Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ben biliyorum obs dışarı cıkınca bütün kızlar oha fln die koşuşturuo etrafta o yuzden onla dışarı cıkmıyoruz biz.hep ona bakıyorlar walla[signature][hline]
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 benim de öyle kedi kovalayan köpek sürüsü gibi kız koşuo arkamdan inanmıosanız albümdeki resimlere bakın. (birinde çok mööö bakıyorum ama kamera yüz hatlarımı almamış ondan :)) bu noktada sözü natural jedi'a devrediyorum. möö? :D[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 haydi gelin bir zenci öldürelim çünkü onlar kötüdür kaka renklidir :P[signature][hline]Venite Exultemus
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 EEt eet hatta sabun yapalim, hatta yahudi zenci olsun (japonda olursa kesin cennetteyiz) süper sabun oluyolar.. SKINHEAD (inanmayan resimlere baksın)[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Ariakan the YIILLAAANNN..(tss)
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 valla bundan birkaç yıl önce zencilere ; ulan her kesi parmagınızda oynatacaksınız altın kolyeler felan takacaksınız beyazlar size özenecek felan deselerdi siyah popolarıyla gülerlerdi. Ama zencilerde insan onlarda herkesin hakettiği her şeyi hak ediyorlar.[signature][hline]Venite Exultemus
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 o kimdir öle!!! amanın cennetteyiz sanırım bu forumlarda şööle köşeye bi döşek atmanın zamanı gelmiş... periler basmış vallahi biz banlıcaklar bu siteden sonunda o olucak görüntü kirliliği yapıyoruz diye[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bende o resmi ilk gordugumde inanmamıştım o olduguna ama halada inanmıyorum
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Azracım sürekli sağda solda gezen biri olarak bende aylardır gözümü gönlümü açacak birileri vardır diye tettikteyim ama yok kızım =o) Saklanıolar =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: BonePART, 03 Temmuz 2004 20:07 tarihinde demiş ki: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=1399 hıgımıgığa, kekirukiğa. *!şaşkalozlar *[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Berkaycım bakmak suçmu aaaa gözümüz gönlümüz açılmalı böle yeni yakışıklı yüzler görmek insana enerji verior =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 she-mage in koyduğu fotoyu daha önce başka biri de koymuştu sanki öyle hatırlıyorum[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 yalnız farkettiyseniz she-mage hem çok güzel birisi hemde mage koymuş yani frp ci olabilir çoştuk beyler
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 çok güzel ayrıcana üzerinde altını çilizerek durulması gerekir. allah sahibine bağışlasın ne diieelim..[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 yalan yalan. *!kendini avutur* :P[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 arkadaşlar, sizleri sağduyuya davet ediyorum. konuyla ilgili olarak, bkz. şekil 1-A
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 deniz unlu oldun foton nete koyuldu hemde ema tarafindan =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 03 Temmuz 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 hadi len :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 she mage harbi guzelmis.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Emaleth, 03 Temmuz 2004 21:19 tarihinde demiş ki: arkadaşlar, sizleri sağduyuya davet ediyorum. konuyla ilgili olarak, bkz. şekil 1-A sayin aPla, guzelligi aramak, mutlulugunu yasamak ve takdir etmek her erkek hominoidin gorevidir hatirlatirim. evrenin donmesini saglayan mekanizmalara cokmak sokmayiniz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 she-mage süpermiş ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Yedik onları biz Baktık, yenilebilirlerdi, yedik...[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Emaleth, 03 Temmuz 2004 21:19 tarihinde demiş ki: arkadaşlar, sizleri sağduyuya davet ediyorum. konuyla ilgili olarak, bkz. şekil 1-A Thou Art rule ayrı bir be Ablam! Hele hele Resim ayrı ayrı bir rule...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Hey massalah konu amma uzamis. Zenci tartismalarina bile girilmis. Ne adamlarsiniz yaw trojan yakisikli erkek yoooook muu die topic acio konu zencilere gidio :P Neyse dedim pati halkini resimlermden mahrum birakmym albume resim ekliim dedim . Kaliteli bi foto makinesinde son kalitede resim cekince poz veren de ben olunca 1.5mb olmus her fotom o yuzden upload edemedm :P
Öne çıkan mesajlar