüler yetkililerin bilgisi dışında gizlice alınmış,bir başka deyişle hırsızlık yoluyla kurum dışına çıkarılmıştır. 3-Böyle bir görüntünün varlığı 1 Mayıs 2008 tarihli Vatan gazetesinde Spor Yazarı Kadir Çetinçalı tarafından "Ayarı Bozulanlar" başlıklı ekteki yazıda kaleme alınmış Çetinçalı o tarihteki yazısında Sn. Ercan Saatçi ile Sn. Metin Özülkü'nün söz konusu diyaloğunu köşesine taşımış ve son olarak şu ifadeleri kullanmıştır; "Bu olayın kaydı bende mevcuttur,isteyene izletebilirim" 4-FBTV yönetimi aynı zamanda Doğan Haber Ajansı çalışanı olan Kadir Çetinçalı'nın yazısı üzerine o tarihte yaptığı araştırmada bu görüntülerin o dönemde Doğan TV Center'ın Bağcılar'daki merkezinde aynı bina içinde görev yaptıkları GSTV'nin çalışanları tarafından Çetinçalı'ya izlettirildiği bilgisine ulaşmıştır. 5-2006 yılında FBTV'den ayrılarak GSTV'de göreve başlayan 4 kişilik ekipte şu isimler yer almaktadır; Hasan Tankaya, Selim Sırrı Bayer, Erdoğan Veis, Abdullah Ercan. FBTV yönetimi kurum içinde yaptığı araştırmada ekte Fenerbahçe formalı fotoğrafı yer alan ve halen GSTV'de Program Sorumlusu olarak görev yapan Selim Sırrı Bayer'in bu görüntüleri kurum dışına çıkardığını şahitlerle belirlemiştir. 6-Bugün gelinen noktada söz konusu videonun hangi amaçla ve nasıl FBTV'nin merkezinden çalındığını açıklığa kavuşturma konusunda en bilgili isimler, bu videonun kendisinde mevcut olduğunu yazısında belirten Sayın Kadir Çetinçalı ve yukarıda ismi geçen eski FBTV çalışanlarıdır. 7-Her TV kuruluşunun çeşitli çekim ve yayınlarında buna benzer montajda kayıttan çıkarılmış pek çok görüntü ve röportaj yer aldığı yayıncılıkla ilgilenen herkesin malumudur. 8-FBTV'den çalınan söz konusu video görüntülerinin çeşitli internet sitelerinde veya farklı Televizyon kuruluşlarında yayınlanmasında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün veya FBTV'nin herhangi bir dahli bulunmamaktadır. 9-Fenerbahçe Spor Kulübü olarak kurum dışına çıkartılan görüntüler hakkında yasal girişimler başlatılmış olup, her türlü hukuki yaptırımın uygulanması yargıdan talep edilecektir. Yapılan spekülasyonların son bulması adına ilgili ve bilgilileri konuyu açıklığa kavuşturmaya davet ediyoruz. Saygılarımızla FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ efendi gibi özür dileyeceklerine bir de milleti hırsızlık, arsızlıkla suçluyorlar sevgili atalarımızında dediği gibi , balık baştan kokar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 @kivıl ne kadar sığ bir insansın sen, bunu bile Fenerbahçe kulübüne mal ettin helal olsun. Burada o sözleri sarf eden insanlar belli, Ercan Saatçi zaten yazısında özür dilemiş ayrıca Aziz Yıldırımın çıkıp özür dilemesini mi bekliyorsun. Orada yazıyor şu şu isimler bunu yapmış ve bunlara şahit olunmuştur ve yasal işlem başlatılacaktır diye sen hala sarı ve kırmızı lenslerini takıp nerede FB ile ilgili haber bulurum diye çaba sarf ediyorsun. edik:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 verdiğiniz örneklere de dikkat edin bi zahmet eğer buraya mesaj atan kişilerin yazılarında bir sakınca görüyorsanız şikayet edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 "Ercan Saatçi" said: SİZ hiç bir Fenerbahçe maçı öncesi Develi'ye gittiniz mi?... Maçtan önce Kalamış'a, Develi'ye gitmek bir Kadıköy ritüelidir... Oradaki taraftarların yiyip içip, birlikte şarkı söylediği atmosferde bulunduysanız, küfürlü tezahüratların bile o atmosferde sırıtmadığını görürsünüz... Ayrıca kimi ararsanız onu görebilirsiniz Kalamış'ta... Ünlü işadamı, ünlü gazeteci, sanatçı, sporcu, yorumcu, patron... Hatta Galatasaray taraftarı ünlü bir gazeteciye de, Fenerbahçe formalı bir spor müdürüne de rastlarsınız... Hemen hepsinin, Develi'deki o büyük koroya eşlik ettiğine de şahit olursunuz... Ama orada olanlar hep orada kalmıştır... Çünkü bu, Develi'nin ve orada bulunanların namusudur... Hiç kimse telefonunu çıkartıp da ?dur şunu çekeyim belki ileride lazım olur? demez... O samimi ortamın mahremiyetinin ve özel oluşunun farkındadırlar.... Tıpkı Galatasaraylılar'ın gittiği Match Cafe ya da Şamdan'daki gibi. Tıpkı Beşiktaşlılar'ın gittiği Kazan'daki gibi... İnanın ?mahremiyet? olmasaydı ne Develi olurdu, ne Match Cafe, ne de Kazan... Hafta içinde Metin Özülkü'nün Fenerbahçe TV'deki programından kesip biçilen bir bölüm spor kamuoyunun en büyük (!) gündemini oluşturdu. Konuk bendim. Ama o görüntüleri ?servis edenlerin? yazdığı gibi tarih 25 Ekim 2009 akşamı değildi... 3-4 yıl önce, dostum Metin Özülkü'nün ?evinde? yapılan bir çekimdi. Çekimi yapan Fenerbahçe TV, montajı yapan da FB TV çalışanlarıydı...Kendimizi güvende hissettiğimiz bir ortamdaydık... Program başlamadan önce, Metin Özülkü ile ev ortamında tamamen maç geyiği yapmıştık... Ve bize özel, mahrem bir konuşma geçmişti aramızda. İnanın ben de internette görünce hatırladım ve şok oldum... Bunun telefon dinlemeyle, gizli kamerayla kişilik mahremiyetine tecavüz etmekle hiçbir farkının olmadığını düşünüyorum. FB TV'ye ait bu görüntüler elbette Galatasaraylılar'ı üzmüş ve kızdırmıştır. Ama bizim o konuşmalarımızın kesinlikle ?aleni? olmadığının, iki arkadaş arasında kayıt dışı bir sohbet olduğunun bilinmesini isterim... Bu nedenle, bütün samimiyetimle ve açıkca Galatasaray taraftarından özür dilerim. Ama bir konuyu da üzülerek bildirmeliyim, artık iki arkadaş arasındaki konuşmanın bile ?mahremiyeti? bitmiştir. Benim üzerimden yapılan bu olay tam anlamıyla, bir özel alan ihlali, mahremiyet ihlali ve bir çeşit telekulak olayıdır. Bütün kalbimle bu durumun beni ve ailemi çok üzdüğünü ama yine de bu olayın bel altı oyunlarının sonu olmasını istediğimi bilmenizi isterim.. Galatasaraylılar beni Fenerbahçeli olduğum için eleştiriyorlar ama bu görüntülerin de Fenerbahçe TV den sızdığını hatırlatmak isterim.... Şimdi bütün takımların taraftarlarına sormak istiyorum; Ve taraftar delikanlılığınıza güvenerek soruyorum; Siz hiç mi bir arkadaşınızla size özel bir kızdırmaca yaşamadınız, rakip takım ile ilgili müstehcen bir yorumda bulunmadınız ? Sevgili Galatasaraylı Hasan Cemal ağabey, Sen hiç bir arkadaş ortamında Fenerbahçe'ye küfür etmedim diyebilir misin? Ya da Fanatik gazetesinin müdürü Fenerbahçeli Necil Ülgen? Beni sevmediğini söyleyen sevgili Oray Eğin, yakın bir arkadaşınla müstesna ve özel bir konuşmanı internette görmek hoşuna gider miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 develide chelsea maçlarını izlemiştim.. hakkatten full işadamları, üst düzey yönetici oldukları 100 metreden belli olan tipler ara sıra ritm tutarak hep bir ağızdan küfrediyordu. çok uzun süreli olmuyordu ama değişikti görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 biraz da futboldan bahsedelim diyor, akabinde küfürler geliyor. programdan önce geçen konuşmalarmış. yalan atma bari ercan. tüy dikme. bariz program çekiminde yardırmışsın. heh ugruna küfür ettiğin kulübün satmış seni ercan. :'( said: 1-FBTV'de Sayın Metin Özülkü'nün hazırlayıp sunduğu Müzik Molası programının 8 Aralık 2006 tarihinde yayınlanan bölümüne Sayın Ercan Saatçi konuk olmuş ve söz konusu diyalog bu programın bant kayıt çekimi sırasında gerçekleşmiştir.Program, bahsi geçen diyalog montajda çıkarıldıktan sonra yayınlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 programdan önce deneme çekimleri yapılır (alıştırma veya ısınma gibi) o sırada sarf ediyor sözleri. Gerçek kayıt yapmadıkları için böyle saçma sapan bir denyoluk yapıyor sonra böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 daha iyi kıvırabilirdi. becerememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 iyi de adam küfürü yayında atılacağını bilerek etti sonuçta. canlı yayında etmediki. bu kadar büyütülecek ne var ben onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 cavanagh said: lol ciddi ciddi savunanlar varben de savunuyorum olm =D ben şu an böyle muhabbet yapıyorum arkadaşlarımla, beni de spor müdürü yapsan yine devam ederim bu muhabbete. madem ercan yapmış ve spor müdürü, ilerde spor müdürü olma şansımız var demektir ;) farklı açıdan baktım ben olaya, ercan saatçi'yi de hiç sevmem ayrıca kovsunlar hatta hürriyet'ten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar