Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Yeter artık walla, artık dayanamıorum ve de bunu buraya yazmak zorunda hissediorum kendimi. Evet, nerede bu yakışıklılıar? Ne tuhaf milletiz yaaa, çıkıoruz Tunalı'da bilmem nerde, iki tur atıoruz maşallah sürüsüne bereket güzel kız var, yeni nesil gayet cillop yaani. Güzel olmayanlar da bakımlı olarak durumu kurtarıyor evellallah. Pekiiii, nerede bu yeni neslin yakışıklıları??? Hiç mi yok, hadi bizim nesilden geçti, sizden umutluydum ama bakıyorum bakıyorum kaç gündür, bi tane bile göremedim, sinir oldum. bari iki üç tane çıksa da gözümüz gönlümüz açılsa diyorum ama ı-ıh... tık yok walla. şimdi sööleyin bakiim bi yere mi zulaladınız bunnarı, yoksa ööle bişey zaten yok mu ve boşuna heveslenmeyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 hayir artik saclara yarim bardak su bosaltip bir miktar joleyle rastgele yonlere dogru karistirip dayak yemis beatles uyesi gibi yaptiktan sonra bir karis suratla gezmek moda.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 zaten onlara ayrı bi uyuzum, saçlarından yakalayıp kırbaçlayasım geliyo... bu kadar mı kişiliksiz ve taklitçi olunur yaw. madem herkes eninde sonunda aynı olacaktı, bu kadar kasmaya ne gerek vardı, baştan beri bi örnek giyinip bi örnek düşünseydik ya? eski Rusya modeli...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 02 Temmuz 2004 11:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 olmaz. moda boyle.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 trojanmiss o yakışıklılardan biri bende :D[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 moda görsel bi zevktir, boku çıkarılmaz. görmemişin oolu olmuş çekmiş ....nü koparmış... töbe töbeee. neyse konumuza dönelim, yok mu harbiden yakışıklı yeni nesilde??? eğer yoksa dışardan getirtelim baari. hayır bi çoğunu şahsen tükettim, itiraf ediyorum, ama bööle bi kıtlık olacaanı sööleselerdi idareli kullanırdım :) :([signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 02 Temmuz 2004 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Arayan bulurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Sürüsüne berekt güzel kızdan kastın günde 5 rekat solaryuma giren makyaj dan cildi mutasyona uğramış kızlar ise tamam.Ayrıca ille çok yakışıklımı olması gerekiyo?Tanışmayı denesen birileriyle?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 yoda, insanin kendine yakisani giymesidir. yok karisti galiba.. neyse oldugu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Etraf Tunalı'ya gidip, hiç bi işi olmayan bütün gün kız keserek zamanını geçiren,saçlarını birine özenerek jöleleyen, Tunalı'da kızlara hava atmak için kavga çıkaran tiplerle doldu. Vah Ülkemin gençliği vahh.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. The Lost Age Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 En son yakışıklı evlendi, daha 2 ay önce çocuğu bile oldu. Ne yazık ki soyumuz tükeniyor. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ya burdayız işte BURDAAAYIIIIIIIIIZZZZZZZ!ah bakıyorum aynaya tip tamam,muhabbetim var,espiriliyim,kibarım,(gerçektende öyle)ulan kız yok!ne kaddar ammo varsa hepsi onlara kacıyolar,bana gelince biz sadece arkadaşız,adam gibi kız yok aslında,yakışıklılar burda! ammaa yettiiii,bak bu günden sonra ammo'yum,tespih lazım,sakal bırakıyorum,sigara başlıyorum,futbol oynayıp bir takım tutmaya başlıacam,o takım için adam dövecem,arkadaşklara aga,ammo diye hitap etcem,kroluk mertebesine yükselecem,o kaddar! öhö,dogmeat olan nick'imi memati,çakır veya canpolat olarak değiştirmek istiyorum,siz gençsiniz yaparsınız,haaaaark pthuuuu. sapım,sapsınız,sap[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 neyse :D [Bu mesaj StRencher tarafından 02 Temmuz 2004 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: dom, 02 Temmuz 2004 12:08 tarihinde demiş ki: yoda, insanin kendine yakisani giymesidir. yok karisti galiba.. neyse oldugu kadar. ya domun accountu heklemişler, ya da bu tarihi bir an, bunca senedir ilk kez bir satırdan uzun mesajını gördüm adamın ehe Absolut dur daha ben varım, hala dayanıyorum. pek özel not: aşkım sefkilim, bu mesajı okuyorsan zaten biliyorsundur ki ben takılıyorum arkadaşlara sadece, yoksa benim olayım biteli 7 yıl oldu, başım bağlı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Bende etrafta bisürü yakışıklı çocuk var bitane güzel kız yok diye yakınıyodum terside varmış be peh. Bizim okuldaki erkeklerle sizin ordaki hanımları bi exchange yapalım gelsinler kantinimizde otursunlar muhabbet etsinler. Bizim erkekleri naparsanız yapın size kalmış.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 "pilav gibi cocuk"?? lol bunu kim kullanıyo ya? obez gayler mi hehe[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 praw "emrah kurtadam" filminin afişi mi o nedir? :) bu başlığa gün batmadan 200 mesaj gelecek herhalde, bakalım nerelere kadar kayacak konu.. :-p ha bu arada, ben bizim albümde tonla yakışıklı görüyorum kendim dışında, biraz karıştır derim trojanhanım.. ;)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Wala threadi açan ablamızın yazılarına bakılırsada gizli bişeler olabilir o halde Delanoresse ona güvenerek yazdm bende aynı üslupta =) ps: Ulan gizli gay adam okula kız gelsin diye yazı yazarmı? =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 akşam çıkıyo onlar :) trojan kurt adam tarzı gündüz çirkin akşam yakışıklılar[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 trojan bence senı gorunce kacıp saklanıyo olabılırler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: ascraeus, 02 Temmuz 2004 14:11 tarihinde demiş ki: trojan bence senı gorunce kacıp saklanıyo olabılırler Quote aliim editleme kavga çıksın :) özlemişim beh :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Yoo bence yeni nesilde gayet yakışıklı gençler var. 18 yaşında bomba gibi ve yakışıklı bir genç olaraktan başı çekmekteyim ayrıca arkadaşlarımda yakışıklı çocuklardır. Kız hiç sorun olmuyor öyle diyeyim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Albümde 5 adet mi ne resimle yakışıklı kategorisine adaylığımı koyuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ben yakışıklıyem:) kızlar bakıyor ama ben yaklaşmaya üşeniyorum hep tanınmadığım birine nası yaklaşıpta merhaba fln diyemiyorum öyle işte:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar