Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ercan saatçi aka hurriyet spor müdürü ve ultraslan kampanyası

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

"LİG TV" said:

SAYENİZDE!
Ne kebapçısı ne de formacısı
Hepsinden vaz geçtim
Bu meslek dillere düştü sayenizde
E buymuş "hayalperest" gazetecilik dedikleri

Ne haber yazmanı beklerim
Ne de mizanpaj bilmeni
Mesleğe inanmaz oldum sayenizde
Tükenmiş gazetecilik dedikleri

Ne kayınpederine kızarım
Ne de halimize ağlarım
Yüreğim mesleğe küstü sayenizde
E bıktım artık fahişe gönüllerden

Ne bir sütun kadar derin
Ne de emlak eki kadar sakin
Fikirler alt üst oldu sayenizde
Korktum artık çarkların dönüşünden

Haydi

Of Allah'ım of
Nedendir hep zorla sana gelişim
Of Allah'ım of
Ofları tekelledim sayenizde

Of Allah'ım of
Nedendir hep zorla sana gelişim
Of Allah'ım of
Mesleği tükettik sayenizde

Kendimizi kaybettik sayenizde
Kendimizi kaybettik sayenizde
Son kez
Nay niri niri niri nom
Sayenizde

Söz: Ercan Saatçi & Cem Kurel
Beste: Hayalperest

NOT 1: Ercan Saatçi'nin Hürriyet Gazetesi Spor Koordinatörü oluşuna gösterdiğim tepkiyi, "Fenerbahçeli olmasına" bağlayacaklara ve bu yüzden bana tepki gösterecek ya da tebrik edeceklere kötü bir haberim olacak: Ben de Fenerbahçeliyim. Bundan dolayı tepkimin sebebimin, Ercan Saatçi'nin ömründe gazetecilik yapmamış biri olarak sırf ailevi ilişkileriyle böyle önemli bir göreve atanması olduğunu herkesin görmesini diliyorum.

NOT 2: Üzülerek görüyorum ki bu konu hakkında ultrAslan ve Antu.com yani Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler arasında süren tartışma çok yanlış bir noktada sürüyor. Bazı Galatasaraylılar, Saatçi'ye Fenerbahçeli olduğu için tepki gösteriyor. Yani demek ki Kenan Doğulu Hürriyet Spor Koordinatörü olsa çok memnun olacaklardı. Bazı Fenerbahçeliler ise sırf Fenerbahçeli diye bu atamadan memnuniyet duyuyor. Ve Ercan Saatçi'yi savunurken karşı örnek olarak Fatih Altaylı, Mehmet Ali Birand, Hıncal Uluç, Serhat Ulueren, Serkan Korkmaz, Uğur Vardan ve Fuat Akdağ gibi isimleri örnek gösteriyorlar. Evet bu isimler Galatasaray'ı tutuyor olabilir ama sonuçta hepsi yılların gazetecisidir. Hiçbiri kayınpederinin torpiliyle biryerlere gelmemiştir. Olaya herkesin bu açıdan bakması daha sağlıklı olacaktır.

NOT 3: "E bıktım artık fahişe gönüllerden" sözü, harfi harfine Ercan Saatçi'ye aittir.

Cem Kurel
Ligtv.com.tr Genel Yayın Yönetmeni

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Galatasaraylıları ayağa kaldıran sinkaflı sohbet

Ercan Saatçi ve Metin Özülkü, FB TV'de yayınlanan "Müzik Molası" adlı programın bant çekimleri sırasında Cim Bom'a yönelik ağza alınmayacak sözler söyledi. Görüntüler internete sızınca ortalık karıştı

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 3-1 yenmesinin ardından sarı lacivertli renklere tutkunlukları ile bilinen Hürriyet Spor Koordinatörü Ercan Saatçi ile ses sanatçısı Metin Özülkü, inanılmaz bir gaf yaptı. Yapılan gaf, ultraslan.com ve bazı internet sitelerinde yayınlanınca kıyamet koptu. Saatçi, Özülkü'nün FB TV'de sunduğu "Müzik Molası" adlı programa konuk oldu. Banttan yapılan çekim sırasında söz derbiye gelince Ercan Saatçi, "Nasıl si....ik Galatasaray'ı" dedi. Programı yapan personelin bile şok olduğu bu sözlere Metin Özülkü ise "A...na koyduk yahu" karşılığını vererek kahkahayı patlattı. İkili küfürlü diyalog sonrasında kamereman ve yapımcıya dönerek "Bunları keseceğiz değil mi? Neticede bizi izleyecek bayanlar da var. Küfür olmasın" ifadelerini kullandılar. Ancak Saatçi ve Özülkü'nün bu sohbeti "http://www.alkislarlayasiyorum.com/" sitesinde yer alınca ortalık bir anda karıştı. Başta "ultraslan.com" olmak üzere bir çok internet sitesi görüntüleri yayınladı. Galatasaraylı taraftarlar yaşananların ardından yazıları nedeniyle zaten kızgın oldukları Sa-atçi'ye büyük tepki gösterdi. Taraftarlar, fan sitelerinde "Hürriyet'i almama ve aldırmama" kampanyası başlattı. Görüntüleri kimin internet sitelerine sızdırdığı ise merak konusu oldu.

Videoyu Ultra Aslan Web sitesinden izleyebilirsiniz.

ILGILI LINK
Sosyal ağlarda paylaş

kendi arasında muhabbet ile bu apayrı şeyler.
yayın öncesi hazırlık var, karşında kamera kayıtta. hani gizli kamera falan değil. ve sen buna rağmen rahatça küfredebiliyorsun ki hürriyet spor müdürü gibi bir kimliğin var.

said:
TSYD yönetimiyle birlikte gazete ve televizyonların spor müdürlerinin katıldığı toplantıda konuşan TSYD Genel Başkanı Esat Yılmaer, çirkin olayın spor gazeteciliği dünyasında büyük tepki yarattığını belirterek, “Olayı duyduğumuz ilk dakikadan beri ayaktayız. Sizlerin de katkısıyla her türlü tepkiyi göstereceğiz Sadece İbrahim Yazıcı’yı kınamakla kalmayıp bir dizi eylemle gerekeni yapacağız. Bu eylemlerin ne olması ve nasıl yapılması noktasında da sizlerle görüşbirliği içinde olmak için bu toplantıyı düzenlemekte yarar gördük” dedi. Genel Sekreter Ahmet Çakır da, olayın üzerinden geçen birkaç gün içinde birtakım çarpıtmaların başladığını ve neredeyse Erhan Telli’nin kendikendini dövdüğü gibi bir durumun savunulmaya başlandığını anlattı. Çakır, spor yazarlarının böylesi çirkin saldırılar karşısında yekvücut olarak ayağa kalkmalarının önemini de vurguladı.

bir de bu adamın "kadıköyde küfür olmamasına rağmen (lolwut) azize her deplasmanda küfrediliyor. amanın cahiller, elit olun biraz" diye yazıları var.

roflroflrofl.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen abi saçma sapan "Gs'liler galibiyeti şarapla kutluyormuş" gibi argümanlarla gelmeyin,o adamın bir sorumluğu bir sıfatı var birkere tabii ki dikkat edicek sonuçlarını gayet tahmin edebiliyor heralde kamera önünde kaç yıllık gazeteci sonuçta(!)...
Gizli kamera değil birşey değil...
Bu adamın hangi kalitede olduğu ve nerelere nasıl geldiği belli zaten,kalkıpta şu rezili "hayatınızda hiç mi küfür duymadınız" diye savunmayın...Madem öyle sonuna cinsellik içermiyor lafını niye söylüyor lol devam etsinler sektirmeye madem off-record...
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

elesso said:

yav kendi aralarındaki muhabbet, heryerde 100000 katı dönüyo bunun. yayımlamamışlarda zaten, sızması hoş olmamış tabi.

niye kamera kayıttayken yapıyor bu muhabbeti peki ? Birde bunlar yayınlanmayacak değilmi bayan izleyiciler var diyor Metin Özülkü şaka gibi bir neden

sonuçta istedikleri kısımları kesebilcek olmanın rahatlığı vardır adamda. filmlerin dizilerin bile çekim hatalarında milyar tane gereksiz geyik dönüyo.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

sonuçta istedikleri kısımları kesebilcek olmanın rahatlığı vardır adamda. filmlerin dizilerin bile çekim hatalarında milyar tane gereksiz geyik dönüyo.

bak kayıt her zaman kayıt'tır hiç bir zaman kaset'ten silinip atılamaz ve o kayıt başına bir kaza gelmediği sürece ömür boyu saklanır. Cok saçma bir bahane nasıl olsa kesicekler. Evet kestiler program'da sonuç ????
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...