Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Geliyordu en son 28 mu 29 ekimde dünya ile aynı anda Michael Jackson ın son filmi , güzel olcak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 nooooo, you are just so ignorant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ne alaka ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Southpark gençliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Gilean said: nooooo, you are just so ignorant Ahahaha aklıma ilk gelen şey bu oldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Yönetmen Kenny OrtegaYapımcı Kenny Ortega, Aeg LiveGörüntü yönetmeni Kevin MazurTür: Belgesel, MüzikYapım: ABD 2009 150 dakika (Renkli)Dil: İngilizce Yapımcı Firmalar: Sony Pictures EntertainmentInternet adresi: www.thisisit-movie.com/ [video]http://tr.sevenload.com/videolar/Zbo8q0V-This-Is-It-2009?feature=oembed" width="459"> Michael Jackson'ın ölümünden önce çıkmaya hazırlandığı turne “High School Musical”ın yönetmeni Kenny Ortega tarafından beyazperdeye aktarılıyor. Michael Jackson'ın Temmuz ayında Londra'da,"This Is It" adı altında başlayacak olan konserlerinin Staples Center'da yapılan provalarının görüntüleri seyirciye sunulacak. Vizyona girdi. Sadece 2 hafta vizyonda kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Dün gece izledim, kah hüzünlendim kah eğlendim. Michael Jackson hayranları için birebir ayrıntılara girerim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Geldi , evet. Kimler gitti izledi merak ediyorum dasfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Topakta mindfuck var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 birleştirdim hepsini :) sinanın ki iyiydi harbi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ehe evden çıkarken açtım konuyu ondan benimki kötü oldu :) iyi yapmışsınız böyle dün gece 23:30 da izledim tam 2 saat ve değdi en basit sahneleri bile kaçırmadan adamın enerjisi sizi beyaz perdeden bile etkilyecek düzeyde ama ben en çok billie jean için tasarlanan kostümü görmeyi çok bekledim heyhat tasarımdan öteye geçememiş henüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ah ah ulan , yeni geldim filmden valla böle bi şovun yarıda kalması , sahnelenemeden bitmesi çok yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bu Kenny Ortega Disnep'in Hannah Montana'nun High School Musical falan yapımcısı değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 izledim , michael :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Valla Michael :( oluyo insan izleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Disnep ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ZAUHZUAUSDHIUDSHFAIUFHDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 edit: ben de aynısını yaptım asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 HAHAHAHSDDFSSDF DISNEP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bugun kizarkadasimla izledim.. klavyeciye firca atmasi, basci amcanin slaplari, sahne kareografileri falan cok samimiydi.. ve tabiki bitis sarkisi, gayrimesru cocuguna yazdigi iddia edilen billy jean, thriller, vs. vs. MJ tedrisati zayif insanlarin bicok detayı kaciracagi film ayni zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bende hafta içi izlemiştim yazmayı unuttum, şimdi aklıma geldi hehe güzeldi yani, ama beni asıl etkileyen gitaristi oldu. Aşık oldum, karım olmasını istiyorum. Gidip isteyek mi lan bana pati ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 O sana varmaz :P Bende izledim. Adam yaşasaydı muhteşem bir show yapacakmış yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 mamothus said: zayif insanlarin bicok detayı kaciracagi film ayni zamanda Bu ne demek ya ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Film şişmanlara göreymiş dostum anlamayacak ne var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar