Buyse Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 yahu yapmayın arkadaşım beceremiyorsanız. kutlayalım diye böyle şebeklikler yapmayın. manyak mısınız nesiniz yani. nasıl bir terbiyesizliktir bu. http://www.hurriyet.com.tr/_np/3022/9143022.jpg said: İstanbul Valisi Güler, daha sonra eşi Neval Güler, Kadir Topbaş ve 1.Ordu Komutanı Hasan Iğsız eşi ve Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Nusret Taşdelen ile birlikte Dolmabahçe Sarayı’nın bahçesinde Atatürk heykeli çıkan 6 metre boyunda, 4 metre enindeki 3 katlı dev Cumhuriyet pastasını kesti. Vali Güler, konuşmasından önce birlikte pastayı kestiği 10 kişilik ekiple pastayı yapan Pelit Pastanelerinin sahibi Selahattin Ayan ve Atatürk figürünü hazırlayan modacı Faruk Saraç’a teşekkür etti. TBMM açılışında giydiği pelerin ve şapkasıyla milletvekillerini selamlayan Atatürk figürünü bir haftada yapan modacı Faruk Saraç, önümüzdeki yıl denizden havayi fişekler eşliğinde yüzeye çıkan bir Atatürk figürü yapma projesini düşündüğünü söyledi. Vali Güler, Büyük Atatürk’ün bize emanet olan Türkiye Cumhuriyeti’ni laik, demokratik ve sosyal ve hukuk bir olarak sonsuza kadar yaşatmak için azimli ve kararlı oldukları belirterek, “Nice ve güzel bayramlara milletçe, birlik ve beraberlik içinde sağlık huzur içinde geçirmenizi diliyorum. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 yazdıklarında garip bir şey göremedim ben mesela Atatürk kullanılarak prim yapılmak isteniyor felan diye saçmalamak istiyorsan, bu günlerde pek bir prim malzemesi olamıyor Atatürk malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 biraz uç ama, eh yani. çok ters birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Atatürk ün her bi projede kullanılmasına karşı çıkılmalı bi yasa falan oluşturulmalı. Sex oyuncaklarıda yaparlar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 terbiyesizlik ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Katılıyorum buyse ye. Pastadan çıkan şeyler nelerdir? Hatun dansöz falan. Atatürk mü çıkarmış lan pastadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Atatürkü şekerden yapmadılarsa, ondan sonra kesip yemedilerse sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bi de robotmuş bu. şapkayı sallayarak selam veriyor pastadan çıktıktan sonra. 10. yıl marşıyla gaza gelip robotu selamlayan kalabalıklar.. http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=1245&bid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 putperestlik her zaman vardı, insan var olduğu sürece de olacak. sadece bunun için söylemiyorum. şu an dünya üzerindeki tüm dinler bir şekilde putperestliğe kaymış durumda. siyasi ideolojilerde de böyle. insanın doğasında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 çok tatsız bir pasta olmuş, pun intended.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 DoruK said: putperestlik her zaman vardı, insan var olduğu sürece de olacak. sadece bunun için söylemiyorum. şu an dünya üzerindeki tüm dinler bir şekilde putperestliğe kaymış durumda. siyasi ideolojilerde de böyle. insanın doğasında var. insanın doğası demiyelim de, salak insanın doğasında diyelim. azıcık kafası basan adam yaptığı şeyin ne olduğunu düşünen adam yapmaz şu hareketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Boci said: Atatürk mü çıkarmış lan pastadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 olayı saçmalık boyutuna getiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 gerçek değil diye tıkladığım başlığa bak ya! inanamıyorum, huzurunda bir dakikalık saygı duruşunu eksik etmeselerdi ayıp olmuş. adamın kemikleri sızlıyordur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 pastadan hep dansöz çıkar geyiği olduğu için cok saçma bir kutlama biçimi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 pastadan atatürk çıkması abesmiş.. pastadan nuran sultan çıkar arkadaşım! ama herkesin pastasından çıkmaz, sadece benim pastamdan çıkar. sizin pastanızdan nuran sultan çıkacak olursa sizi tartaklayarak komaya sokarım.. bir daha çıkamazsınız. adam olun.. ADAM OLUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 pasta nasıl bi pastadaydı acaba gluten oranını merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 *alan yetkilisi kendi alanın'da tehditler savurdu* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 said: önümüzdeki yıl denizden havayi fişekler eşliğinde yüzeye çıkan bir Atatürk figürü yapma projesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 dasaaa said: pastadan atatürk çıkması abesmiş.. pastadan nuran sultan çıkar arkadaşım! ama herkesin pastasından çıkmaz, sadece benim pastamdan çıkar. sizin pastanızdan nuran sultan çıkacak olursa sizi tartaklayarak komaya sokarım.. bir daha çıkamazsınız. adam olun.. ADAM OLUN! hayırdır? daha önce dansöz çıkan yere biz Atatürk'ü yakıştıramıyoruz da sizin gibi ADAMlar mı yakıştırır oldu? ne bu şiddet ne celal? saygısızlığı yapan sizsiniz. alan yetkilisi olmana sığınıp sağı solu tehdit edemezsin. daha önce insanları tehdit edenlerin banlandığını gördük. bakalım senin hakkında ne yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 *buyse alan yetkilisine atar yaptı* ovv yeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ironi yapmıştır diye umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Abi bendim o cikan. Buyutecek bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 muahuahuaha lan buyse git kendine kahkaha kesesi taktırt lan. bir de 2doz komedi aşısı yaptır gel.. muahuahuauahu pastadan nuran sultan çıkar diyorum adam ne diyor yahu.. ama güldüm çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar