Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ercan saatçi aka hurriyet spor müdürü ve ultraslan kampanyası

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

demislerse kendi ayiplari..

Bana göre bir gazetenin spor bölümü müdürünün tarafsız olması gerekiyor. Tarafsız derken kendi içinde tuttuğu takımdan bahsetmiyorum en azından insanların karşısındayken öyle davranması gerekir. Ha illa ben şu takımlıyım diye göstericekse de nasıl si..k demesin bi zahmet kameraların karşısında...
Sosyal ağlarda paylaş

mill takim antrenoru telefonda ana avrat kufur ediyor mahkkemeler oluyor ustune zam aliyor. budur yani futbol kulturumuz turkiyede, forumlarindan, yazilarimizdan, taraftarimizdan, yoneticilerden herseyimizden belli.

hakikatten ustte arkadasin dedigi gibi FB liler olarak biz gectik su 10 senelik hezimetleri GS liler yelledikce yelliyor sonmeye yuz tutmus atesi.

bravo hincal jr :D
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçeli'yim, fanatik bile sayılırım, gerektiğinde diğer takım taraftarlarını kızdırmak için çirkefleşebilirim bile, bi ton küfür eden arkadaşım da var çevremde ama daha bir kere şöyle bir tabir kullanmadım. İma ederim ama alenen bunu söylemek bence terbiyesizliktir. Özellikle bu pozisyondaki bir insan için extra terbiyesizliktir.
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettikleri uzuvların ebatları kadar bile beyinleri olmayan iki tane boş herifin yaptığı muhabbetten başka bişey değil. etraflarında bi sürü kamera var nasıl olsa montajlanacak diye salak salak kahve muhabbeti yapıyorlar, spor basınının ağzına sakız oluyor, seviyelerini ortaya koyuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Boka bir zerresi düşse!

Şu boka bok deme boklar duyarak ar eyler
Boka bir zerresi düşse boku murdar eyler!

Of, of, of!
Of ki ne of!
Tam Ercan Saatçi için söylenmiş bir beyt-i cuk!

Beytin sahibi Neyzen!
Rahmetli ney üstadı Neyzen Tevfik.
Hem tatlı tatlı üfler hem acı acı söylerdi Neyzen…
Her hicvi bin nasihat,
Her küfürlü beyti insan onurunu yaralamayan, dinleyeni okuyanı rahatsız etmeyen bilakis düşündüren derin bir hayat düsturu olurdu ama ne yazık ki alem de onu küfürbaz bilirdi!
Şimdi küfürbazlar beyitle ders vermiyor, kendilerini rezil-i rüsva ediyorlar…
Ercan gibi…

Oysa Neyzen, hakaretten uzak taşlamalarla hak eden gafilleri yerle bir ederdi.
O gitti meydan boş kaldı;
Şimdi kendini müzisyen zanneden küfürbazlar spor yazarı,
Kendini, gerçekten İmparator zanneden ahlaksızlar hoca,
Bir kısım spor yazarları da dip yalamaktan yalaka oldular!...
Böylece gazeteci kıtlığına kıran girince,
Ercan Saatçi de benim ilk göz ağrım Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü oldu!

Türkiye’de; kayınpeder-damat, Efendi-mürid, sermaye-köle, irtikap-cehalet ele ele verince ehl-i namus medya da kenara itildi!

Bütün mesele namusluları bulup göreve getirmek.
Yoksa koskoca Türiye bunların elinde kalacak!

Pazar sabahı bunları yazmama sebep Ercan Saatçi ve Metin Özülkü’nün FBTV’de yaptıkları programda Galatasaray’a hakaret etmeleri!
Aslında kem söz sahibinindir deyip geçmek gerek ama…
Cevap vermek farz oldu!
O da bize nasip oldu…
Binlerce mail aldım. Okuyucularımı mahzun bırakamazdım…

FBTV’de Ercan;
‘-Nasıl .iktik Galatasaray’ı’ diye galiz küfrü adlı adınca, makamı iftiharla sallıyor ve de arsız çocuklar gibi etrafına, arkasına, sağa sola bakınarak pis pis de gülüyor!
Karşısındaki bitin bulunduğu yiğit Metin de şöyle cevaplıyor;
‘-A.ına koyduk Galatasaray’ın!’
Ne denir ki bu ahlaksızlığa…

Neyzen doğru demiş;

Şu iki boka bok deme,
Boklar duyarsa utanır!
Bunların bir zerresi boka düşse
Bok bile kirlenir!

Düşünün boktan daha pis ne olabilir ki dünyada!

Başka bir deyişle de şöyle anlatıyormuş Neyzen;
Bok boku nerde bulurmuş?
Kenefte!
Mekan da önemli…

Yaman adammış Neyzen!

http://www.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/7641/
Sosyal ağlarda paylaş

tribündeki adamın dediğiyle,bir gazetinin spor müdürünün televizyonda söylediği şeyi bir tutmayın ama. Ercan Saatçi evinde küfür etsin, nerde ederse etsin beni bağlamaz ama kamera karşısına geçip a..k..yk derse tabii laf ederim. Türkiye'nin en çok satan gazetelerinden birinde spor müdürüysen bir misyonun olması lazım ki, Ercan Saatçi öyle bir misyonunun olmadığını defalarce kez gösterdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...