harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 "LİG TV" said: SAYENİZDE! Ne kebapçısı ne de formacısı Hepsinden vaz geçtim Bu meslek dillere düştü sayenizde E buymuş "hayalperest" gazetecilik dedikleri Ne haber yazmanı beklerim Ne de mizanpaj bilmeni Mesleğe inanmaz oldum sayenizde Tükenmiş gazetecilik dedikleri Ne kayınpederine kızarım Ne de halimize ağlarım Yüreğim mesleğe küstü sayenizde E bıktım artık fahişe gönüllerden Ne bir sütun kadar derin Ne de emlak eki kadar sakin Fikirler alt üst oldu sayenizde Korktum artık çarkların dönüşünden Haydi Of Allah'ım of Nedendir hep zorla sana gelişim Of Allah'ım of Ofları tekelledim sayenizde Of Allah'ım of Nedendir hep zorla sana gelişim Of Allah'ım of Mesleği tükettik sayenizde Kendimizi kaybettik sayenizde Kendimizi kaybettik sayenizde Son kez Nay niri niri niri nom Sayenizde Söz: Ercan Saatçi & Cem Kurel Beste: Hayalperest NOT 1: Ercan Saatçi'nin Hürriyet Gazetesi Spor Koordinatörü oluşuna gösterdiğim tepkiyi, "Fenerbahçeli olmasına" bağlayacaklara ve bu yüzden bana tepki gösterecek ya da tebrik edeceklere kötü bir haberim olacak: Ben de Fenerbahçeliyim. Bundan dolayı tepkimin sebebimin, Ercan Saatçi'nin ömründe gazetecilik yapmamış biri olarak sırf ailevi ilişkileriyle böyle önemli bir göreve atanması olduğunu herkesin görmesini diliyorum. NOT 2: Üzülerek görüyorum ki bu konu hakkında ultrAslan ve Antu.com yani Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler arasında süren tartışma çok yanlış bir noktada sürüyor. Bazı Galatasaraylılar, Saatçi'ye Fenerbahçeli olduğu için tepki gösteriyor. Yani demek ki Kenan Doğulu Hürriyet Spor Koordinatörü olsa çok memnun olacaklardı. Bazı Fenerbahçeliler ise sırf Fenerbahçeli diye bu atamadan memnuniyet duyuyor. Ve Ercan Saatçi'yi savunurken karşı örnek olarak Fatih Altaylı, Mehmet Ali Birand, Hıncal Uluç, Serhat Ulueren, Serkan Korkmaz, Uğur Vardan ve Fuat Akdağ gibi isimleri örnek gösteriyorlar. Evet bu isimler Galatasaray'ı tutuyor olabilir ama sonuçta hepsi yılların gazetecisidir. Hiçbiri kayınpederinin torpiliyle biryerlere gelmemiştir. Olaya herkesin bu açıdan bakması daha sağlıklı olacaktır. NOT 3: "E bıktım artık fahişe gönüllerden" sözü, harfi harfine Ercan Saatçi'ye aittir. Cem Kurel Ligtv.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ercan saatçi ölsün. fenerliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bende "sayenizde paticik futbol bolumune yazmaktan vazgeçiyorum" tarzı bişi bekliodum. neyse kısfmet deilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 mokoko said: bende "sayenizde paticik futbol bolumune yazmaktan vazgeçiyorum" tarzı bişi bekliodum. neyse kısfmet deilmiş. HAAHHHAHAHAHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 aynen lan tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 mokoko said: bende "sayenizde paticik futbol bolumune yazmaktan vazgeçiyorum" tarzı bişi bekliodum. neyse kısfmet deilmiş. /signed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hakkaten ben de direk o düşünceyle girdim başlığa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 harrykewell iyidir beyler ya, bölümün rengidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sevemez oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Cantona said: harrykewell iyidir beyler ya, bölümün rengidir.harrykewell gitsin de isterse bölüm rengi pembe olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Galatasaraylıları ayağa kaldıran sinkaflı sohbet Ercan Saatçi ve Metin Özülkü, FB TV'de yayınlanan "Müzik Molası" adlı programın bant çekimleri sırasında Cim Bom'a yönelik ağza alınmayacak sözler söyledi. Görüntüler internete sızınca ortalık karıştı Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 3-1 yenmesinin ardından sarı lacivertli renklere tutkunlukları ile bilinen Hürriyet Spor Koordinatörü Ercan Saatçi ile ses sanatçısı Metin Özülkü, inanılmaz bir gaf yaptı. Yapılan gaf, ultraslan.com ve bazı internet sitelerinde yayınlanınca kıyamet koptu. Saatçi, Özülkü'nün FB TV'de sunduğu "Müzik Molası" adlı programa konuk oldu. Banttan yapılan çekim sırasında söz derbiye gelince Ercan Saatçi, "Nasıl si....ik Galatasaray'ı" dedi. Programı yapan personelin bile şok olduğu bu sözlere Metin Özülkü ise "A...na koyduk yahu" karşılığını vererek kahkahayı patlattı. İkili küfürlü diyalog sonrasında kamereman ve yapımcıya dönerek "Bunları keseceğiz değil mi? Neticede bizi izleyecek bayanlar da var. Küfür olmasın" ifadelerini kullandılar. Ancak Saatçi ve Özülkü'nün bu sohbeti "http://www.alkislarlayasiyorum.com/" sitesinde yer alınca ortalık bir anda karıştı. Başta "ultraslan.com" olmak üzere bir çok internet sitesi görüntüleri yayınladı. Galatasaraylı taraftarlar yaşananların ardından yazıları nedeniyle zaten kızgın oldukları Sa-atçi'ye büyük tepki gösterdi. Taraftarlar, fan sitelerinde "Hürriyet'i almama ve aldırmama" kampanyası başlattı. Görüntüleri kimin internet sitelerine sızdırdığı ise merak konusu oldu. Videoyu Ultra Aslan Web sitesinden izleyebilirsiniz. ILGILI LINK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 İlk değil son olmayacak, Fenerbahçeli olmak böyle bir ayrıcalık işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yav kendi aralarındaki muhabbet, heryerde 100000 katı dönüyo bunun. yayımlamamışlarda zaten, sızması hoş olmamış tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 nileppezdel said: İlk değil son olmayacak, Fenerbahçeli olmak böyle bir ayrıcalık işte :) valla sizin gibi galibiyeti fransız şarabı eşliğinde kutlayamıyoruz napalım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kendi arasında muhabbet ile bu apayrı şeyler. yayın öncesi hazırlık var, karşında kamera kayıtta. hani gizli kamera falan değil. ve sen buna rağmen rahatça küfredebiliyorsun ki hürriyet spor müdürü gibi bir kimliğin var. said: TSYD yönetimiyle birlikte gazete ve televizyonların spor müdürlerinin katıldığı toplantıda konuşan TSYD Genel Başkanı Esat Yılmaer, çirkin olayın spor gazeteciliği dünyasında büyük tepki yarattığını belirterek, “Olayı duyduğumuz ilk dakikadan beri ayaktayız. Sizlerin de katkısıyla her türlü tepkiyi göstereceğiz Sadece İbrahim Yazıcı’yı kınamakla kalmayıp bir dizi eylemle gerekeni yapacağız. Bu eylemlerin ne olması ve nasıl yapılması noktasında da sizlerle görüşbirliği içinde olmak için bu toplantıyı düzenlemekte yarar gördük” dedi. Genel Sekreter Ahmet Çakır da, olayın üzerinden geçen birkaç gün içinde birtakım çarpıtmaların başladığını ve neredeyse Erhan Telli’nin kendikendini dövdüğü gibi bir durumun savunulmaya başlandığını anlattı. Çakır, spor yazarlarının böylesi çirkin saldırılar karşısında yekvücut olarak ayağa kalkmalarının önemini de vurguladı. bir de bu adamın "kadıköyde küfür olmamasına rağmen (lolwut) azize her deplasmanda küfrediliyor. amanın cahiller, elit olun biraz" diye yazıları var. roflroflrofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Oh olsun keşke yayınlansaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bence yanlış birşey söylenmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 minik minik aziz yıldırımcıklar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 elesso said: yav kendi aralarındaki muhabbet, heryerde 100000 katı dönüyo bunun. yayımlamamışlarda zaten, sızması hoş olmamış tabi. niye kamera kayıttayken yapıyor bu muhabbeti peki ? Birde bunlar yayınlanmayacak değilmi bayan izleyiciler var diyor Metin Özülkü şaka gibi bir neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Aynen abi saçma sapan "Gs'liler galibiyeti şarapla kutluyormuş" gibi argümanlarla gelmeyin,o adamın bir sorumluğu bir sıfatı var birkere tabii ki dikkat edicek sonuçlarını gayet tahmin edebiliyor heralde kamera önünde kaç yıllık gazeteci sonuçta(!)... Gizli kamera değil birşey değil... Bu adamın hangi kalitede olduğu ve nerelere nasıl geldiği belli zaten,kalkıpta şu rezili "hayatınızda hiç mi küfür duymadınız" diye savunmayın...Madem öyle sonuna cinsellik içermiyor lafını niye söylüyor lol devam etsinler sektirmeye madem off-record... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Masticore said: elesso said: yav kendi aralarındaki muhabbet, heryerde 100000 katı dönüyo bunun. yayımlamamışlarda zaten, sızması hoş olmamış tabi. niye kamera kayıttayken yapıyor bu muhabbeti peki ? Birde bunlar yayınlanmayacak değilmi bayan izleyiciler var diyor Metin Özülkü şaka gibi bir neden sonuçta istedikleri kısımları kesebilcek olmanın rahatlığı vardır adamda. filmlerin dizilerin bile çekim hatalarında milyar tane gereksiz geyik dönüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 geyik ile küfür aynı şey değil ama. bir de bu random vatandaş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Açılmıştı ve çokca konuşulmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 elesso said: sonuçta istedikleri kısımları kesebilcek olmanın rahatlığı vardır adamda. filmlerin dizilerin bile çekim hatalarında milyar tane gereksiz geyik dönüyo. bak kayıt her zaman kayıt'tır hiç bir zaman kaset'ten silinip atılamaz ve o kayıt başına bir kaza gelmediği sürece ömür boyu saklanır. Cok saçma bir bahane nasıl olsa kesicekler. Evet kestiler program'da sonuç ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Hıncal Uluc Jr. asdf yeni gördüm hayırlı olsun title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar