Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerede yaw bu yakışıklılar???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben biliyorum obs dışarı cıkınca bütün kızlar oha fln die koşuşturuo etrafta o yuzden onla dışarı cıkmıyoruz biz.hep ona bakıyorlar walla[signature][hline]
Mesaj tarihi:
benim de öyle kedi kovalayan köpek sürüsü gibi kız koşuo arkamdan inanmıosanız albümdeki resimlere bakın. (birinde çok mööö bakıyorum ama kamera yüz hatlarımı almamış ondan :))
bu noktada sözü natural jedi'a devrediyorum. möö? :D[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü
http://www.frp-tr.net
Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Mesaj tarihi:
EEt eet hatta sabun yapalim, hatta yahudi zenci olsun (japonda olursa kesin cennetteyiz) süper sabun oluyolar..

SKINHEAD (inanmayan resimlere baksın)[signature][hline]..Dirty SancheZz..
Ariakan the YIILLAAANNN..(tss)
Mesaj tarihi:
valla bundan birkaç yıl önce zencilere ; ulan her kesi parmagınızda oynatacaksınız altın kolyeler felan takacaksınız beyazlar size özenecek felan deselerdi siyah popolarıyla gülerlerdi.
Ama zencilerde insan onlarda herkesin hakettiği her şeyi hak ediyorlar.[signature][hline]Venite Exultemus
Mesaj tarihi:
o kimdir öle!!!

amanın cennetteyiz
sanırım bu forumlarda şööle köşeye bi döşek atmanın zamanı gelmiş...

periler basmış vallahi
biz banlıcaklar bu siteden sonunda o olucak görüntü kirliliği yapıyoruz diye[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
çok güzel ayrıcana üzerinde altını çilizerek durulması gerekir.

allah sahibine bağışlasın ne diieelim..[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
deniz unlu oldun foton nete koyuldu hemde ema tarafindan =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 03 Temmuz 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yedik onları biz

Baktık, yenilebilirlerdi, yedik...[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Hey massalah konu amma uzamis. Zenci tartismalarina bile girilmis. Ne adamlarsiniz yaw trojan yakisikli erkek yoooook muu die topic acio konu zencilere gidio :P

Neyse dedim pati halkini resimlermden mahrum birakmym albume resim ekliim dedim . Kaliteli bi foto makinesinde son kalitede resim cekince poz veren de ben olunca 1.5mb olmus her fotom o yuzden upload edemedm :P
  • Yeni Oluştur...