Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taraf tarafını belli etti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam said:

Zorunlu Fakeler said:
moderasyondan

Sam said:

buradan birisi sly ile hesabını paylaşıyor anlaşılan, en son feyki nefr'in mesajına atfen "Moderasyona sly zaten bu zamanı gelmişti yazmışsın." demiş.

sly buraya yaz hakaretlerini de hemen silinmesin, konu dışında kimse görmeden uçup gidiyor yazık. :/

Dostum gel sen burda konuş benle madem. Mesaj atar atmaz ban atıp mesajı silerek nereye kadar. Ne bu susturma politikası.

Neden siliyorsunuz ki adamın mesajlarını ?
Mesaj tarihi:
throine said:

1920'lerden kalan düşüncelerde 2000'li yılları yaşamaya çalışmaktan daha komik değiller bence. Tabi yeri gelince cumhuriyetini de upgrade etmesini bileceksin daha bi user friendly, bugsız daha bi stable sürüm gerekli her zaman.

ben bu mesajı cevap vermek için alıntıladım önce, sonra bi okudum ki neresinden tutsan elinde kalıyo. vazgeçtim o yüzden.
Mesaj tarihi:
Pekala mantık silsilesi
cumhuriyet'in simgelediği değerlere bağlı değil olan zaman gastesi bile (ki zaman gastesinin fetoya çalıştığı herkesce bilinir.) 2 satırda olsa bişiler yazıyor. En azından kurtuluş savaşında canını veren şehitlerin hakkı için . Ama o savunduğun ( tuvalet kağıdı olarak kullansam kıçımı yara yapıcak olan gaste.) 1 satır bile yazmıyor ya en azından cumhuriyet bayramı kutlu olsun der o kadar ya. Eh bu mantıklada bu bayramı ben yok sayıyorum demek oluyor bu. Eh o zaman cumhuriyetide yok sayıyorum demek olur. o zamanda düşmandır bize otomatik olarak.

Edit: çalışıyorum şu an cevap veremeyebilirim akşam 10dan sonra evden konuşuruz.
Mesaj tarihi:
@fistan

abi tamam ben de ayni duygulari tasiyorum ama forumun olayi bu yani. benim lisede f.... diye bi arkadasim vardi. herifin babasi bildigin tarikat mensubuydu ya, adam okulda akp adina vaaz veriyordu neredeyse. ha ama adamla cok is yaptik sanat anlaminda ve adamdan daha iyisi yoktu oyunculuk namina. o adam oyle yani, hakaret ederek sadece aradaki ucurumu aciyoruz
Mesaj tarihi:
ha ki moderasyon yine tarafsiz kalmaya cabaliyor. bi ara numberten diye bi eleman vardi, sadece banlamakla kalmaz, ipden adresini bulur evini basar doverdim ben olsam
Mesaj tarihi:
Şimdi taraf kutlamayı yapsaydı cumhuriyet düşmanı olmayacakmıydı ? Bu şekilde düşünenler olacak diye göstermelik kutlasa idi bu başlık açılacakmıydı ? Hayır. Ozaman cumhuriyeti seviyorlar mı diyecektik ?

Bu arada sam'in olmayan "tarafı savunma mesajı" üzerinden sam analizi yapmak çok BOMBA olmuş :).
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Şimdi taraf kutlamayı yapsaydı cumhuriyet düşmanı olmayacakmıydı ? Bu şekilde düşünenler olacak diye göstermelik kutlasa idi bu başlık açılacakmıydı ? Hayır. Ozaman cumhuriyeti seviyorlar mı diyecektik ?

Doğru bir tespit bu Horizon. Koyup koymamaları bir şey değiştirmeyecekti bizim gözümüzde.

Ancak öküz olsa insan 2 satır bir şey yazar diye düşünüyoruz. Ardeth sebeplerini açıklamış yukarıda bir yerde.
Mesaj tarihi:
hakaret devam ediyor ama hala cevap yok. :)

neyse nefret kusmak yerine makul bir açıklama çıkar belki eninde sonunda.

abvblizzard, yaşam düzeni cumhuriyet üzerine kurulu sözü ayrıca tartışılır da, ikisinin ortası değil zaten kayıtsız kalmak. fikir ifade etmemenin arkasında illa fikir olması gerekmez. cumhuriyet kutlaması başlığına mesaj atmayan her üyeyi cumhuriyet düşmanlığıyla suçlayabilir miyiz?

ursusmaritimus, yukarıda yazdığım senin dediğine de geçerli.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Bu arada sam'in olmayan "tarafı savunma mesajı" üzerinden sam analizi yapmak çok BOMBA olmuş :).

düşman oldugunu bilsek bile saygı gösteriyor derdik.
önemli olan bu.
bakınız Zaman gazetesi saygı gösteriyor.
ama taraf onu bile beceremiyor.çünkü ağızları köpüklü insanlar
Mesaj tarihi:
Sam said:

hakaret devam ediyor ama hala cevap yok. :)

neyse nefret kusmak yerine makul bir açıklama çıkar belki eninde sonunda.

abvblizzard, yaşam düzeni cumhuriyet üzerine kurulu sözü ayrıca tartışılır da, ikisinin ortası değil zaten kayıtsız kalmak. fikir ifade etmemenin arkasında illa fikir olması gerekmez. cumhuriyet kutlaması başlığına mesaj atmayan her üyeyi cumhuriyet düşmanlığıyla suçlayabilir miyiz?

ursusmaritimus, yukarıda yazdığım senin dediğine de geçerli.

Kişi ile kurumu karıştırıyosun karıştırma lütfen.
Çalışanlar öyle olmayabilir ( ekmek parası sonuçta ben 14 saat çalışıyorum asgari ücretten halice alıyorum.) Geçim sorunu ama zorunda olmadan savunmak işte bu aynı kefeye konur.
Mesaj tarihi:
Fİstan, Pekaziz, Ardeth'in o mesajına katıldığımı belirtmiştim. Dediğim gibi bu konuda ben saygıyı esgeçtim zaten. Saygı göstermedikleri belli veya hassasiyet göstermeidkleri belli.

Ama bu Cumhuriyet düşmanlığı sonucuna ulaştırmaz. Ha gazetenin geçmişinden bugüne cumhuriyet karşıtı veya düşmanlığı içeren haber ve yazıları varsa bunları ortaya koymak lazım.

Aksi taktirde laflar hafada kalır.
Mesaj tarihi:
Taraf ve taraf taraftarlarının ve onlar gibilerinin tutumuna rağmen, ortada bir CUMHURİYET TÜRKİYESİ ve kutlanmakta olan bir CUMHURİYET BAYRAMI vardır. Bu ülkenin Atatürkçü vatandaşları bu bayramı yeterli coşku, sevinç, mutluluk ve gururla kutlamaktadır ve kutlamaya devam edecektir.>:D< Sefamız olsun!...:D Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu ve mutlu olsun! :)-D
Mesaj tarihi:
kurumların bir görüş belirtmemesinin kendi başına belli bir yönde görüş olduğunu nasıl kanıtlayabiliyorsunuz o halde?

taraf öyle veya böyledir demiyorum, ne okurum ne de bir kere almışlığım vardır. ama "bunu yapmadılar, demek ki böyleler" düşüncesinin bir temeli olması gerek.

ha bunun sorgulanması bile küfür ve hakaret yağmuru ile karşılanınca durum daha da düşündürücü bir şekle bürünüyor. kendi başına başlık konusu.
Mesaj tarihi:
Böyle insanları etiketlemek bile bu cumhuriyet sisteminin çarpıklığının bir göstergesidir. Sizi bırakın, devletin kendisi bile vatandaşlarını etiketlemekten çekinmiyor.
Mesaj tarihi:
throine said:

ne var işte gelsin bi Cumhuriyet_Installar_tr_v2.0

Gelmesin şu yeni çıkan cumhuriyet kitabını bi okuda yakın tarih hakkında bilgin olsun.

Bide şu adnan menderes ve sonrasındaki olaylar hakkında ayrıntılı bi kitep çıksada neden bu haldeyiz öğrensek ama çıkamaz çünkü o zamanki dinazorlar hala yaşıyoo.
Mesaj tarihi:
taraf denene pacavra zaten tarafini cok once belli etmemeismiydi
ask romani yazarindan bas yazarli gazete iste

islak vucutlar birbirini sararken ergenekon dosyasi ile urasan adamlar
  • Yeni Oluştur...