Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

331. Celp Dönemi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
33% u bitti bugün itibariyle. urfaya gelicek 333. lere tekrar sabır diliyorum.. yazın gitmenin bir kötü yanı var urfaya düşerseniz mesela 55-60 dereceye kadar sıcaklık yükseliyormuş.. kışın şu geçen haftaya kadar soğuk görmedik.. soğukta öyle deli deli bir soğuk değildi max -5 derece falan gördük ama doğuda giyindiğiniz gibi giyinmeye izin vermiyolar, kar maskesi vs. haliyle çok koyuyor -5 derece bile!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
22 şubatta kura çekicez..

Personel Astegmen olarak yurdumun herhangi bir kosesindeki askerlik subesinin kısım amiri olacam..

Bundan sonraki celp ve sevk islemlerinde bir Askeralma Bürokrasisi Gurusu olarak paticik userlarinin hizmetinde olucam..
Mesaj tarihi:
alıştıktan sonra geçiyor ya.. ben daha dün şubata girdiğimizi hatırlıyorum aha şubat bitti.. olay sistemi öğrenip, sistemi bükmekten ibaret. 3 haftadır çarşı iznimiz yoktu.. yine de koymuyor artık... meh deyip geçiyorsun.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
331. Dönem Tekirdağ Askerlik Şubesi çektim kurada..

Tekirdağda askerlik şubesinde işi düşen pm bilmemne atsın işini görelim, astegmen oldum tekirdağ şubede..
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bir ay kaldı ya. Zorla izne yolladılar, moraller hafiften bozuk ama napalım... Önce izne gitmeyebilirsiniz dediler, sonra albay 1 ay kala bütün kısa dönemler izne çıkacak dediler. Boşu boşuna bir sürü masraf oldu. Sabahtan akşama kadar paspas süpürge karakol yıkıyordum. Geceye aldılar Nisan başında sabah milleti kaldırıp bahçede bel yapıyorum bu sefer. Gündüzleri eşek uzun dönemler uyutmuyor zaten. Dönünce gece nöbetlerine kalkarız artık. Bu çile de biter.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
maxigenous said:

Kim bilirdi ki istanbula 100km olan Tekirdağ Saray'da -20derecelerde bastıran tipi altında nöbet tutulacağını..

Öyle de böyle de bitti ve de gitti.

biz de o soğukta tipi altında gündüz vakti gece atışı yaptık :D euheuh
  • Yeni Oluştur...