bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 33% u bitti bugün itibariyle. urfaya gelicek 333. lere tekrar sabır diliyorum.. yazın gitmenin bir kötü yanı var urfaya düşerseniz mesela 55-60 dereceye kadar sıcaklık yükseliyormuş.. kışın şu geçen haftaya kadar soğuk görmedik.. soğukta öyle deli deli bir soğuk değildi max -5 derece falan gördük ama doğuda giyindiğiniz gibi giyinmeye izin vermiyolar, kar maskesi vs. haliyle çok koyuyor -5 derece bile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 vay anam -15 gördük soğuk sanıyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Çavuş olduk hala nöbete çıkıyoruz. Şafak 95 Bornova İzmir'den selamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 22 şubatta kura çekicez.. Personel Astegmen olarak yurdumun herhangi bir kosesindeki askerlik subesinin kısım amiri olacam.. Bundan sonraki celp ve sevk islemlerinde bir Askeralma Bürokrasisi Gurusu olarak paticik userlarinin hizmetinde olucam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 aaa bu topik burda mı hala? teteeeey. şafak 85 diyor, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 hayırlı tezkereler torunlarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 khala said: Çavuş olduk hala nöbete çıkıyoruz. Şafak 95 Bornova İzmir'den selamlar.. ben terhis gecemde nöbet tuttum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 alıştıktan sonra geçiyor ya.. ben daha dün şubata girdiğimizi hatırlıyorum aha şubat bitti.. olay sistemi öğrenip, sistemi bükmekten ibaret. 3 haftadır çarşı iznimiz yoktu.. yine de koymuyor artık... meh deyip geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Ractamainus said: aaa bu topik burda mı hala? teteeeey. şafak 85 diyor, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. aynı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 331. Dönem Tekirdağ Askerlik Şubesi çektim kurada.. Tekirdağda askerlik şubesinde işi düşen pm bilmemne atsın işini görelim, astegmen oldum tekirdağ şubede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bir ay kaldı ya. Zorla izne yolladılar, moraller hafiften bozuk ama napalım... Önce izne gitmeyebilirsiniz dediler, sonra albay 1 ay kala bütün kısa dönemler izne çıkacak dediler. Boşu boşuna bir sürü masraf oldu. Sabahtan akşama kadar paspas süpürge karakol yıkıyordum. Geceye aldılar Nisan başında sabah milleti kaldırıp bahçede bel yapıyorum bu sefer. Gündüzleri eşek uzun dönemler uyutmuyor zaten. Dönünce gece nöbetlerine kalkarız artık. Bu çile de biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hoşgeldiniz askerler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ho$bulduk efendim çukurca / hakkari macerasıda bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Vay be askerliğide yedim geldim. Otobüste elimde laptop oh be. Teknoloji sonunda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hepinize geçmiş olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emk87 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 geçmiş olsun arkadaşlar hepinize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 var ya notebookumu alıp müziğimi açıp kupadan bergamot çayımı içe içe internete girmek ne büyük zevkmiş oluuuum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Şafak doğan güneş bekle beni İstanbul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bitiren var bitirmeyen var llütfen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ena.. hoş geldiniz.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hoşbuldak. şimdi yine bi gün operasyondayız, hava puslu, sırtımda 234 kilo yük, 32 km yürümüşüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Kim bilirdi ki istanbula 100km olan Tekirdağ Saray'da -20derecelerde bastıran tipi altında nöbet tutulacağını.. Öyle de böyle de bitti ve de gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 lan sanki dışarda tuttun o nöbetleri. artiste bak dsajhdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 maxigenous said: Kim bilirdi ki istanbula 100km olan Tekirdağ Saray'da -20derecelerde bastıran tipi altında nöbet tutulacağını.. Öyle de böyle de bitti ve de gitti. biz de o soğukta tipi altında gündüz vakti gece atışı yaptık :D euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 gündüz vakti gece atışı nasıl oluyor lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar