Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Kanuni said: demislerse kendi ayiplari.. Bana göre bir gazetenin spor bölümü müdürünün tarafsız olması gerekiyor. Tarafsız derken kendi içinde tuttuğu takımdan bahsetmiyorum en azından insanların karşısındayken öyle davranması gerekir. Ha illa ben şu takımlıyım diye göstericekse de nasıl si..k demesin bi zahmet kameraların karşısında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Ama arkadaş şimdi adam haksız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 türkiye gibi halkın %50 lik bir kısmının medya ile koyun gibi otlatıldığı ülkede büyük bir gazete spor müdürü < random vatandas zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 mill takim antrenoru telefonda ana avrat kufur ediyor mahkkemeler oluyor ustune zam aliyor. budur yani futbol kulturumuz turkiyede, forumlarindan, yazilarimizdan, taraftarimizdan, yoneticilerden herseyimizden belli. hakikatten ustte arkadasin dedigi gibi FB liler olarak biz gectik su 10 senelik hezimetleri GS liler yelledikce yelliyor sonmeye yuz tutmus atesi. bravo hincal jr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Ercan Saatçi'nin taraflı gazeteciliğini, (nerden aldığı bu sıfatı belli kayınbaba sağolsun) bilmeyen yok şaşırmamak lazım.Ama ben baya güldüm ya Metin Özülkü de gaza geliyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ercan saatci gazeteci olamadığı gibi şarkıcı da olamamış bir herif. adamın en büyük özelliği salak olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 konuları birleştirdim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ya bende diyorum benim tarayıcı mı sapıttı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ercan saatçi adam değil ki neyini tartışıyoruz. oynayaoynaya gelin çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Hani adamlara katılamamk elde değil Yapmadıkmı ? Yaptık ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Cidden bıktırdı bu ikiyüzlülük. Ya kardeşim mesela Hıncal Uluç çıksa yayın yokken ana avrat sövse fenere, ercanı savunduğunuz gibi savunur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Savunurum. Hıncaldır yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Gördük zamanında. İlhan Cavcav birkaç yıl önce fener için pkk gibi bölücü dediğinde medya ülkeyi yerinden oynattı resmen. Şimdi bakıyorum tık yok. ama söyliyim ercan saatçiyi sokakta görürsem çok pis dalarım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Fenerbahçeli'yim, fanatik bile sayılırım, gerektiğinde diğer takım taraftarlarını kızdırmak için çirkefleşebilirim bile, bi ton küfür eden arkadaşım da var çevremde ama daha bir kere şöyle bir tabir kullanmadım. İma ederim ama alenen bunu söylemek bence terbiyesizliktir. Özellikle bu pozisyondaki bir insan için extra terbiyesizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 pkk demekle şöyle şöyle yaptık demek aynı mı? yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Buyse said: pkk demekle şöyle şöyle yaptık demek aynı mı? yuh. Ben medyadaki ikiyüzlülüğe dikkat çekmek istiyorum. Adım gibi eminim. Ercanın söylediği laflar bir Galatasaraylı tarafından fenere söylenseydi adamın hayatını bitirirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bahsettikleri uzuvların ebatları kadar bile beyinleri olmayan iki tane boş herifin yaptığı muhabbetten başka bişey değil. etraflarında bi sürü kamera var nasıl olsa montajlanacak diye salak salak kahve muhabbeti yapıyorlar, spor basınının ağzına sakız oluyor, seviyelerini ortaya koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Boka bir zerresi düşse! Şu boka bok deme boklar duyarak ar eyler Boka bir zerresi düşse boku murdar eyler! Of, of, of! Of ki ne of! Tam Ercan Saatçi için söylenmiş bir beyt-i cuk! Beytin sahibi Neyzen! Rahmetli ney üstadı Neyzen Tevfik. Hem tatlı tatlı üfler hem acı acı söylerdi Neyzen… Her hicvi bin nasihat, Her küfürlü beyti insan onurunu yaralamayan, dinleyeni okuyanı rahatsız etmeyen bilakis düşündüren derin bir hayat düsturu olurdu ama ne yazık ki alem de onu küfürbaz bilirdi! Şimdi küfürbazlar beyitle ders vermiyor, kendilerini rezil-i rüsva ediyorlar… Ercan gibi… Oysa Neyzen, hakaretten uzak taşlamalarla hak eden gafilleri yerle bir ederdi. O gitti meydan boş kaldı; Şimdi kendini müzisyen zanneden küfürbazlar spor yazarı, Kendini, gerçekten İmparator zanneden ahlaksızlar hoca, Bir kısım spor yazarları da dip yalamaktan yalaka oldular!... Böylece gazeteci kıtlığına kıran girince, Ercan Saatçi de benim ilk göz ağrım Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü oldu! Türkiye’de; kayınpeder-damat, Efendi-mürid, sermaye-köle, irtikap-cehalet ele ele verince ehl-i namus medya da kenara itildi! Bütün mesele namusluları bulup göreve getirmek. Yoksa koskoca Türiye bunların elinde kalacak! Pazar sabahı bunları yazmama sebep Ercan Saatçi ve Metin Özülkü’nün FBTV’de yaptıkları programda Galatasaray’a hakaret etmeleri! Aslında kem söz sahibinindir deyip geçmek gerek ama… Cevap vermek farz oldu! O da bize nasip oldu… Binlerce mail aldım. Okuyucularımı mahzun bırakamazdım… FBTV’de Ercan; ‘-Nasıl .iktik Galatasaray’ı’ diye galiz küfrü adlı adınca, makamı iftiharla sallıyor ve de arsız çocuklar gibi etrafına, arkasına, sağa sola bakınarak pis pis de gülüyor! Karşısındaki bitin bulunduğu yiğit Metin de şöyle cevaplıyor; ‘-A.ına koyduk Galatasaray’ın!’ Ne denir ki bu ahlaksızlığa… Neyzen doğru demiş; Şu iki boka bok deme, Boklar duyarsa utanır! Bunların bir zerresi boka düşse Bok bile kirlenir! Düşünün boktan daha pis ne olabilir ki dünyada! Başka bir deyişle de şöyle anlatıyormuş Neyzen; Bok boku nerde bulurmuş? Kenefte! Mekan da önemli… Yaman adammış Neyzen! http://www.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/7641/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 gayet samimi sohbet ediyolar işte ne güzel ercan saatçi de bizden biri o bir halk adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hayatlarında ilk kez küfür duyan galatasaraylılar BİRLEŞİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 cidden ha, tribunde ana avrat birakmayan adamlar, turk halkinin noktalama isareti olarak kullandigi seyi kaldiramiyor triplerine girince baya komik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 tribündeki adamın dediğiyle,bir gazetinin spor müdürünün televizyonda söylediği şeyi bir tutmayın ama. Ercan Saatçi evinde küfür etsin, nerde ederse etsin beni bağlamaz ama kamera karşısına geçip a..k..yk derse tabii laf ederim. Türkiye'nin en çok satan gazetelerinden birinde spor müdürüysen bir misyonun olması lazım ki, Ercan Saatçi öyle bir misyonunun olmadığını defalarce kez gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Peki galatasaraylı arkadaşlara bi sorum var. Sizce ercan söylediklerinde haksız mı? Olaylar tam olarak onun beyan ettiği gibi gerçekleşmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 razu evet haklisn o konuda ama axedice auhsduahsduhaudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ercan şarkıcılıktan hürriyet gibi bi gazetenin spor müdürlüğüne yükselmiş demek yaşlanıyoruz ya kaç yıl önce şarkıcıydı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar